Ysmnfzli ben sana birşey söyleyim bugün bende medyumluk var sen hamişsin hemde kızın olacak o yüzdende nazlı biraz sen bu kızdan çok çekeceksin haberin olsun
kötü düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun inşallah ahmilesindir sende sakın üzme kendini
Ysmnfzli ben sana birşey söyleyim bugün bende medyumluk var sen hamişsin hemde kızın olacak o yüzdende nazlı biraz sen bu kızdan çok çekeceksin haberin olsun
gorusmeyeli nslsiniz baklm kan verdim sonuc saat birde bakalim hyrlisi nettende aliniyomus sonuc direk deger mi var yoksa pozitif negatif mi yaziyo kizlr biliyo musnz ayrica yine test aldm koyulasmis biraz daha karnm agriyo skisiyo snki bnm birde rahim ters egr hamileysm ters rahimlilr korkmsn bnce kizlar hmilysem bndn size tavsiye bebk konusunu atin kafnizdan kafanizi mesgul edcek seylr bulun bn kc aydir bebebebek olmdi hep husran ama bu ay bebegi dusunck zmnm olmadi is guc vs ama sonuc bi ihtimlde olsa vr
afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen banada bakıyorsun lütfeeeeeeeeeeen ben nee alemdeyim:) 19unu bekliyorum varmı bende bişi sence:)
zeynebim dualarımız hep sen ve tüm isteyenlerle face de ekleyebilirsin beni eğer kullanıyorsan
hemen hayatım sanada bakalım ama doğru çıkmassa karışmam kızlar senin günün geçecek ama sanki hasta olacagım sanacaksın belkide üstüne göreceksin ama sen bir erkek annesi olacaksın ama geç ögreneceksin haberin olsun bu söylediklerim çıkarsa bana haber vermeyi unutmaa
herkes kizin olacak diyo bna bende kiz istyorm ama cektirmsin ya nie ole soluyon
Tamam şimdiye kadra ki ler tanıtım amaçlı idi ark. Bundan sonra cinsiyet 10 hamile mi degilmiyim öğrenmek istiyorsanız da 15 tamam
Aman maksak hep birlikte mutlu olmak degilmi ben daha nasıl anlatırım varya eee diye dinlersin çok güzel fal sallarım o yüzden herkeste sanki biliyom gibi ayy banada bak derler ama size söylediklerim valla içimden geçenler allah gönlüne göre versin canım dualarımızı kabul etsin kollarımızı boş bırakmasın
tatlım benim inşallah sonuç hamile çıkar değer yazar canım benim tahlil sonucunda biz söyleriz sana
zeynooooooooo fotolarını kurcalıyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?