Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tahminler doğru erkekmiş yahu şok geçirdim anacım parmağını emiyo görmeniz lazım

Herkes bildi bundan sonra cinsiyetleri biz söyleriz size hiç o kadar zaman beklemeyin

ever afr cim siz söyleyinnnn tahminleri doğru yapıyonuz
eee naptınız bakem ben yokken varmı gelişme

Herkes bildi bundan sonra cinsiyetleri biz söyleriz size hiç o kadar zaman beklemeyin

hahhaha içimize doğuyo demek:) Eee hamile olacağımız zamanlarda doğsa ya keşke:)

Didemcim Allah uzun ömür versin bebeğine de ailenede :) Çok sevindim eee isim düşünmeye başla hemen:) Mavişlerde alınmaya başlansın artık:)

ben pembe alıcam diyodum ama maviş oldu hayırlısı tatlım valla çok hareketli kıpır kıpır bi bebişim var yarın ikili teste gidicez bakalım daha net görürüm yarın ama çokkkk tatlı ya ayyy parmak emişi süperdi ağlıycaktım

didemcim canim erkekmiymis? ay ne cabuk ögrendin. kizim sende hersey ama gercekten hersey erken yaaaa. ay iki hafta sonrada ben ögrensem keske. 25inde randevum var.
e ismi zaten hazirdi demi? yani bi düsündügünüz vardi. burdakiler hep dogru tahmin ediyor ya. bi ben haric ben kiz diyordum :) gül ablada seninki erkek olacak benimki kiz demisti hatirliyormusn? hayirlisi bakalim

ever afr cim siz söyleyinnnn tahminleri doğru yapıyonuz
eee naptınız bakem ben yokken varmı gelişme

Henüz gelişme yok bilinen :) haftaya bekliyor herkes sanırım. Bu arada sabah ysmnfzli tahlil vermeye gitti 2. çizgi silik çıkmış 16. günü gecikmesinin ondan haber bekliyoruz sadece:)

ya bunun ne zaman parmakciklari olmusta emermis canim ya ne kadar tatli.

yusuf ali diyordum ama değişecek sanırım şimdi ciddi ciddi düşünmeye başladık kız bende herşey erkenden belli oluyor bende anlamadım teyzesi saydı doktor parmaklarımızı çok güzeller

Kıyamam maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Tatlım senin adına çok sevindim darısı başımıza kızlar. Bu arada senin işlem tamam yarın kargon elinde:)

Henüz gelişme yok bilinen :) haftaya bekliyor herkes sanırım. Bu arada sabah ysmnfzli tahlil vermeye gitti 2. çizgi silik çıkmış 16. günü gecikmesinin ondan haber bekliyoruz sadece:)

hayırlısı olsun tatlım 2. ç,zgi silik diyince bende kan tahlili yaptır demiştim inşallah hamiledir
sen nasılsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…