Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım sağol neşe verdin bize:) inşallah içine doğanlar gerçekleşir. :) allah sana da en kısa sürede ikiz bebiş versin:)

kız ikiz olmasın 1 tane olsun sonra bida yarız inş. Zaten eşimde ikizzzz olma ihtimali varmış öyle diyorlar

kız bi kered benim yerim öp bebişini ona bizden bahset tamam teyzelerini anlat ona

öperim teyzesiiiiiiiiii anlatmam mı sizi ya her anımda siz varsınız yanımda çok seviyorum hepinizi iyiki varsıınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kepekli senin haberlerinide bekliyoruz bak yarında senin için tahmin yapalım bakalım senin kide tutacak mı hem doktordan önce biz sana iyi geliriz heyecanını alır hem biraz olma mıııııı

Kızlar en çenesi düşük benim sanırım hep ben yazıyom siz neden sustunuzzzz

Kızlar en çenesi düşük benim sanırım hep ben yazıyom siz neden sustunuzzzz

bugün senin dudu dillerin açıldı tatlım yerişmeye çalışıyom arada patronlar geliyo tepeme bakamıyorum yok sa benimde çenem düşüktür

Valla var bugün bende birşeyler da bakam hayır olsun çok konuştumya bakam ben böyle gayet mutlu olurum sebepsiz yere çenem düşer hep gülesim böyle oynayasım şımarasım gelir sonra birdende mutsuzlık çöker üstüme

aa mutsuzluk cokmesin inşallah hep boyle ol..bende heyecanlandım simdi cinsiyeti belli olurmu ki diye..hayırlısı bakalım..
bend eyemek yıyıp gelmıstım.ondan yazamadım.sen yemee gıtmıomusun afrcim..

Yemekhaneye gitmiyorum oda da yiyorum canım ben hem yemek yiyom hem yazıyorum iyi oluyor böyle

esselam size hanımlar hayırlı günleriniz olsun inşaalah..keyifleriniz umarım benim gibi değildir iyisinizdir,didemi okudm erkekmiş yemeğe gitti hehralde gelsin de tebrik edeyim

aa mutsuzluk cokmesin inşallah hep boyle ol..bende heyecanlandım simdi cinsiyeti belli olurmu ki diye..hayırlısı bakalım..
Bend eyemek yıyıp gelmıstım.ondan yazamadım.sen yemee gıtmıomusun afrcim..

dur sana da yorum yapayım yarın yapacaktım ama içimde geldi bi an senin maviş gözlü bi oğluşun olacak bak bilirsem banada dua edeceksin tamam bilemessemde yine edersin

haahh Allah razı olsun afrciim ..içimi okudun Allahım hayırlısını nasip etsin insallah.tez zamanda sana da versin boncuk gozlu bır bebiş..ederim ederim hep dua ederim size..

reyyaaan kujum hosgeldiin..nasıl oldun hayırdır bulantın mı cok yinee..sorma ben sabah beri 2 defa cıkardım sımdı oglen yemeg yedim inşallah buda cıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…