Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kepeklim yaaa işe ara vermek istiyorum. Millet gelmeden izin mi alsam ne yapsam bilmem ki yaaa

canim naber. nasilsiniz?
ya ben kiz diyordumya hep. hepte eski falan yiyordum. simdi icimden hep oglan geciyor. öyle düsündügümden mi ne. hep cikolata istiyor canim
nasib yaa bilinmez orası.
ya kaçıncı haftada belli oluyordu cinsiyeti biliyonmu
mrb kıslar napıosunuzzzz özledim be haftasonu gelmedinz

merhaba cnaım hoşgeldin opuyorumnanaktan

reyyan bulantı için ilaç falan vermedi mi doktor ama geçer artık ya bundan sonra inş. o konuda daha rahat olursu zaman çok çabuk geçiyo bi bakmışsın anammmm sen hastaneye doguma gidiyom ardan yarım saat geçiyo kucagına bi kız çocugu vermişler ayyyyyy ne güzel sende o anda başlarsın aglamaya tabi içinden de dersin şükür allahıma bana bu günü göstredi sağ sağlam kızımı kucagıma almak nasip etti he birde bu çektiklerin aklına gelir olsun be kızım senin için herşeye degermiş dersin (kız ben bile heyecanlandım )

En son 69 dum ama ilk fırsatta tartılcam
hadi yaa,sorma ben ramazanda baskül aldım eve zayıflayım diye,çünkü bi anda 4 5 kilo almışım anlam verememiştim.evlendiğimde 57 kiloydum afedersin bir buçuk sene sonra 69 oldum :kedi: çok canım sıkılıyordu,bebek olursa bide ne olur benim halim diye.normlade haftada 1 kilo istesem veririm ama ramazanda hiç vermedim o kadar az yememe rağmen.meğer hamileymişim :)
her sabah tartılıyom şimdi ben 3 kiloyu hamişlik verdirdi sevinsem mi üzülsemmi bilemedim
hoşbuldum canımmmm dr geldimm

hayırdır kötü bi durum yok inşaalah

Off yaaa hata bizde sanırım ben eşim üzülmesin diye hep kendimi üzerim Salak kafam baştan yaptıklarına boyun eğmeseydim böyle olmazdı artık çok geç ama yaaa

evet malesef öyle. bende cok seslenmezdim. yani susardim hep. yani herseye olsun dünyayin sonu degilya gözüyle bakardim ama baktim tepeme cikmaya basliyorlar. biraz bende agizimi acmaya basladim yani. ilk baslarda cok tartistik bu konu yüzünden ama galiba yavas yavas alisti. yani benimde fikrimi dinliyo ve hemende olmasa annesine bi sekilde diyo. birde hamileyimya simdi fazla üzmek istemyior beni üstüme gelmiyo cok. ben susmasini bilirim ama hic hic olmuyorsa direkte lafimi söylerim

ayy öyle bi anlattın ki içim bi tuhaf oldu,bulantı hapım var.ama çok faydası olmuyor.aman ne yapalım bi şekilde nazlarını çekeriz bebişlerin.
dediğin gibi çok çabuk gçiyor zaman yarın 10. haftayı dolduruyoruz,çok garip geliyor bana ne zaman 10 hafta oldu diye.yanlız sende kız dedin hadi hayırlısı bakalım gönlümüz kızdan yana olsada rabbim ne verirse sağlıklı sıhhatli olsun yeterki binlerce şükür..inşaalah o günleride görürüz be canım..hepimiz yani

hayırdır kötü bi durum yok inşaalah

yok tatlım kalbisi pıt pıt atıodu sesinide dinletti benim k.rengi akıntım bitmio dr önemli diil dio ilacı içtikten sonra bişey olmas dio ama zorla söyletiomm ya lekeyi sorunca adam yorum yapmıoo tırtıl gibi teyzesii

Maşallah canım beni yaaa Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)

maşaallah maşaallah yiğenime.
ya bneim çk kötü olmuştu çok gazım vardı dr tam göremedi bile ama pıt pıt atışını gördük tabi,sesini dinlettiler mi san yaa,bize dinletmediler

masallah canim ya. benim hep glzlerim doluyo gördügümde. birde en son gördügümde masallah bebegim tam 2kati olmus. insan nasilda seviniyor nasil cabuk büyüyor diye. simdiki randevunun arasi 4 haftaya daha büyümüstür. 25inde benim randevum. belki cinsiyetinide ögrenirim :)

Maşallah canım beni yaaa Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)

inş canım babasını da götürmedim hamile ayağına yatıp her istediğimi yaptırıomuşum da bende gelmene gerek yok dedim sen bilirsin dedi ve gelmedi indi gitti keyfi bilirr ben kuzuma yeterim azcık canım sıkkın yani

acab bend eöğrenirmiyim ki bir ay sonra randevu olunca zor geliyor beklemesi,bayramdan önceki hafta gidecez inşaalah.kasımın 3ü yada 10unda gidelim dedik,
o zamn 14 haftalık oluyor belki öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…