Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zkol doğru diyosunhayatım ama 10 aydır her testim negatif çıktığı için artık tedirginim anlıcağın inşallah hayırlısı olur canm benim gibi bütün isteyenler içinde

inşallah tatlım ben soruyu göremedim netle sorunum var geçmişede dönüp bakamıyorum senin reglin geciktimi

evet canım gecikti yani dün olmam gerekiyodu normalde adet olcağı gün ateş düşüyomuydu yükseliyomuydu onu merak ettim canım yaa

saolunn kızlar hosbulduukk..ayy devlet hastaneleri perişan yaa .Allah yardım etsin.kalabalıııık uzun kuyruklaar..neyse cok sukur hallettım sonuclar pazartesiye..

suuu kuzucum bencede biraz bekle strese sokma sımdıden kendini.ama beklerkende moralını bozma.insallaah bebişin geliir.

mislinaa hayırlı haberlerle gel insallaaah..

ds kız sen ne biliosun örgü örmeyi..ben ancak atkı örebiliyorum..annem saolsun o yacak bebişimize örgülerii :))

evet canım gecikti yani dün olmam gerekiyodu normalde adet olcağı gün ateş düşüyomuydu yükseliyomuydu onu merak ettim canım yaa

1 gün geçtiyse stres yapmadan bi kaç gün bekle
ben sadece hamile ve yumurtlama döneminde yükseldiğini biliyorum

bostancıdayım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye hasretini göstermesin. Dualarınız için çok teşekkür ederim. sabah idrar testi yaptım koca bir negatif çıktı ama ümit işte. burdan okumuştum kan testi için adet gününü beklemeye gerek yok diye. adetime daha iki gün var. ben saatleri bekleyemezken 2 gün nasıl geçer

Canım benim elimde var örgü hırka örüyorum bitsinde bende istiyorum yeni ipler yeni modeller:hulya:bu süveterin hırkasını örüyorum

Bu da battaniyem görmüştün zaten

Örgülerimide kendim tasarlıyorum yaniaklinialirimsmile

herşeyi yaparım modeli öğreniym yeter ama sadece patik yapamıyorum tatlım onuda annemler filan yapar kız olursa benim patiklerimi filan saklamış annem onları giydiricem

tmm canm çok saolun beklmekten başka bişey gelmiyo zaten şu an elimden bol bol dua ediyorum bide allahtan hayırlısı artık

çok güzeller annesi güle güle giysin bebişin ben 1 tane battaniye yaptım ama o puset için resmini çeker getiririm
bu arada kotuklarına pikemi örttün iyi oluyormu tatlım kaymıyor değilmi benim koltuklar beyaz bende üzxerine pike kestiriym diyorum

amin canım. bende geçen ay test ayptım idrar tesiti silik çıktı çok ümtilendim ama boşa çıktı canım bebiş yokmuş. bu ay 4 gün kaAldı bekleycem inş. stres ve ümit çok kötü bu ay geçen AYA göre hiö ç akılam a bile gitrmiyorum inş. olumlu haber alrız mutlaka 4 te haber et ne kadarlık evlisin

tmm canm çok saolun beklmekten başka bişey gelmiyo zaten şu an elimden bol bol dua ediyorum bide allahtan hayırlısı artık

moralini bozma sakınnnnnn herşeyin hayırlısı tatlım allahım boş bırakmayacaktır kucağını yüreğini ferah tut

Tamam DS ben hazırım:)delikafadulden

Amin canım sağol inşallah cümlemize verir:)

zkol doğru diyosunhayatım ama 10 aydır her testim negatif çıktığı için artık tedirginim anlıcağın inşallah hayırlısı olur canm benim gibi bütün isteyenler içinde

Amaaan sen 10 aydır ben 1 seneden fazla oldu yumoş çatlama işleminden sonra doktora gidip gebelik bakılacağı gün adet oldum olsun vardır bi hikmet takma kafana negatif çıkarsa da bi daha ki aya nasip dersin senin problem ne dr.a gittinmi hiç?

Canım geçen kış bir iki gün örtmüştüm ama bozuluyor ben gelemem öyle düzensizliğe tavsiye etmem yani polar iyi oluyor kaymıyorda da yazın kullanılmıyor en iyisi koltuk örtüsü diktirmek ben diktiricem benimkilede krem,gerçi ben halı yıkama makinası aldım yıkadım bir güzel tertemiz oldu tavsiye ederim yani.

Ördüğün başka şeyler varsa ekle kız resmini ben çok merak ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…