Zeynep Allah muradını versin ne diyeyim o yollardan bizde geçtik en iyi biz anlarız ama inşaallah sen benim gibi olmazsın hamile olduktan sonra alışamadım hamileliğe hala bebek yokmuş gibi geliyor
Ayyyy heveslenmiyim diyorum ama o dediğin gibi sancı birkaç gündür oluyo doymak bilmiyorum deli gibi yiyorum hamile değilsem bunlar bana yol su elektrik olarak değilde bol bol kilo olarak gelecekler:)
Namazdan sonra bizede dua etmeyi unutma imi
canım bide aynada baksana kendine hamişlerin gözleri büyürmüş bide içiniz beyazı daha bi beyaz olurmuş ben senden ümitliyim zatenn allahım gönlüne göre versinn ya rabbin duy sesimizi de bizde hamiş olalımmmmmmm
ay zikol aynen ya bende saat başı yemek yemek istiyorum. bazı yemeklere karşı aşırı istek oluyor hatta. karnıma sancıda giriyor. ilişki sırasında canım acımaya başladı bu neden bilmiyorum. ve vajinamda ıslaklık hissediyorum. kaç kez adet mi oldum acaba diye gidip baktım daha var günüme ya kasıklarımda da sancı oluyordu zaten ben de de iyiki belirti yokmuş. kendime daha da dinlesem daha da çıkacak ama her şey olacagına varır diyelim hayırlısı olsun.
canım bide aynada baksana kendine hamişlerin gözleri büyürmüş bide içiniz beyazı daha bi beyaz olurmuş ben senden ümitliyim zatenn allahım gönlüne göre versinn ya rabbin duy sesimizi de bizde hamiş olalımmmmmmm
Sen/Ben/Afr bakalım bekliyelim bu ay inşallah bizim bebiş ayımızdır:) Adetler ne zaman kızlar?
ben var yaaa çok gereksiz bi kulum aslında bir türlü namazı tutturamadım başladım bıraktım başladım bıraktım yüzüm yok aslında bişi istemeye
dualarımızı kabul eylesin rabbim
Ya böyle gözler daha bi iri olur derler ama bilmiyorum senin günün ne zaman dı
16 ekim diye tahmin ediyorum belkim 17 ekimde olabilir.
öyle gereksiz falan deme sakın sen şu anda bile allahın adı anmakla sevap işliyorsun nice insanlar var daha müslümanlık ne bilmiyorlar bende kılmıyorum ama hep dua mı ederim yatarken kalkınca evden çıkarken hep dua ile çıkarım canım
pek birşey kalmamış canım ya allah gönlüne göre versin sen şimdi herşeyi ona baglayabilirsin kendini dinleme bence olmassa çok üzülürsün günün geçtinten sonra test yaparsın canım
inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah ben geçen ay 19 eylülde adet oldum bu ayda 16 sı olacak sanırsam.
selam kızlar bende 2,5 yıldır evliyim ve bu ay bebek çalışmalarına başladık artık korunmuyoruz,ilaç hiç kullanmadım bir kaç ay öncede kontrol yaptırdım doktor gayet iyi yumurtlamaların dedi. ayın 10 ve 12 si yumurtlama günlerimdi tahminimce o günlerde ilişkiye girdik, benim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor acaba hala yumurtlama dönemim diye mi? Bu ay hamile kalabilirim. Kan testini en erken ne zaman yapabilriim? öptm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?