Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok kızlar ben karşılıgında dua istiyorum sizden başka birşey istemem sırada zkol var onun kide tutarsa tamam allahım sen yüzümü kara çıkarm aonun kide tutsun

Didem canım ben sana demiştim bizimkiler erkek diye dur bakalım haftasonu inşaallah bende öğrenirm.

Yasemin sana cinsiyette söylemiştim dimi bak oda tutarsa artık medyumluga başlıyorum haberiniz ola

Reyyancım allah yardımcın olsun canım
sabret inş.hepsi düzelir inan bana hepsi hamilelikten
ben eşimin yanıma yaklaşmasını bile istemiyorum inan

Reyyan canım okudum geçmişi nazara mı geldiniz bizde eşimle çok kavga ediyoruz birbirimize aşığız ama böyle maalesef iyi olduğumuz günler herşey çok güzel ama kavga edince sanki düşmanız bak biz ilk başlarda konuşamıyorduk bende bir yol buldum netten araştıra araştıra şimdi ikmizde kağıt alıp birbirimizde hoşlanmadığımız şeyleri yazdık sonra kağıtları birbirimze verip okuduk ve konuştuk bu yöntem daha sağlıkı ben eşime şimdi diyorum sen beni artık sevmiyorsun diye sevmesem bir dakika yanında durmam diyor.

yasemincim hayırlı uğurlu olsunnnn darısı bizlerinde başına :icecream:

didemcim maşallah erkenden göstermiş senin oğlan kendini. 14 haftada belli olur genelde.
aceleci erkek.kız hamiş halinle nere gidonnn çok geziyon bak. benden demesi.benim 16 haftalıkdı düşen bebek bilgin olsun.

Son düzenleme:
Yasemin tebrik ederim hadi gözünaydın

GÜLÜMMMM ya nerelerdesin ya çokkkk özledim seni
nasılsın ne var ne yok

cnmm bende seni çok özledimm. işlerden giremiyom yaa sabah bakıyom kimse olmuyo.
sen nasılsın iyimisin biraz. senin kız olcak cnmm ben tahmin edimmm cinsiyetini. didemin tutturdum. erkek demiştim ona. toparlandınmı biraz cnm

Reyyancım allah yardımcın olsun canım
sabret inş.hepsi düzelir inan bana hepsi hamilelikten
ben eşimin yanıma yaklaşmasını bile istemiyorum inan
aminnnn canım aminnn....keşke herşey ondan olsa canım

inşaallah bizdeki aşk bitmez diyorum ama o da bitti bitiyor sayılır.
senin dediğin yintemi bende okumultum önceki tartışmalar da teklif ettim bak anlaşamıyoruz bunu uygulayalım.o zamna tamam demişti ama sabah olunca unutuvermiştik herşeyi ,sonra yine devam aynı.bu seferki biraz ciddi oldu,ben ailemin yanına biraz dinlenmeye gideyim dedim o da gitmemi istemiyor.bilmiyom ikindin gelince kouşacaz,o da bu yöntemi diyor şimdi oturup yazalım diyor beklentilerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…