Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

geçmiş olsun canım sizede...
öyle canım yaa,dışardan bakan bize imrnir biliyormusun ne güzel bir aile mutlu diye..kimbilir belkide nazarlar da vardır üzerimizde.söylediklerin düşündürdü beni,bilmiyorum biraz daha düşünmeliyim kendime gelmeden iyice kimseyl bişey konuşmamalıyım galiba.
bizde kızalr biliyorsunuz ben 1 buçuk yıllık evliyim ama 10 ay vajınusmus çektim,eşimle asıl o zamanlar bizi çok yıprattı,güya yeni evli ama evliliğin ilk zamnalarında çok yıprandık,ve bu sorun birçok sorunu beraberinde getirdi,bir türlü tam olark mutlu olamadık.
kimselere de diyemedik annemler sanırdır ki biz bebek istemiyoz korunuyoz,oysa durum ne...
birbirimizden uzaklaşmamıza sebeb olan şeylere bu hastalık tuz biber ekti.
eşler arasında sevgi muhabbet kalmamışsa ben eşimin gözlerine bakarken aşkı göremiyorsam artık,elini tuttuğumda mutluluktan havalara uçmuyorsam yine nasıl gider kızalr bu evlilik sizce..
kendsine hep dedim yine dedim diyorki gece ağlarken bana niye diğer insnlar gibi mutluolmayı beceremiyoz biz,bend ededim sanki herkes mutlu mu sanıyosun,dışardan öyle görünmüyoz mu biz ...
evliliği kurtarmk istiyorsan önce -aşk -ı- kurtarmak lazım,aşk olacak sevgi olacak ki aramızda bunlar oldumu ben senin kölen olurum seve seve,sende benim...

gercekten mi ne kdrlikkicok sevindm ugurlu geldi site darisi hepinizin basina ins

ayyyyyy ben çok heyecanlandım şimdi varya bu akşam adamı tutacam bende istiyom diyecem benim kızım olacak kendim hakkınd ada yorum yapayım

tamama işte sen hamişsin o zaman biz yine bildikkkkkkkkkk kendimi kutluyorum

Oleyyyyyyyyyy oleeeeeeey bi hamile daha yaşasıııın darısı başımıza kızlarrr:) Ayyyy Yasemin:) çok sevindim senin adına bu ço iyi bir değer bence hemen dr.a gitmelisin süper yaaaa:)

ayyyyyy ben çok heyecanlandım şimdi varya bu akşam adamı tutacam bende istiyom diyecem benim kızım olacak kendim hakkınd ada yorum yapayım

EEE ZATEN BEN SANA DEMİŞTİM DİMİİİ

BOŞUNA DOKTORA PARA VERİYORSUNUZ KIZLAR zemuszemus

Selam kızlar ben geldim evimi temizledim yemeklerimi yaptım duşumuda aldım geldim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…