Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ysmnfzli ben sana birşey söyleyim bugün bende medyumluk var sen hamişsin hemde kızın olacak o yüzdende nazlı biraz sen bu kızdan çok çekeceksin haberin olsun

Afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen banada bakıyorsun lütfeeeeeeeeeeen ben nee alemdeyim:) 19unu bekliyorum varmı bende bişi sence:)

Ysmnfzli ben sana birşey söyleyim bugün bende medyumluk var sen hamişsin hemde kızın olacak o yüzdende nazlı biraz sen bu kızdan çok çekeceksin haberin olsun

herkes kiz dedi. hadi bakalim insallah 2 hafta sonra ögrenir haber veririm size

tatlım benim inşallah sonuç hamile çıkar değer yazar canım benim tahlil sonucunda biz söyleriz sana

afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen banada bakıyorsun lütfeeeeeeeeeeen ben nee alemdeyim:) 19unu bekliyorum varmı bende bişi sence:)

hemen hayatım sanada bakalım ama doğru çıkmassa karışmam kızlar senin günün geçecek ama sanki hasta olacagım sanacaksın belkide üstüne göreceksin ama sen bir erkek annesi olacaksın ama geç ögreneceksin haberin olsun bu söylediklerim çıkarsa bana haber vermeyi unutmaa

zeynebim dualarımız hep sen ve tüm isteyenlerle face de ekleyebilirsin beni eğer kullanıyorsan

Tamam şimdiye kadra ki ler tanıtım amaçlı idi ark. Bundan sonra cinsiyet 10 hamile mi degilmiyim öğrenmek istiyorsanız da 15 tamam

Kızzz ağzın bal yesin bi tutsun dile benden ne dilersen:) Anam canım yaa nasılda anlatıyo iştahlı iştahlı:)

Aman maksak hep birlikte mutlu olmak degilmi ben daha nasıl anlatırım varya eee diye dinlersin çok güzel fal sallarım o yüzden herkeste sanki biliyom gibi ayy banada bak derler ama size söylediklerim valla içimden geçenler allah gönlüne göre versin canım dualarımızı kabul etsin kollarımızı boş bırakmasın

Canım sağol neşe verdin bize:) inşallah içine doğanlar gerçekleşir. :) Allah sana da en kısa sürede ikiz bebiş versin:)

zeynep kız sen böyle nasıl desem bıcırık bişeye benziyon be çokta güzelmişsin maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…