canım senin beklenen gün ne zaman
işim çıktı kızlar gelicem birazdan çok kaynatmayın haa:)
didemcim maşallah erkenden göstermiş senin oğlan kendini. 14 haftada belli olur genelde.
Aceleci erkek.kız hamiş halinle nere gidonnn çok geziyon bak. Benden demesi.benim 16 haftalıkdı düşen bebek bilgin olsun.
oy oy oyy annesi yedsin onu ayy olsun olsun
tombiş olsun ki annesi ona mini etekler giydirsin
tatlım doktora sordum bi sorun olmaz dedi
aminnnn canım aminnn....keşke herşey ondan olsa canım
inşaallah bizdeki aşk bitmez diyorum ama o da bitti bitiyor sayılır.
senin dediğin yintemi bende okumultum önceki tartışmalar da teklif ettim bak anlaşamıyoruz bunu uygulayalım.o zamna tamam demişti ama sabah olunca unutuvermiştik herşeyi ,sonra yine devam aynı.bu seferki biraz ciddi oldu,ben ailemin yanına biraz dinlenmeye gideyim dedim o da gitmemi istemiyor.bilmiyom ikindin gelince kouşacaz,o da bu yöntemi diyor şimdi oturup yazalım diyor beklentilerimizi..
bak dayanamadım yine girdim siteye,oğlum yine kustu şimdi anca daldı napıcam bilmiyorum yaa,reyyancım evet bencede söylediklerimi düşün cnm ayrıca kaliye aldığın içinde tşkler cnm,vallahi şu 11 yıllık evlilik hayatımda kah çocuklar için,kah ailelerimiz için,bazende kendimiz için tartıştıklarımız okadar çok olmuştuki,ama hiç bir zamanda kesinlikle aileme yansıtmadım,kendimce halletmeye çalışırım,onunla fazla muhatap olmam o evde yokmuş gibi hareket edrim,sonrasında zaten kendiliğinden düzeliyor,o süre zarfındada eşler hatalarını anlıyorlar cnm,ama assla evimi terketmedim,hep allahıma sığındım,sakin kalmak herşeyin üstesinden gelmemi kolaylaştırıyo,görevlerimide aksatmadan evinde yapıyorsan zaten karşı taraf kendini düzeltiyo,SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE,tabiki,aşk biyerde bitiyo ama saygı ve sevgi assla bitmez ama o ne yaparsa yapsın BEN ONU ÇOOOK seviyorum nasılsa görmicek yazdıklarımı sevgimi ona çok söylemem şımarıyo yoksa,cnm sen sen ol,her tartışmayı büyütüp ailene yansıtma derim BEN..olumunekankayizsmilegeçmiş olsun canım sizede...
öyle canım yaa,dışardan bakan bize imrnir biliyormusun ne güzel bir aile mutlu diye..kimbilir belkide nazarlar da vardır üzerimizde.söylediklerin düşündürdü beni,bilmiyorum biraz daha düşünmeliyim kendime gelmeden iyice kimseyl bişey konuşmamalıyım galiba.
bizde kızalr biliyorsunuz ben 1 buçuk yıllık evliyim ama 10 ay vajınusmus çektim,eşimle asıl o zamanlar bizi çok yıprattı,güya yeni evli ama evliliğin ilk zamnalarında çok yıprandık,ve bu sorun birçok sorunu beraberinde getirdi,bir türlü tam olark mutlu olamadık.
kimselere de diyemedik annemler sanırdır ki biz bebek istemiyoz korunuyoz,oysa durum ne...
birbirimizden uzaklaşmamıza sebeb olan şeylere bu hastalık tuz biber ekti.
eşler arasında sevgi muhabbet kalmamışsa ben eşimin gözlerine bakarken aşkı göremiyorsam artık,elini tuttuğumda mutluluktan havalara uçmuyorsam yine nasıl gider kızalr bu evlilik sizce..
kendsine hep dedim yine dedim diyorki gece ağlarken bana niye diğer insnlar gibi mutluolmayı beceremiyoz biz,bend ededim sanki herkes mutlu mu sanıyosun,dışardan öyle görünmüyoz mu biz ...
evliliği kurtarmk istiyorsan önce -aşk -ı- kurtarmak lazım,aşk olacak sevgi olacak ki aramızda bunlar oldumu ben senin kölen olurum seve seve,sende benim...
tatlım doktora sordum bi sorun olmaz dedi
valla cnm hayrolsun ama bi anlamı yok merak etme.
böle özel msj atarak rüyanı anlatabilirsin arada bakıyom çıkıyom yorumlarım.
