haahh Allah razı olsun afrciim ..içimi okudun Allahım hayırlısını nasip etsin insallah.tez zamanda sana da versin boncuk gozlu bır bebiş..ederim ederim hep dua ederim size..
reyyaaan kujum hosgeldiin..nasıl oldun hayırdır bulantın mı cok yinee..sorma ben sabah beri 2 defa cıkardım sımdı oglen yemeg yedim inşallah buda cıkmaz..
Reyyan senin neyin var canım
haahh Allah razı olsun afrciim ..içimi okudun Allahım hayırlısını nasip etsin insallah.tez zamanda sana da versin boncuk gozlu bır bebiş..ederim ederim hep dua ederim size..
SENİN İÇİN İLK TAHMİNİ BEN YAPTIM YA DOĞRU ÇIKARSA İLK BANA SÖYLE OLURMU BİRAZ BENCİLCE Bİ İSTEK OLDU AMA OLSUNNNNNNNN
esselam size hanımlar hayırlı günleriniz olsun inşaalah..keyifleriniz umarım benim gibi değildir iyisinizdir,didemi okudm erkekmiş yemeğe gitti hehralde gelsin de tebrik edeyim
esselam size hanımlar hayırlı günleriniz olsun inşaalah..keyifleriniz umarım benim gibi değildir iyisinizdir,didemi okudm erkekmiş yemeğe gitti hehralde gelsin de tebrik edeyim
hoşgelmesem de hoşbuldum canlar sağolun.sabah çıkardım bulantı şimdi az şükür ama keşke tek derdim bulantılar olsa,kızlar garip gelecek belki ama eşimle ipleri koparmak üzereyim..
aşk diye bişey kalmadı hayatımızda.dün akşam kötü şeyler yaşadık,kötü bir tartışma,ve bu ilk değildi ben karar verdim bir süre en azından bir iki hafta konyaya ailemin yanına gidecem diyorum,o da gitme diyor,değişiklik iyi gelecek diye düşünüyorum yoksa böyle ancak birbirimizi yıpratırız.
bilmiyom ne yaparız ama durumlar iyi değil yani.aramız soğuk şu an...
sizinde canınızı sıkmak istemezdim ama kusuruma bakmayın
hoşgelmesem de hoşbuldum canlar sağolun.sabah çıkardım bulantı şimdi az şükür ama keşke tek derdim bulantılar olsa,kızlar garip gelecek belki ama eşimle ipleri koparmak üzereyim..
aşk diye bişey kalmadı hayatımızda.dün akşam kötü şeyler yaşadık,kötü bir tartışma,ve bu ilk değildi ben karar verdim bir süre en azından bir iki hafta konyaya ailemin yanına gidecem diyorum,o da gitme diyor,değişiklik iyi gelecek diye düşünüyorum yoksa böyle ancak birbirimizi yıpratırız.
Reyyan canım sne şimdi hamişsinya ondan biraz alıngansındır merak etme canım düzelir sıkma canını bebişini düşün bak oda üzülür şimdi annenler gelebilirse onlar gelsinler hem sana yardımcı olur annen yemek falan yapar işleri yapar eşinlede aranı düzeltmeye çalış
kizlar hangi degeri soleyim bn size
kizlar hangi degeri soleyim bn size
canım bu ilk değilki,ne yapayım buz gibi aramız,sanki kırk yıllık evli insanlar gibiyiz.elbette hamişliğin de etkisi var ama ben baya baya ciddiyim bensiz bi uyusun geceleri eve geldiğinde beni bulamasın ki kıymeti değeri bilsin,belkibende onun değerini anlarım,boğazım düğümleniyor şu an zor tutuyom kendimi.
annemler de gelemz ki bilmiyom bi diyeyim ama babamın görevi falan var bırakıp gelemezler,bugün annemle usulünce bi konuşayım o zman gelebilirse ancak o gelir zaten babam gelemez.sen gelmezsen ben gelecem derim.
eşim ikindin gelince konuşalım diyor gtme diyor,konuşup birbirimizden ne beklentimiz varsa oturup yazalım diyor.başka türlü olmaz diyor.bende ben döndüğümde yaparız onu dedim.
canım öncede vardı bunlar ama dediğin gibi insan dışardan mutlu görünür işte hiç kimseye dile getirmem getirmedim de sizler başka olduğunuz için belki durmumu anlarsınız diye size açtım konuyu.ama canınızı sıkmak istemezdim.küs gitmem cnaım da soğukluk olur iştereyyaaan kız bacım nazar mı değirdik yoksa..gecen gun mutluydunuz eşinle hayırdıır..
ama bak hiic onyargılı olma.hamılelıkte yasanıyormus bu duygular..cok tepkılıyız eslerımıze karsı.bak bunu ben hıc dıle getırmemeye sakaya vurmaya calısıyorum ama.benımde esımle hııc aram ii değil adamcagız ne yaparsa yapsın yaranamıyor.ama ben hep bunlar gecıcı dıye dusunuyorum.içimden gelen sese kulak vermemeye calısıyorum.sende oyle dusun.gitmek ıstersen memlekete gıt yıne ama küs gitme.onuda üzme..
öyle canım haklısın hep şeytanın işleri...valla canım açıkca konuşmak gerekirse biz birbirimizle konuşmasını bile beceremiyoruz.yani çok zzamn duygumu düşüncemi ifade etmekte onun anlayacağı dilde zorlanıyorum vede çok zaman da anlamıyor.bilmiyorum ne yaparım.canım adına üzüldüm gerçekten ama sende biliyosun ki canım şeytan en çok eşlerin arasını açmak için uğraşıur. zaman zaman böyle durumlar olablir. canım beni dinlersen sakın konyaya gitme bence bu bişeyleri düzeltmez canım bişeyler dahada kötü olur emin ol . anlaşamadığınız sorunların güzelce üstüne gidin canım ondan uzuklaşarak sorunlar düzelmez ve emin ol gidersen diken üstünde bi dinlenme geçiririsin iyce canın sıkılır inş. dü<zelir canım her şey
sabır bende git gide tükeniyor..dua edin inşaalah...ben bu işi burada bırakmayı düşünmüyorum.ha şundna da eminim ben emlekete gitmek üzere yola çıktığımda eminim o da arkamdan ben de arabada ağlarız...Canım benim hamilelikten olsa gerek hormonların değişti ya ondan kendini böyle hissediyorsun bence uzaklaşma eğer ailenin yanına gidersen daha çok soğursunuzNe yaşadığınızı bilmiyorum ama senin bebişin var onu elde etmek için neler yaşadın ne hayallerin var eşinle otur ve konuş çözülemeyecek hiçbişi yoktur yeterki sen sabretmeyi bil:)
kızlarrrrrrrrrr biz geldikkkkk kimlerrin morali bozuk burda bi moral bozukluğu kokusu alıyorum ysmnfzli hcgg yazar tatlım onun yanında ne yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?