Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben geldimmm kızlar naberr didemmmmm ben demedimmi oğlun olcak dieeee sana bakk bildimm gözün aydın cnmm
,
reyanımm geçici bunlar hamilelikden cnmm sakın yanlış bi karar alma kuzenin hamileliğinin ilk 3 ayında eşiylesorun yaşadı ve eşyalarını taşıdı ama dönüşü olmadı çocuğunu babasız büyütüyo şimdi. çok normal gergin olman sabret cnm

Ysmnfzli ayyyy adını yazana kadar çok uğraşıyorum valla adın neydi canım ya adınla hitap etsek degerler ne şimdi bizim tahminler ne oldu bildik mi bilemedik mii sevinelim mi yoksa teselli mi

Ayyyy evet ya hem isim hemde sonuç konusunda afrye katılıyorum valla:)

reyyanım tutmadı valla tahminlerimiz senin neyin var kuzum
gül tatlım tututurdun saol allahım tüm isteyenlere versin

canım san şunu söyleyim hep bunlar oluyor tartışıyoruz ondna sonra ben fenalık geçiriyorum,ondna sonra sabah oldumu herşey normla devam ediyoruz ama o bir yere yazılıyor işte,birbirimizden uzaklaştırıyor biz farketmeden. inanırmısın bir keresinde hafızamı kaybetmiştim saf gibi salak gibi dolaşıyordum evde eşimi bile tanımıyordum,benim bazı psikolojik rahatsızlıklarım var onu hiç düşünmüyor.ben artık böyle olmasını istemiyorum.YÜREĞİMDE SEVGİSİNİ TAMAMNE YİTİRMESİNE RAMAK KALDI.şimdi de ağlıyorum her zamanki gibi nasıl bu hallere düştük biz diye.
onun da bana olan sevgisi düştükçe düştü en azından değerim düştü gözünde..
bilmiyorum kızlar artık ne yapacağımı şaşırdım.kendimi bir boşluğa bırakıvermek istiyorum..rahatlamak istiyorum artık kafamı dinleyip olayları ve çözümlerini kendi başıma düşünmek istiyorum

Hoş geldin gülcüm:) Nasılsın?

HEP BENMİ SABREDECEM hamileyim diye birazda halden anlasa da o sabretse ya o zamna...diyorum ya kızlar hamişlik değil sadece eskilerin birikmişleri var,eskiden de oluyordu hep bunlar.ama geçer diye sabrediyordum bişeklde,annemi arayıp konuşsam iyi olacak herhalde

Kızlar sonuç neymiş şimdi hamiş mi degilmi adını yazamıyom yasemin diyeyim en iyisi

Şimdi bu halde arama anneniiiiii Önce bi toparlan kadını da üzersin...

Gül abla hoş geldin daha dün andık seni nerde napar dedik önceden bizimle dertlerşir rüya yorumu falan yapardu dedik kulakların çınladı mı

hepinize slm olsun arkadaşlar ne güzel hepiniz burdasınız, benimde oğlum yine hasta geceden beri dr dan geldik şimdi evi topladımda yanına girip uyucam inş,sonra görüşürüz,reyyancım yazılarına kısa göz gezdirdimde bende 11 yıllık veliyim cnm sorunsuz ev olmaz inan her çatının altında farklı sorunlar var,ama dışardan bakan imrenir cnm o derece yani,ama ben şunu söyleyebilirimki sakın eşinden ayrı vakit geçirme hele hele ailene hiç yansıtma bence şu durumunda ailen eşine karşı tepki alabilir,ozaman daha çok üzülürsünüz,bence evde kalıp birbirinizle fazla muhatap olmayın bisüre kendinizi dinleyin en azından ama sakın evi bırakıpta gitme tatlım bunu tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum,ne yaşarsan evinde yaşa,sonrası inan çok güzel oluyor.

kızlar ne oldu ya ben fransız kaldım bi yandan bayram için bilet ayarlamaya çalışıyorum manyak oldum

Iyiyim bende işte burda takılıyoruz burdan fırsat buldukçada çalışıyorum işler yıgıldı valla hazır seni bulmuşken rüyamı anlatayım sabah kalktım sen geldin aklıma ay dedim inş. Sitededir de yorar böyle gögüslerime bakıyorsum kocaman olmuşlar birden böyle kahve rengi oln yeerler içine çöktü oyuk oldu oralar içine dogruda su akıyordu korktum öyle görünce ne anlama geliyor ki

valla cnm hayrolsun ama bi anlamı yok merak etme.
böle özel msj atarak rüyanı anlatabilirsin arada bakıyom çıkıyom yorumlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…