zeynepp düşünme bunları lütfen yaa
herşeyi unut ve bekle rabbim hayırlısını versin inş.
Hamiş kızlar yaa ben çok merak ediyorum bu kadar erken öğrenme şansım yok dimi bebişimi idrar testi 8 gün kala çıkmaz dimi çatlıycam meraktan yaaaAyrıca adet belirtilerim çoğaldı sanırım bebiş yok bu ayda Yumoşum var ve çatlamış bu durumda gebe kalamıyorsam başka bi sorun mu var aceba amaaan evhamlı mı oldum ben yaaa?
Hamiş kızlar yaa ben çok merak ediyorum bu kadar erken öğrenme şansım yok dimi bebişimi idrar testi 8 gün kala çıkmaz dimi çatlıycam meraktan yaaaAyrıca adet belirtilerim çoğaldı sanırım bebiş yok bu ayda Yumoşum var ve çatlamış bu durumda gebe kalamıyorsam başka bi sorun mu var aceba amaaan evhamlı mı oldum ben yaaa?
zeyno adet belirtileri ve hamilelik belirtileri cok benziyor birbirine o yuzden hiic on yargılı olmamak lazım.valla adet gunune kadar idrar testi cok saglıklı değil benim bildiğim.az daha dayan ..gelir inşallah.
zeynepcim bu son günler insani cildirtiyor ama az daha dayan. insallah 10 gün sonra güzel haberlerini aliriz
zeynepcim belirtiler herkeste farklı olabiliyor
benim idrar hiç koyulaşmadı hala da koyu deil
o yüzden kendini bek inceleme derim ben
canim didem adetinden önce kan testi yaptirdi ve cikti ama tam 2gün mü 4 gün mü önceydi bilmiyorum
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz geldikkkk
cinsiyet tahminleri neydi bakalımmmmmmmmmmmmm öğrendikkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?