Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcim maşallah erkenden göstermiş senin oğlan kendini. 14 haftada belli olur genelde.
Aceleci erkek.kız hamiş halinle nere gidonnn çok geziyon bak. Benden demesi.benim 16 haftalıkdı düşen bebek bilgin olsun.

tatlım doktora sordum bi sorun olmaz dedi

oy oy oyy annesi yedsin onu ayy olsun olsun
tombiş olsun ki annesi ona mini etekler giydirsin

allah varya gönlüne göre versin bak resimde kız çocugu varya onn gibi bi bebişin olsun eli ayagı üzgün sağlığı sihati yerinde hayırlı bi evladın olsun annesi ona elbiseler alsın babası annesine bol bol para versin kızı için herşey feda olsun

Canım bu yöntem iyi bak arada ayrılık iyidir kıymetinizi bilirisiniz ama bu sorunlu olduğunuz dönemde olmamalı daha çok öfkelenebilirsiniz hem şimdi hamileliğin verdiği streste var ikinizdede unutma bunu seni çok iyi anlıyorum o kadar çok yaşadım ki bu durumu tamam artık herşey bitti dedim her seferinde ama bitmiyor işte bir kere gönlüne o sevgi düştümü bırakamıyorsun.

bak dayanamadım yine girdim siteye,oğlum yine kustu şimdi anca daldı napıcam bilmiyorum yaa,reyyancım evet bencede söylediklerimi düşün cnm ayrıca kaliye aldığın içinde tşkler cnm,vallahi şu 11 yıllık evlilik hayatımda kah çocuklar için,kah ailelerimiz için,bazende kendimiz için tartıştıklarımız okadar çok olmuştuki,ama hiç bir zamanda kesinlikle aileme yansıtmadım,kendimce halletmeye çalışırım,onunla fazla muhatap olmam o evde yokmuş gibi hareket edrim,sonrasında zaten kendiliğinden düzeliyor,o süre zarfındada eşler hatalarını anlıyorlar cnm,ama assla evimi terketmedim,hep allahıma sığındım,sakin kalmak herşeyin üstesinden gelmemi kolaylaştırıyo,görevlerimide aksatmadan evinde yapıyorsan zaten karşı taraf kendini düzeltiyo,SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE,tabiki,aşk biyerde bitiyo ama saygı ve sevgi assla bitmez ama o ne yaparsa yapsın BEN ONU ÇOOOK seviyorum nasılsa görmicek yazdıklarımı sevgimi ona çok söylemem şımarıyo yoksa,cnm sen sen ol,her tartışmayı büyütüp ailene yansıtma derim BEN..olumunekankayizsmile

walla gülüm geçen hafta biraz toparlanmıştım
bugün yine başa döndüm sabah yine kusmaya başladım
pek iyi deilim ama çekecez işte bebişlerin nazlarını

valla cnm hayrolsun ama bi anlamı yok merak etme.
böle özel msj atarak rüyanı anlatabilirsin arada bakıyom çıkıyom yorumlarım.

SELAM GÜL ABLA nasılsın okudum kadarıyla rüyalara çok güzel yorumlar yapıyorsun,benimkinede yaparsan sevinirim,2 gecedir kucağımda sapsarı renkli gözlü tombişş bir erkek çocuğu emziriyordum,mavi kadife takım giymişti bana bakıyordu,ama ayynı oğluşumun bebekliğiydi....sonrada altın yüzüğümü gördüm onu benden istediler karşılığında oğlunu vericez sana dediler bende tam verirken vazgeçtim,oğlumda bende kaldı böyyyyle bir rüya işte yorum sizin.olumunekankayizsmile

ya haklısın mutlaka bir sevgi var az yada çok.ama ona diyorum ki mutluluk istiyosan sevgiyi beslememiz lazım,çünkü o olmadan hiçbişey olmaz bereber yaşanmaz..
öyle değilmi ama..sevgiyi besleyecek yollara başvurmak lazım...ben hep buna yanaştım ama ondan hiç karşılk göremedim,hep ben uğraştım sevgimiz muhabbetimiz artsın diye neler neler yaptım...ama dedim ya az öncede bu 10 aylık vajınusmus bizi çoook yıprattı toparlanamadık bi türlüde..eşim kendisi de öyle diyor zaten...
şimdi aradı eşim zaten ağlıyordum kötü oldu o sesime..
ama dediğin gibi bazen ayrılık iyidir gerçekten belki bugün olmaz ama bugünlerde gitsem iyi olacak

Kızlar akşama ne pişirsem diye düşünenlere menümü yazabilirim

Yok kızlar ben karşılıgında dua istiyorum sizden başka birşey istemem sırada zkol var onun kide tutarsa tamam allahım sen yüzümü kara çıkarm aonun kide tutsun

İnşallah canım yaaa:) Rabbim bizlerin de yüzüne gülsün inşallah:) Ama hamile kalıp topici terkeden kaynanasına benzesin:)

estağfirullah canım niye almayayım hepinizin her düşüncesi önemlidir benim için belki sizinle konuşmasam şimdi biletimi almıştım bile ona demeden belkide.
canımcım söylediklerin de yerden göğe kadar haklısın ama diyosun ki 11 yıllık evliyim,bende 11 yıllık evli olduğumda evimi çocuklarımın hayatını etkilememk için bunları yapmam belki daha tecrübeli daha dikkatli olurum ama canım düşnsene ben 1 yıllık evliyim daha ve 11 yıllık evli insnaların halini yaşıyoruz.bu kadar çabuk bitmemeli aşk şimdiden böyle olursa sonrası ne olur.biz çok yıprandık 1 yıl vajınusmus azmı ,mahvetti bizi ilk günden...
rabbim doğruyu göstersin bize ve yardım etsi inşaalah ...evi terketmek gibi bi niyeitm yok sadece biraz ayrılığın iyi geleceğini kıymetin bilineceğini düşüüyorum

Canım dediğin gibi o rahatsızlık sizi çok yıpratmış zaten cinel problemler yüzünden kavgalarda oluyor ama biz farketmiyoruz bunu bizim hatamız ne biliyormusun geçmişe takılıp kalıyoruz bunu özellikl ekadınlar yapıyor,bak ne beklentin olduğunu biliyorsun siz bugün inşaallah kağıda yazma yöntemini yapın eğer bir sonuçal amazsanız aynı evin içinde melisanında dediği gibi yokmuşsunuz gibi davranın sonunda düzelir inşaallah yok bu da olmazsa gitmeyi düşün bizede üç yıl olacak öbür ay bir senede nişanlılık oo yaptığımız kavgann sayısını hatırlamıyorum şimdi sen üzüntüden mantıklı düşünemezsin duygularınla harket edersin kendinde bir hata görmezsin hep eşinde görürsün.

cnm hayrolsun rüyan çok güsel bir muradın var olcak iyi haber alcan. altın iman demek biraz ibadet i aksatmışın galiba onu uyarıyolar. ibadet karşılığı oğlunu vercez diolar . ibadet ediyosan fazlasını yada aksatıyon onun için uyarıyolar.ama erkek bebek murad demek

reyancım bende sana bişiler yazmıştım ama görmedin sanırım. patron gelir die kısa ve öz yazmıştım. geri sayfalarda okursun cnm. üzülme artık bebişini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…