zkol ya bende inanmazsın hiç çalışmak ıstemıyorum.napıcaz bacım ya er gec iş yapmadıgımız ortaya cıkacak..ayy ama ınan nasıl ıcım daralıyor nasıl sıkılıyor anlatamam elımden gelmıyor valla zorluyorum kendımı..Allah affetsın napıım..sanırım iş bunalımına gırdım.
nasib yaa bilinmez orası.canim naber. nasilsiniz?
ya ben kiz diyordumya hep. hepte eski falan yiyordum. simdi icimden hep oglan geciyor. öyle düsündügümden mi ne. hep cikolata istiyor canim
mrb kıslar napıosunuzzzz özledim be haftasonu gelmedinz
aferin kız sana maşaallahhh kaydirigubbakcemile5
kaç kilosun ayıptır sorması
Ayy kızlar birde dünden beri aynada kendine baka baka doyamadim ben çok zayıflamışin bacaklarım incelmiş basenler gitmiş zaten belim hep zayıftı sadece azıcık göbek var ama çok az
nasib yaa bilinmez orası.
ya kaçıncı haftada belli oluyordu cinsiyeti biliyonmu
merhaba cnaım hoşgeldin opuyorumnanaktan
En son 69 dum ama ilk fırsatta tartılcam
nasib yaa bilinmez orası.
ya kaçıncı haftada belli oluyordu cinsiyeti biliyonmu
merhaba cnaım hoşgeldin opuyorumnanaktan
hadi yaa,sorma ben ramazanda baskül aldım eve zayıflayım diye,çünkü bi anda 4 5 kilo almışım anlam verememiştim.evlendiğimde 57 kiloydum afedersin bir buçuk sene sonra 69 oldum :kedi: çok canım sıkılıyordu,bebek olursa bide ne olur benim halim diye.normlade haftada 1 kilo istesem veririm ama ramazanda hiç vermedim o kadar az yememe rağmen.meğer hamileymişim :)En son 69 dum ama ilk fırsatta tartılcam
hoşbuldum canımmmm dr geldimm
Off yaaa hata bizde sanırım ben eşim üzülmesin diye hep kendimi üzerimSalak kafam baştan yaptıklarına boyun eğmeseydim böyle olmazdı artık çok geç ama yaaa
reyyan bulantı için ilaç falan vermedi mi doktor ama geçer artık ya bundan sonra inş. o konuda daha rahat olursu zaman çok çabuk geçiyo bi bakmışsın anammmm sen hastaneye doguma gidiyom ardan yarım saat geçiyo kucagına bi kız çocugu vermişler ayyyyyy ne güzel sende o anda başlarsın aglamaya tabi içinden de dersin şükür allahıma bana bu günü göstredi sağ sağlam kızımı kucagıma almak nasip etti he birde bu çektiklerin aklına gelir olsun be kızım senin için herşeye degermiş dersin (kız ben bile heyecanlandım )
hayırdır kötü bi durum yok inşaalah
hoşbuldum canımmmm dr geldimm
yok tatlım kalbisi pıt pıt atıodu sesinide dinletti benim k.rengi akıntım bitmio dr önemli diil dio ilacı içtikten sonra bişey olmas dio ama zorla söyletiomm ya lekeyi sorunca adam yorum yapmıoo tırtıl gibi teyzesii
maşaallah maşaallah yiğenime.yok tatlım kalbisi pıt pıt atıodu sesinide dinletti benim k.rengi akıntım bitmio dr önemli diil dio ilacı içtikten sonra bişey olmas dio ama zorla söyletiomm ya lekeyi sorunca adam yorum yapmıoo tırtıl gibi teyzesii
yok tatlım kalbisi pıt pıt atıodu sesinide dinletti benim k.rengi akıntım bitmio dr önemli diil dio ilacı içtikten sonra bişey olmas dio ama zorla söyletiomm ya lekeyi sorunca adam yorum yapmıoo tırtıl gibi teyzesii
Maşallah canım beni yaaa Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
masallah canim ya. benim hep glzlerim doluyo gördügümde. birde en son gördügümde masallah bebegim tam 2kati olmus. insan nasilda seviniyor nasil cabuk büyüyor diye. simdiki randevunun arasi 4 haftaya daha büyümüstür. 25inde benim randevum. belki cinsiyetinide ögrenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?