Ysmnfzli ayyyy adını yazana kadar çok uğraşıyorum valla adın neydi canım ya adınla hitap etsek degerler ne şimdi bizim tahminler ne oldu bildik mi bilemedik mii sevinelim mi yoksa teselli mi
canım san şunu söyleyim hep bunlar oluyor tartışıyoruz ondna sonra ben fenalık geçiriyorum,ondna sonra sabah oldumu herşey normla devam ediyoruz ama o bir yere yazılıyor işte,birbirimizden uzaklaştırıyor biz farketmeden. inanırmısın bir keresinde hafızamı kaybetmiştim saf gibi salak gibi dolaşıyordum evde eşimi bile tanımıyordum,benim bazı psikolojik rahatsızlıklarım var onu hiç düşünmüyor.ben artık böyle olmasını istemiyorum.YÜREĞİMDE SEVGİSİNİ TAMAMNE YİTİRMESİNE RAMAK KALDI.şimdi de ağlıyorum her zamanki gibi nasıl bu hallere düştük biz diye.reyyancıım ne oldu tam bılemıyorum ama eşinin davranışlarından senın bıraz onyargılı oldugunu anlıyorum bak adam gitme cozelım diye ugrasıyor.sende bıraz yapıcı olmalısın.emin ol su an ki düşüncelerin gerçek değil.bazen ben kendimden korkuyorum ama gececek bunların hepsi.bunu düşünüp biraz alttan almalısın..
onun da bana olan sevgisi düştükçe düştü en azından değerim düştü gözünde..Reyyan canım sakın gitme bu sizin aranızın açılmasına sebep olabilir ayrı yatmak istiyorsanda akşam dersin ama usulünce ben bugün salonda yatayım hiç iyi degilim seni deuykunda etmiyim falan de ayrı yatın ve sen çok iyi düşün allah hakkınız da hayırlısını nasip etsin valla az biraz benim adamda soguk bazen yanına yanaşıyom uf çok yorgunum falan diyo ama hiiiiiiçç üstüne gitmiyorum sende biraz alttan al akşamda fazla üstüne gitme de ben hamişimya o yüzden biraz alınganım sende beni biraz anlamaya çalış de bak herşey daha güzel olacak düşün sen eşin bebişin hep birliktesiniz ne kadar güzel
ben geldimmm kızlar naberr didemmmmm ben demedimmi oğlun olcak dieeee sana bakk bildimm gözün aydın cnmm
,
reyanımm geçici bunlar hamilelikden cnmm sakın yanlış bi karar alma kuzenin hamileliğinin ilk 3 ayında eşiylesorun yaşadı ve eşyalarını taşıdı ama dönüşü olmadı çocuğunu babasız büyütüyo şimdi. çok normal gergin olman sabret cnm
HEP BENMİ SABREDECEM hamileyim diye birazda halden anlasa da o sabretse ya o zamna...diyorum ya kızlar hamişlik değil sadece eskilerin birikmişleri var,eskiden de oluyordu hep bunlar.ama geçer diye sabrediyordum bişeklde,annemi arayıp konuşsam iyi olacak herhalde
hoşbulduk cnm iyim sen nasılsınn. ben koşturmaca yoğunum giremiyom siteye.
ysmn hcgg değerinin 5 den yuksek olması lazım..
kızlar ne oldu ya ben fransız kaldım bi yandan bayram için bilet ayarlamaya çalışıyorum manyak oldum
sonucta 651.37yaziyo en altta da15000- 200000
Iyiyim bende işte burda takılıyoruz burdan fırsat buldukçada çalışıyorum işler yıgıldı valla hazır seni bulmuşken rüyamı anlatayım sabah kalktım sen geldin aklıma ay dedim inş. Sitededir de yorar böyle gögüslerime bakıyorsum kocaman olmuşlar birden böyle kahve rengi oln yeerler içine çöktü oyuk oldu oralar içine dogruda su akıyordu korktum öyle görünce ne anlama geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?