Sumru senin kız nasılll annesini üzüyor mu
Ay kızlar bana okuyun üfleyin dermansızım
Canım benim inşallah bu ay kızlara biz müjde veririz:) Benimde belirtiler var ama adet olacam die korkuyorum
Yolladım dualarımı üfürüklerimi eflalim:)
inşallah canım zkolum inşallah. ay heyecanlandıkça karnımda ki kelebekler daha hızlı hareket ediyor. sende nasıl beliriler var. ay bende çok korkuyorum 2 gündür olan bu kelebekler beni iyice heveslendirdi adet olursam çoooooooook üzülücem. çooookk. allahım ne olur bizi yavrularımıza kavuştur yarabbim.
Zeynep bendeki de hep adet belirtisiydi canım göğüsler daha hassas olabiliyor ama oda kişiden kişiye değişiyor az kaldı canım sabret zor ama sonu güzel olsun yeterki.
ay kızlar bana okuyun üfleyin dermansızım
Canım yaa benim belirtiler daha çok kırmızıya dairGöğüslerim şiş sürekli yorgunum ve uyumak istiyorum Sinirliyim yaaa oto çoka sinirleniyorum:) Başım dönüyo sürekli ama bu belirtiler adet öncesi de olur bende Yaaa farklı bir belirti yokmu söyliyceniz bakam bende varmı?:uhm:
Kızlar reyyan ne yaptıki gelmedi bugün inşaallah olumsuz bişey yoktur eşiyle ne yaptı acaba?
arada böyle karninin alt kisminda bi agri saplanip geciyor mu? benim adetimden 6gün önce falan yürüdügüm yerde bi agri saplanmisti saplanip hemen geciyordu hani sanki yanlis adim atarsinya öyle gibi. doktora gitmeden önceki aksamda bi limon yedimki sorma. hayatimda ilk kez heralde öyle canim istediki. portakal gibi soydum iki limonu yedim valla.
Kız sende inan nazar var dikkat et kendine he bu arada erkek nazarı sanırım kesik kesik esneme tuttu bi camdan bak uçsun gitsin tüm nazarlarrrr
ayyyy heveslenmiyim diyorum ama o dediğin gibi sancı birkaç gündür oluyo doymak bilmiyorum deli gibi yiyorum hamile değilsem bunlar bana yol su elektrik olarak değilde bol bol kilo olarak gelecekler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?