cnm bende oğlumdan sonra 5 yıl doğum dk hapı kullanmıştım,sonrasında hala bekliyorum cnm merak etme yumurtalıklar birz ilaç sürecinde tembelleştiği için yeni düzene giricektir.umarım buay hamile kalırsın tatlım dua et bol bol.
Bilseydim hemen olmaycağını uzun süre kullanmazdım.ama tek sebep ilaç mı doktor pek etkili olmadığını söylüyor.Başka bir sebep olmasın da .
slm arkadaşlar...ben 15 aydır evliyim 3 aydır klomen +ovitrelle çatlatma tedavisi görüyorum...yumurtalarım çatlıyo ama yine hamile kalamıyorum...başka bi sorunda yok...bişey sorcam yumurtlama döneminde akıntının artması gerekiyo ya hani...bende hiç akıntı olmuyo...bu normalmi acaba yaa kafama takıldı bu ay dr.gidince sorcam...herkeste mutlaka olurmu o akıntı...
yuuuuuh gözün doysun:) Şaka şaka maşallah doğurup duruyon işte ne dert ediyon darısı başımıza:) Allah olanlarına sağlık versin sana da tekrar bir bebiş:)
Ben kaçar mesai bitti:)
Iyi akşamlar melisa kız ay önce seni başka topikte sobeledim eee ben bugün hiç girmedim kk ya varmı bir gelişme beni soran oldumu hiç
selam kızlar bende ancak girebildim baktım siz varsınız bi merhaba diyim dedim
ne var ne yok
Bu aralar elişi yapıyorum da pek girmiyorum kız şimdi benim geçmişi okuyacak havam yok iyiyim bende ne olsun sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine cuma günü bir dr gidicem inşallah bir sorun çıkmaz
hoşgeldiin cnm nasılsın sende pek uğramaz oldun hayırdır.
selam kızlar bende ancak girebildim baktım siz varsınız bi merhaba diyim dedim
ne var ne yok
sabahları yemek yapıp evi toplayıp ancak okula gidiyorum canım .akşamda pek kimse olmuyo diye girmiyorum ..geçmiş olsun hasta olmuşsun
Hoşgeldin canım bende msn de sana baktım ama yoktun naber nasılsınız bakem siz
sorma sayfaları bitiremezsin zaten okumakla okadar çokki yani,hadi hayırlısı bakalım tatlım inş iyi haberler alırsın,sen başlamıştın dimi adetten sonra çalışmalara çünkü adet günlerimiz aynıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?