teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz geldikkkk
cinsiyet tahminleri neydi bakalımmmmmmmmmmmmm öğrendikkkkkkkk
söylüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ımmmmmmmmmmm şeyyyyy
Herkes bildi bundan sonra cinsiyetleri biz söyleriz size hiç o kadar zaman beklemeyin
ever afr cim siz söyleyinnnn tahminleri doğru yapıyonuz
eee naptınız bakem ben yokken varmı gelişme
hahhaha içimize doğuyo demek:) Eee hamile olacağımız zamanlarda doğsa ya keşke:)
Didemcim Allah uzun ömür versin bebeğine de ailenede :) Çok sevindim eee isim düşünmeye başla hemen:) Mavişlerde alınmaya başlansın artık:)
ever afr cim siz söyleyinnnn tahminleri doğru yapıyonuz
eee naptınız bakem ben yokken varmı gelişme
ben pembe alıcam diyodum ama maviş oldu hayırlısı tatlım valla çok hareketli kıpır kıpır bi bebişim var yarın ikili teste gidicez bakalım daha net görürüm yarın ama çokkkk tatlı ya ayyy parmak emişi süperdi ağlıycaktım
canım oğluşunun olacağını öğrenmişsin tebrrik ederim canım ben bu ayda hamile kalamadım canım
didemcim canim erkekmiymis? ay ne cabuk ögrendin. kizim sende hersey ama gercekten hersey erken yaaaa. ay iki hafta sonrada ben ögrensem keske. 25inde randevum var.
e ismi zaten hazirdi demi? yani bi düsündügünüz vardi. burdakiler hep dogru tahmin ediyor ya. bi ben haric ben kiz diyordum :) gül ablada seninki erkek olacak benimki kiz demisti hatirliyormusn? hayirlisi bakalim
ben pembe alıcam diyodum ama maviş oldu hayırlısı tatlım valla çok hareketli kıpır kıpır bi bebişim var yarın ikili teste gidicez bakalım daha net görürüm yarın ama çokkkk tatlı ya ayyy parmak emişi süperdi ağlıycaktım
Henüz gelişme yok bilinen :) haftaya bekliyor herkes sanırım. Bu arada sabah ysmnfzli tahlil vermeye gitti 2. çizgi silik çıkmış 16. günü gecikmesinin ondan haber bekliyoruz sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?