Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Huuu kızlar nerdesiniz?

teyzeleri biz geldik
ikili testimizide yaptırdık ultrason da herşey normal kan sonucu cmt çıkacak

Didem hoşgeldin,bende nerde bu kız diyordum.

hosgeldiniz. kiz ikili tst ne. siz her bi testi biliyorsunuz ben bi doktorun dediklerini biliyorum.

hoşbulduk tatlım ultrasonda ve kanda herhangibir beyin özrü varmı diye bakıyolar 3 boyutlu ultrasona girdik bugün bebişimi çoook net gördüm teyzeleri çok tatlı

merhaba kızlar gizli gizli fişi taktım korka korka birşeyler yazmak istedim. karnımın içinde kelebekler uçuşuyor sanki. ya aynı hamilelik teki gibi acaba hamilemiyim diye düşünmeye başladım ay ne kadar kendimi kandırmayayım desemde yinede ümit içindeyim. birileriyle paylaşmak istedim. çabuk yoruluyorum ve gögüslerim çok sızlıyor başka da bir belirti yok. bu kez hamile kaldıgımda eşimde dahil kimseye birşey söylemicem en azından 3 aylık olana kadar bir sizinle paylaşabilirim. canlarım dua edin hamile olayım.

Sumru doktorun kontrolde ister zaten ben yaptırmadım utrasonda ense kalınlığına bakıldıda kan vermedim ikili test bebekte down sendromu var mı diye bakılmak için yapılıyor.

zkolllllll nerdesinnnnnnnnn

Çok sinirliyim yaaa ne oluyo bana bilmiyorum işim vardı canım ancak bitti daha doğrusu ara verdim beynim patladı valla Geçmişi okuyodum.
Sumruya takıldım canım takma eşini hep öyleler erkekler anlaması güç

Afr sen ne yapıyorsun canım?

Canım benim inşallah bu ay kızlara biz müjde veririz:) Benimde belirtiler var ama adet olacam die korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…