masallah canim ya. benim hep glzlerim doluyo gördügümde. birde en son gördügümde masallah bebegim tam 2kati olmus. insan nasilda seviniyor nasil cabuk büyüyor diye. simdiki randevunun arasi 4 haftaya daha büyümüstür. 25inde benim randevum. belki cinsiyetinide ögrenirim :)
maşaallah maşaallah yiğenime.
ya bneim çk kötü olmuştu çok gazım vardı dr tam göremedi bile ama pıt pıt atışını gördük tabi,sesini dinlettiler mi san yaa,bize dinletmediler
merhaba didem..iyi bağlada kopmasın artık canım bağlantıların aa
Slm kızlar yine bağlatım koptu yazamadım
naptınız
zeyneppppppppppp bulamadım bana yarın kargo yaparmısın bi kaç tane çok istemiyorum bak sakın çok koyma 3 4 tane olsa yeter valla
ya minicik noktaydıı sesini açtı ben göremedim die sorunca atıodu duydum yavrumun sesini allah korur da düşmez inş kucağıma alabilirim
kıss düzelmedi dimi dahaa
korur inşaalah canım.sen telaş yapma sakın.
rabbim tamamına erdirsin inşaalah
eşinde çok ayıp etmiş valla..
düzelmişti bi ara yine gitti ama şimdi geldi sen naıslsın tatlım
selam kızlar naber nasılsınız
zeyneppppppppppp bulamadım bana yarın kargo yaparmısın bi kaç tane çok istemiyorum bak sakın çok koyma 3 4 tane olsa yeter valla
iim canım bebeğimi gördüm ilk defa kalbinin sesinide tırtıl gibi akıntılar devam edio işte
inş canım babasını da götürmedim hamile ayağına yatıp her istediğimi yaptırıomuşum da bende gelmene gerek yok dedim sen bilirsin dedi ve gelmedi indi gitti keyfi bilirr ben kuzuma yeterim azcık canım sıkkın yani
ne istediğini bilmediğim halde canım istedi haaa
ay maşallah kuzuya allahım kucağına almayı nasip etsin
sarı renkliyse akıntın korkmana gerek yok bendede var normal yani
kiz valla cok merak ettim ne istedigini. buzlukta falan diyordu zeynep. sana ulasana kadar vicik vicik olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?