evet canım gecikti yani dün olmam gerekiyodu normalde adet olcağı gün ateş düşüyomuydu yükseliyomuydu onu merak ettim canım yaa
Canım geçen kış bir iki gün örtmüştüm ama bozuluyor ben gelemem öyle düzensizliğe tavsiye etmem yani polar iyi oluyor kaymıyorda da yazın kullanılmıyor en iyisi koltuk örtüsü diktirmek ben diktiricem benimkilede krem,gerçi ben halı yıkama makinası aldım yıkadım bir güzel tertemiz oldu tavsiye ederim yani.
Ördüğün başka şeyler varsa ekle kız resmini ben çok merak ederim.
saolunn kızlar hosbulduukk..ayy devlet hastaneleri perişan yaa .Allah yardım etsin.kalabalıııık uzun kuyruklaar..neyse cok sukur hallettım sonuclar pazartesiye..
suuu kuzucum bencede biraz bekle strese sokma sımdıden kendini.ama beklerkende moralını bozma.insallaah bebişin geliir.
mislinaa hayırlı haberlerle gel insallaaah..
ds kız sen ne biliosun örgü örmeyi..ben ancak atkı örebiliyorum..annem saolsun o yacak bebişimize örgülerii :))
anacım reyann da yok kimi kızdırsak bu gün aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Bilmem sen birine saldır ben geliyorum peşinden:)kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
guclubacismilelmaz:kaydirigubbakcemilevereliniortak
DS buldum luckye takılalım bak o kaşındı benceee:) sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zkolcum doktorun odasına girene kadar akla karayı seçtim.saat 11 olmustu kan ve idrar verdim.o yuzden sonuclar pazartesi ye kaldı.senden naber...
eflaal bizimde uykumuz geldi biz gidiyor muyuz..
ikili test zamnımızda geldi dimii dscikiim..insallah tertemiz cıkar.hoplayan bebişini görürsün..
hahahahha yaşasın lucky papucu yarım gel buraya gevezelik yapalım :) hahahh 88 lucky kıııız kime diyom beeen sırnaşık şey
zkolcum doktorun odasına girene kadar akla karayı seçtim.saat 11 olmustu kan ve idrar verdim.o yuzden sonuclar pazartesi ye kaldı.senden naber...
eflaal bizimde uykumuz geldi biz gidiyor muyuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?