Kıyamam maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Tatlım senin adına çok sevindim darısı başımıza kızlar. Bu arada senin işlem tamam yarın kargon elinde:)
hayırlısı olsun tatlım 2. ç,zgi silik diyince bende kan tahlili yaptır demiştim inşallah hamiledir
sen nasılsın canımmm
dscikiiimm aaaaaa delikafadulden
ne cabuk ogrendiin masallaaahhhnn.
Allah analı babalı büyütsüün..cok sevindiiiimmmmm..
kızlar benimkinide tahmın edin yaaaa...
dscikiiimm aaaaaa delikafadulden
ne cabuk ogrendiin masallaaahhhnn.
Allah analı babalı büyütsüün..cok sevindiiiimmmmm..
kızlar benimkinide tahmın edin yaaaa...
İyiyim canım yaa ne olsun biraz kafam karışıktı ızlar teskin ettiler beni bende düşünmemeye çalışıyorum sizin haberlerinizle mutlu oluyorum :) İnşallah hamiledir bence de :) Rabbim bu topikteki herkese ve isteyenlere bol bol versin inşallah:):Saruboceq:
tatlım benim çok saol ay ya çok iyisin canım benimmmmm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana şu yaşadıklarımdan kat kat güzel duygular yaşarsın sende
inşallahhh tatlım senin neden kafan karıştı hayırdır
Amin canım Allah razı olsun senden ve diğer kızlardan valla ilaç gibi geldi bu topic bana ne güzel insanlar varmış burda meğer:) Rica ederim lafı bile olmaz oğluşumuz iyi olsun yeter ki:)
gorusmeyeli nslsiniz baklm kan verdim sonuc saat birde bakalim hyrlisi nettende aliniyomus sonuc direk deger mi var yoksa pozitif negatif mi yaziyo kizlr biliyo musnz ayrica yine test aldm koyulasmis biraz daha karnm agriyo skisiyo snki bnm birde rahim ters egr hamileysm ters rahimlilr korkmsn bnce kizlar hmilysem bndn size tavsiye bebk konusunu atin kafnizdan kafanizi mesgul edcek seylr bulun bn kc aydir bebebebek olmdi hep husran ama bu ay bebegi dusunck zmnm olmadi is guc vs ama sonuc bi ihtimlde olsa vr
Yaa ne bileyim işte ya bu kezde tutmadıysa diye tedavi iyi güzel oldu ama ya zamanı olmadıysa yada kanllarımda bişi varsa diye takıldım biraz ne bileyim düşünmemek en iyisi aslında:)
allah senden de razı olsun tatlımmm iyiki geldin bu topice olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?