inşaat :))
senin eşin ne mühendisi bacııım..
kızlar ben geldim biraz daha iyiyim sanki
fff nerden buldun anacım..baska adam mı yoktu bızım kalaslardan adam cıkmazdermişim şaka şaka..cok rommantık olurlar masallah eşimden bilirim :))) mutluluıgunuz daım olsun :))
ebrarım gecmıs olsun uyumak dınlenmek ii geliyor hakkaten..ben sabah beri bulanıyorum gidemedim bi yere..
Amin canım ama cidden inşaatcı erkekler çok kalas oluyolar:) Ben onu bulmadım o beni buldu anacım çocukluğumdan beri dibimdeydi:)
gecmişler ola eflaaall..ii bari sevindim şimdi ii olduguna..demiştik ya erkekler zamanla alısıyor babalıga ..senınkıde bı alısacak tam alısacak sanırsam masallah..
kepeklim bence git biraz dinlen gerçekten iyi geliyor
eflalcim hoşgeldin nasılsın canım
Günaydın kızlar ben geldim geçmişi oku oku anca gelebildim, selam verip çıkıcam işler beni bekliyor ay dün başım öyle çok ağrıdı ki eşim gelince senin ateşin var dedi midemde bulanıyordu dün ev işi yapamadım sadece yemek yaptım eşim evi ben süpürürüm dedi ay nasıl sevindim maşaallah artık ilgileniyor çok üzülüyordum ilgilenmiyor diye neyse adamacağız pazar alışverişi falan yapınca saat geç oldu süpürttürmedim yarın öğlen gelir yaparım dedi amma neyse bugün sancımyok ben yapıcam onada ütüyü yaptırırım artık inşaallah, akşam da saat dokuzda yattım düşünün doktor ağrı kesici vermişti ama içmedim ay nasıl ağrıdıya amma karışık yazı oldu:)Sizler nasılsınız?
beşik kertmesisiniz yani :))
zeynooo....sen hem adama kutuk de sonrada yemek yaptır :))) aferin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?