Canım bu yöntem iyi bak arada ayrılık iyidir kıymetinizi bilirisiniz ama bu sorunlu olduğunuz dönemde olmamalı daha çok öfkelenebilirsiniz hem şimdi hamileliğin verdiği streste var ikinizdede unutma bunu seni çok iyi anlıyorum o kadar çok yaşadım ki bu durumu tamam artık herşey bitti dedim her seferinde ama bitmiyor işte bir kere gönlüne o sevgi düştümü bırakamıyorsun.
Yok kızlar ben karşılıgında dua istiyorum sizden başka birşey istemem sırada zkol var onun kide tutarsa tamam allahım sen yüzümü kara çıkarm aonun kide tutsun
İnşallah canım yaaa:) Rabbim bizlerin de yüzüne gülsün inşallah:) Ama hamile kalıp topici terkeden kaynanasına benzesin:)
bak dayanamadım yine girdim siteye,oğlum yine kustu şimdi anca daldı napıcam bilmiyorum yaa,reyyancım evet bencede söylediklerimi düşün cnm ayrıca kaliye aldığın içinde tşkler cnm,vallahi şu 11 yıllık evlilik hayatımda kah çocuklar için,kah ailelerimiz için,bazende kendimiz için tartıştıklarımız okadar çok olmuştuki,ama hiç bir zamanda kesinlikle aileme yansıtmadım,kendimce halletmeye çalışırım,onunla fazla muhatap olmam o evde yokmuş gibi hareket edrim,sonrasında zaten kendiliğinden düzeliyor,o süre zarfındada eşler hatalarını anlıyorlar cnm,ama assla evimi terketmedim,hep allahıma sığındım,sakin kalmak herşeyin üstesinden gelmemi kolaylaştırıyo,görevlerimide aksatmadan evinde yapıyorsan zaten karşı taraf kendini düzeltiyo,SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE,tabiki,aşk biyerde bitiyo ama saygı ve sevgi assla bitmez ama o ne yaparsa yapsın BEN ONU ÇOOOK seviyorum nasılsa görmicek yazdıklarımı sevgimi ona çok söylemem şımarıyo yoksa,cnm sen sen ol,her tartışmayı büyütüp ailene yansıtma derim BEN..olumunekankayizsmile
ya haklısın mutlaka bir sevgi var az yada çok.ama ona diyorum ki mutluluk istiyosan sevgiyi beslememiz lazım,çünkü o olmadan hiçbişey olmaz bereber yaşanmaz..
öyle değilmi ama..sevgiyi besleyecek yollara başvurmak lazım...ben hep buna yanaştım ama ondan hiç karşılk göremedim,hep ben uğraştım sevgimiz muhabbetimiz artsın diye neler neler yaptım...ama dedim ya az öncede bu 10 aylık vajınusmus bizi çoook yıprattı toparlanamadık bi türlüde..eşim kendisi de öyle diyor zaten...
şimdi aradı eşim zaten ağlıyordum kötü oldu o sesime..
ama dediğin gibi bazen ayrılık iyidir gerçekten belki bugün olmaz ama bugünlerde gitsem iyi olacak
SELAM GÜL ABLA nasılsın okudum kadarıyla rüyalara çok güzel yorumlar yapıyorsun,benimkinede yaparsan sevinirim,2 gecedir kucağımda sapsarı renkli gözlü tombişş bir erkek çocuğu emziriyordum,mavi kadife takım giymişti bana bakıyordu,ama ayynı oğluşumun bebekliğiydi....sonrada altın yüzüğümü gördüm onu benden istediler karşılığında oğlunu vericez sana dediler bende tam verirken vazgeçtim,oğlumda bende kaldı böyyyyle bir rüya işte yorum sizin.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?