sonucta 651.37yaziyo en altta da15000- 200000
hamilesin kuzummmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nereye gideceksin bayramda he gitmeden de doktora sor ne olur ne olmaz hani sakıncası varmı diye
hepinize slm olsun arkadaşlar ne güzel hepiniz burdasınız, benimde oğlum yine hasta geceden beri dr dan geldik şimdi evi topladımda yanına girip uyucam inş,sonra görüşürüz,reyyancım yazılarına kısa göz gezdirdimde bende 11 yıllık veliyim cnm sorunsuz ev olmaz inan her çatının altında farklı sorunlar var,ama dışardan bakan imrenir cnm o derece yani,ama ben şunu söyleyebilirimki sakın eşinden ayrı vakit geçirme hele hele ailene hiç yansıtma bence şu durumunda ailen eşine karşı tepki alabilir,ozaman daha çok üzülürsünüz,bence evde kalıp birbirinizle fazla muhatap olmayın bisüre kendinizi dinleyin en azından ama sakın evi bırakıpta gitme tatlım bunu tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum,ne yaşarsan evinde yaşa,sonrası inan çok güzel oluyor.
hamilesin kuzummmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gercekten mi ne kdrlikkicok sevindm ugurlu geldi site darisi hepinizin basina ins
gercekten mi ne kdrlikkicok sevindm ugurlu geldi site darisi hepinizin basina ins
tamama işte sen hamişsin o zaman biz yine bildikkkkkkkkkk kendimi kutluyorum
ayyyyyy ben çok heyecanlandım şimdi varya bu akşam adamı tutacam bende istiyom diyecem benim kızım olacak kendim hakkınd ada yorum yapayım
EEE ZATEN BEN SANA DEMİŞTİM DİMİİİ
BOŞUNA DOKTORA PARA VERİYORSUNUZ KIZLAR zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?