Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hamiş kızlar yaa ben çok merak ediyorum bu kadar erken öğrenme şansım yok dimi bebişimi idrar testi 8 gün kala çıkmaz dimi çatlıycam meraktan yaaa Ayrıca adet belirtilerim çoğaldı sanırım bebiş yok bu ayda Yumoşum var ve çatlamış bu durumda gebe kalamıyorsam başka bi sorun mu var aceba amaaan evhamlı mı oldum ben yaaa?

zeyno adet belirtileri ve hamilelik belirtileri cok benziyor birbirine o yuzden hiic on yargılı olmamak lazım.valla adet gunune kadar idrar testi cok saglıklı değil benim bildiğim.az daha dayan ..gelir inşallah.

canim didem adetinden önce kan testi yaptirdi ve cikti ama tam 2gün mü 4 gün mü önceydi bilmiyorum

zeynepcim bu son günler insani cildirtiyor ama az daha dayan. insallah 10 gün sonra güzel haberlerini aliriz

zeyno adet belirtileri ve hamilelik belirtileri cok benziyor birbirine o yuzden hiic on yargılı olmamak lazım.valla adet gunune kadar idrar testi cok saglıklı değil benim bildiğim.az daha dayan ..gelir inşallah.

İnşallah canım yaaa ufff taktım şimdi :) Çatlatmamda da olmamıştı kanallarımda mı bişi var diye bakalım artık be kaldı ki şurda 7 gün ne diycem cumartesi doktora gidecem ya kan testi yaptırsam mı acep kız?

zeynepcim bu son günler insani cildirtiyor ama az daha dayan. insallah 10 gün sonra güzel haberlerini aliriz

inşallah canım yaaa akıntım çok yanmam da var sanırım üşüttüm ben Hamileliğin belirtilerinde yanma koyu renkte idrar falan varmı?

Hiç duydunuzmu bilmem de komşum diyorki bu ay da olmazsa bitki buğusuna oturtalım seni? Benim bilgim yok sizce yapılabilecek bişimi? Yapan varmı?

zeynepcim belirtiler herkeste farklı olabiliyor
benim idrar hiç koyulaşmadı hala da koyu deil
o yüzden kendini bek inceleme derim ben

zeynepcim belirtiler herkeste farklı olabiliyor
benim idrar hiç koyulaşmadı hala da koyu deil
o yüzden kendini bek inceleme derim ben

Tamam canım yaa belirti bulup hayal kırıklığı yaşamaktansa belirti aramamak daha iyi belki süpriz olur ha:)

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz geldikkkk
cinsiyet tahminleri neydi bakalımmmmmmmmmmmmm öğrendikkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…