Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Didemcim gözün aydın Rabbim kucağına almayı da nasip etsin kargon geldimi?

gelmiş tatlım sanırım işyerine gitmedim bugün ordakilere söylemiştim gelir gelmez buzluğa koyacaklar işyerinde yarın yerim artık çok saol

Zkol senin sinirin nasıl geçer anlatta seni sakinleştirelimm

ay benim bebegim nasilki. özledim valla kiz. ama ne tuhaf birsey Allahim ya. 6cm lik bir bebegin parmaklari nasil acaba minicik.

ilk ultrasona girdik bizikini hıçkırık tutmuş yavrum zıp zıp zıplıyo yerinde harikaydı ya çok neti parmaklarını bile saydı doktor bide parmak emiyo oyyy anası yer onu

gelmiş tatlım sanırım işyerine gitmedim bugün ordakilere söylemiştim gelir gelmez buzluğa koyacaklar işyerinde yarın yerim artık çok saol

Aman yaaa cıvık cıvık olmuştur kız o şimdi İnşallah bişi olmaz da en azından ağzın şenlenir:) Rica ederim oğluşuna feda olsun lafı olmaz:)

kızlar bu arada evhanda gitti bugün doktora bebek iyiyimiş cinsietini görememişler ama 15 gün sonra tekrar gidecekmiş hepinize slm var

Zkol senin sinirin nasıl geçer anlatta seni sakinleştirelimm

Canım yaaa anlattıkca sinirlerim depreşiyo şirkette saçma sapan insanlar var dün gelen bir duyuruyu bugün yayınlamayı düşünüyordum neden yayınlamadım die müdürüme mail atan salaklar var işte düşün artık Rabbim duy sesimi bebişim olsun kaçayım bu tımarhaneden:)

Aman yaaa cıvık cıvık olmuştur kız o şimdi İnşallah bişi olmaz da en azından ağzın şenlenir:) Rica ederim oğluşuna feda olsun lafı olmaz:)

tekrar donarsa toparlar kendini herhalde canım ne olursa olsun yiyicem valla

1.2 mm tatlımmm boyumuzda 6 cm olmuş

Maşaallah canım bizimkide 2.1 çıktı ultrasoncuya güvenemiyorum haftasonu kendi doktoruma gidebilirsem o dahah iyi bakar senin doktor hemen mi ölçtü zaman aldı mı bebek hareketliya?

ilk ultrasona girdik bizikini hıçkırık tutmuş yavrum zıp zıp zıplıyo yerinde harikaydı ya çok neti parmaklarını bile saydı doktor bide parmak emiyo oyyy anası yer onu

Canım benim yaaa ne tatlısın:) Bebişine kavuştursun Allahım zamanında seni ve diğer hamişleri:)

Ay evhanın ki kız bence

kızlar azcık işim var sonra yine gelirim şu evi süpürem öpüyorum hepiniziiiiii

Kız bazı insanlar vardır kaile bile almaya degmez sen neden o seviyedeki ins. Için kendini üzüyon ki sallaaaaaaaaaa

Maşaallah canım bizimkide 2.1 çıktı ultrasoncuya güvenemiyorum haftasonu kendi doktoruma gidebilirsem o dahah iyi bakar senin doktor hemen mi ölçtü zaman aldı mı bebek hareketliya?

tatlım benim kendi doktorum ölçmedi zaten ultrason uzmanına gönderdi yarım saatten fazla inceedi adam öyle ölçtü her şeyine baktı ben güveniyorum buna

Ay kızlar bana okuyun üfleyin dermansızım

tatlım benim kendi doktorum ölçmedi zaten ultrason uzmanına gönderdi yarım saatten fazla inceedi adam öyle ölçtü her şeyine baktı ben güveniyorum buna

Doğru tahmin etmişim çünkü hareketli olunca bebek çok uğraşıyorlar ölçmek için ben güvenmemekte haklıyım beş dakikada öççtü dengesiz kadın yok yok eşimle iyi geçineyimde hafta sonu gideyim ben doktora:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…