selam kızlar bende 2,5 yıldır evliyim ve bu ay bebek çalışmalarına başladık artık korunmuyoruz,ilaç hiç kullanmadım bir kaç ay öncede kontrol yaptırdım doktor gayet iyi yumurtlamaların dedi. ayın 10 ve 12 si yumurtlama günlerimdi tahminimce o günlerde ilişkiye girdik, benim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor acaba hala yumurtlama dönemim diye mi? Bu ay hamile kalabilirim. Kan testini en erken ne zaman yapabilriim? öptm kızlar
Adetin geçmeden 2-3 gün önce de diyorlar ama kızlar bana adetin geçsin yaptır dediler:) Kasıklardaki ağrılar yumurtlamaya delalettir diye biliyorum ben:) BU arada aramıza hoşgeldin:)
teşekkür ederim canım , inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırım Allah büyük. İnşallah tüm isteyenlere allah nasip eder.kaydirigubbakcemile5
Amin canım inşallah bu topic uğurlu kim geldiyse hamile çıktı:)
evet sira sende :)
ay zeynepcim benim yine burnum akmaya baslati ya durmadanda ahpsiriyorum yine mi hasta olcam ne.
Hem sitede yeniyim hem hamile kalmayı bekliyorum.Aranıza katılsam beni de kabul eder misiniz?
Hem sitede yeniyim hem hamile kalmayı bekliyorum.Aranıza katılsam beni de kabul eder misiniz?
bide ben o uğurdan faydalanabilseydimbilmiyorumkismile tekrar slm kızlar,vallahi bi gidip bi geliyorum oğlum bugünde evde gelen gidende oluyo o yüzden yani,bende dün akşam yine fenalaştım sabaha kadar çıkarttım yine,bugün biraz beynim dönüyo sanki ama düne göre iyiyim çok şükür.noluyo bilmiyorum yani bi iyileşemedik,sizden ne var ne yok anlatsın bir bana.
Kıııız ne iş yoksa 2. bebişmi geliyooo:) Merak etme sende faydalanırsın:) Bak biz bi ümit beklioruz:)
Kıııız ne iş yoksa 2. bebişmi geliyooo:) Merak etme sende faydalanırsın:) Bak biz bi ümit beklioruz:)
Daya kendine ıhlamuru limonlu çayı sakın hastalanma bebiş var:) Dikket et eve git dinlen, terle bak tamammı:)
bu arada tatlım benim bir kızım birde oğluşum varrrrrr,10 ve 6 yaşlarındalar.bilgin olsun tatlım.
nedemek cnm hoşgeldin bizim topiğimiz herkezlere açıktır,sendemi hamiş olmayı bekliyenlerdensin cnm benim gibi,bize kendinden bahsetsene cnm biraz
yuuuuuh gözün doysun:) Şaka şaka maşallah doğurup duruyon işte ne dert ediyon darısı başımıza:) Allah olanlarına sağlık versin sana da tekrar bir bebiş:)
Ben kaçar mesai bitti:)
2 yıl dgm kontrol hapı kullandım.Sonra 1yıldır korunmuyoruz ama ses seda yok .sonunda dayanamayıp doktora gittik hormon testi sperm testi istedi.sorun yok herşey normal .Gebeliği hızlandırmak için klomen kullandım ardından preglyn çatlatma iğnesi oldum.Şimdi bekliyorum regl zamanımı bugün yarın olma zamanı .Ama umarım kırmızıyı görmem.Yarın test yaptırmayı düşünüyorum.Bu topic bana ben tpic e şans getiririm inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?