Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya benimde 25inde canımm ya biras eşim canımı sıktıda bide ilk kez gördümm çok anlamadım kalbini duyunca çok mutlu oldumm

Selam kızlar arkadaş çat kapı geldi çıkmak zorunda kaldım ay dinlenicektim güya neyse gitti esra dediğin modeli göremedim canım resmini eklesene sen.

Kızlar ben şimdi çıkıyorum başım falan dönüyor bugün bana ne oluyorsa sonra uğrarım inşaallah.

maşaallah maşaallah yiğenime.
ya bneim çk kötü olmuştu çok gazım vardı dr tam göremedi bile ama pıt pıt atışını gördük tabi,sesini dinlettiler mi san yaa,bize dinletmediler

ya minicik noktaydıı sesini açtı ben göremedim die sorunca atıodu duydum yavrumun sesini allah korur da düşmez inş kucağıma alabilirim

zeyneppppppppppp bulamadım bana yarın kargo yaparmısın bi kaç tane çok istemiyorum bak sakın çok koyma 3 4 tane olsa yeter valla

ya minicik noktaydıı sesini açtı ben göremedim die sorunca atıodu duydum yavrumun sesini allah korur da düşmez inş kucağıma alabilirim

korur inşaalah canım.sen telaş yapma sakın.
rabbim tamamına erdirsin inşaalah
eşinde çok ayıp etmiş valla..

korur inşaalah canım.sen telaş yapma sakın.
rabbim tamamına erdirsin inşaalah
eşinde çok ayıp etmiş valla..

umrumda diil o artık iice soğudum daha aramadı bilee zaten sürekli akıntım oluo yatmak zorunda kalıom bide grip oldum allah kimseye muhtaç etmesinn

Aman canım boşver yaa erkekler hep aynılar en iyisi hiç umursamamak benim bir erkek kuzenim var evli ve bana hep diyorki sen eşine normal davran şimartma, üstüne düşme ilgilenme bazen umursama bak o zaman kul köle olur die gerçektende öyle kaçan balık büyük oluyo boşveeeer hiç takma onu kafana bebişin senle:) Hem erkekler bebek doğana kadar baba olduklarını anlayamıyorlar yazııııııksırnaşık şey:)

zeyneppppppppppp bulamadım bana yarın kargo yaparmısın bi kaç tane çok istemiyorum bak sakın çok koyma 3 4 tane olsa yeter valla

Sen hemen bana adres yaz özelden yarın yollarım 1 gün sonra sendedir meraklanma okiş:) Ama bak yeşil değil fakat felaket ekşi:) Yiyemeyebilirsin bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…