Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kıyamam maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Tatlım senin adına çok sevindim darısı başımıza kızlar. Bu arada senin işlem tamam yarın kargon elinde:)

tatlım benim çok saol ay ya çok iyisin canım benimmmmm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana şu yaşadıklarımdan kat kat güzel duygular yaşarsın sende

dscikiiimm aaaaaa delikafadulden
ne cabuk ogrendiin masallaaahhhnn.
Allah analı babalı büyütsüün..cok sevindiiiimmmmm..
kızlar benimkinide tahmın edin yaaaa...

hayırlısı olsun tatlım 2. ç,zgi silik diyince bende kan tahlili yaptır demiştim inşallah hamiledir
sen nasılsın canımmm

İyiyim canım yaa ne olsun biraz kafam karışıktı ızlar teskin ettiler beni bende düşünmemeye çalışıyorum sizin haberlerinizle mutlu oluyorum :) İnşallah hamiledir bence de :) Rabbim bu topikteki herkese ve isteyenlere bol bol versin inşallah:):Saruboceq:

dscikiiimm aaaaaa delikafadulden
ne cabuk ogrendiin masallaaahhhnn.
Allah analı babalı büyütsüün..cok sevindiiiimmmmm..
kızlar benimkinide tahmın edin yaaaa...

saol tatlım benim inşallah sende öğrenirsin ilk randevunda
allah hepimizinkini analı babalı büyütsün olmayanlarada tez zamanda birer tane versin sağlıkla sıhhatle
ben tahmin ediym bence seninkide erkek sumrununki kız

inşallahhh tatlım senin neden kafan karıştı hayırdır

tatlım benim çok saol ay ya çok iyisin canım benimmmmm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana şu yaşadıklarımdan kat kat güzel duygular yaşarsın sende

Amin canım Allah razı olsun senden ve diğer kızlardan valla ilaç gibi geldi bu topic bana ne güzel insanlar varmış burda meğer:) Rica ederim lafı bile olmaz oğluşumuz iyi olsun yeter ki:)

didemcim çok sevindim allah analı babalı büyütsün
ama kız olsaydı ne güzel mini etek alacaktık onlara
neyse kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz

hadi hayırlısı belki yarın belli olur.bende yarın gideceğim kontrole insallah..
aaaa herkes erkek dioo banaaa :))
ds senin doktorun ultrasonu renklı mı.ondan mı hemen gordun acaba.

gorusmeyeli nslsiniz baklm kan verdim sonuc saat birde bakalim hyrlisi nettende aliniyomus sonuc direk deger mi var yoksa pozitif negatif mi yaziyo kizlr biliyo musnz ayrica yine test aldm koyulasmis biraz daha karnm agriyo skisiyo snki bnm birde rahim ters egr hamileysm ters rahimlilr korkmsn bnce kizlar hmilysem bndn size tavsiye bebk konusunu atin kafnizdan kafanizi mesgul edcek seylr bulun bn kc aydir bebebebek olmdi hep husran ama bu ay bebegi dusunck zmnm olmadi is guc vs ama sonuc bi ihtimlde olsa vr

inşallahhh tatlım senin neden kafan karıştı hayırdır

Yaa ne bileyim işte ya bu kezde tutmadıysa diye tedavi iyi güzel oldu ama ya zamanı olmadıysa yada kanllarımda bişi varsa diye takıldım biraz ne bileyim düşünmemek en iyisi aslında:)

valla ilk basta benimde icimden hep kiz geciyordu. ama tatliya yönlendigimden mi ne erkekde olabilir diyorum simdi. hayirlisi olsun ama siz hep dogru söylüyorsunuz kiz olur galiba. saglikli olsunda hiiiiic önemli degil

Kız olacak ben sana söyleyim biraz geç yazıyorum hem yemek yiyorum hem size yazıyorum da senin kızın olacak bak dedi drsin

Amin canım Allah razı olsun senden ve diğer kızlardan valla ilaç gibi geldi bu topic bana ne güzel insanlar varmış burda meğer:) Rica ederim lafı bile olmaz oğluşumuz iyi olsun yeter ki:)

allah senden de razı olsun tatlımmm iyiki geldin bu topice olumunekankayizsmile

İnşallah sende amacına ulaşırsın topicimiz bi bebişle daha şenlenir ayyyy kimler hamile yaaa şu liste yenilensin bence:)

saol ebrarım afiyet olsun sana
kepeklim renkli değil normal ama daha ben sıkıştıracaktım doktoru sıkıştırmamma gerek kalmadan çok küçük bi yanılma payım var ama bence erkek neredeyse eminim erkek olduğuna dedi kaldım öyle bişey diyemedim

Ysmnfzli ben sana birşey söyleyim bugün bende medyumluk var sen hamişsin hemde kızın olacak o yüzdende nazlı biraz sen bu kızdan çok çekeceksin haberin olsun

Yaa ne bileyim işte ya bu kezde tutmadıysa diye tedavi iyi güzel oldu ama ya zamanı olmadıysa yada kanllarımda bişi varsa diye takıldım biraz ne bileyim düşünmemek en iyisi aslında:)

kötü düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun inşallah ahmilesindir sende sakın üzme kendini

allah senden de razı olsun tatlımmm iyiki geldin bu topice olumunekankayizsmile

Canım benim sağol. Bu arada fotonu gördüm çok tatlısın içinin güzelliği dışına yansımış valla:) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…