Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın kızlar ben geldim geçmişi oku oku anca gelebildim, selam verip çıkıcam işler beni bekliyor ay dün başım öyle çok ağrıdı ki eşim gelince senin ateşin var dedi midemde bulanıyordu dün ev işi yapamadım sadece yemek yaptım eşim evi ben süpürürüm dedi ay nasıl sevindim maşaallah artık ilgileniyor çok üzülüyordum ilgilenmiyor diye neyse adamacağız pazar alışverişi falan yapınca saat geç oldu süpürttürmedim yarın öğlen gelir yaparım dedi amma neyse bugün sancımyok ben yapıcam onada ütüyü yaptırırım artık inşaallah, akşam da saat dokuzda yattım düşünün doktor ağrı kesici vermişti ama içmedim ay nasıl ağrıdıya amma karışık yazı oldu:)Sizler nasılsınız?

fff nerden buldun anacım..baska adam mı yoktu bızım kalaslardan adam cıkmaz dermişim şaka şaka..cok rommantık olurlar masallah eşimden bilirim :))) mutluluıgunuz daım olsun :))

ebrarım gecmıs olsun uyumak dınlenmek ii geliyor hakkaten..ben sabah beri bulanıyorum gidemedim bi yere..

Amin canım ama cidden inşaatcı erkekler çok kalas oluyolar:) Ben onu bulmadım o beni buldu anacım çocukluğumdan beri dibimdeydi:)

gecmişler ola eflaaall..ii bari sevindim şimdi ii olduguna..demiştik ya erkekler zamanla alısıyor babalıga ..senınkıde bı alısacak tam alısacak sanırsam masallah..

kizlar dis doktorumu aradim saat 2de gelebilirsin dedi. hicte bekletmicek. ya bende demir eksikligi varmis. doktorum kan almisti ordan cikmis. böyle bi igrenc surup iciyordum günde 3kez, kan tadi vardi iste demir eksikligi icin. simdi internette okudum. o suruptan oluyormus, iyi zaten hapini alcam artik igrencti surup. belki gecer ama internette tedavi bitince yani ilaci birakinca geciyor yaziyor. neyse yinede bi doktora görüncem ben zaten halime kaldigimi örenir ögrenmez doktorum demisti disciye gitmen lazim hamileliginde diye

gecmişler ola eflaaall..ii bari sevindim şimdi ii olduguna..demiştik ya erkekler zamanla alısıyor babalıga ..senınkıde bı alısacak tam alısacak sanırsam masallah..

Sağol canım hamdolsun geçti ama beni mahvettiya bu yorgunluklar yüzünden eşimlede ilgilenmiyorum adamlar isyan edecek haklı olarak,ama gerçekten biliyorsunya hamiliğe zaten alışamamıştım yeni yeni hissetmeye başladım eşimin ilgilenmemeside çok yıpratıyordu beni inşaallah bozulmaz sen yapma ben yapıyım dedikçe çok mutlu oluyorum.

Canım Allah sizin yardımcınız olsun bulantı zor hep diyorum Rabbim gurbette yalnız bir kuş olduğum için beni fazla yormadı inşaallah evladımda yormaz dağına göre kar yağdırıyor Mevlam

kepeklim bence git biraz dinlen gerçekten iyi geliyor

eflalcim hoşgeldin nasılsın canım

Hoşbuldum canım yazdığım gibi baş ağrılarım başladı hamdolsun yine iyiyim işimi yapabiliyorum azda olsa sende bir an önce toparlanırsın inşaallah canım.

Kızlar ben bulaşığmı yıkamaya gidiyorum yavaş yavaş işlerimi yapıyım sonra girerim inşaallah hoşçakalın, başım yine ağrımaya başladı şiddetlenmeden yapıyım işimi.

Canım hoşgeldin geçmiş olsun eşindende Allah razı olsun bende dün akşam yemeği eşime yaptırdım:)delikafadulden

zeynooo....sen hem adama kutuk de sonrada yemek yaptır :))) aferin.

Sorma canım yaaa evde hiç yapmadığım bişi yapmak istedim dışardan aldı temizletti getirdi tabi ben dokunamıyormuşum bilmiyordum (hamileler var ne olduğunu diyemiyorum) neyse çığlıklarımı duyunca gelip o pişirdi sağolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…