Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım bilmezmiyim bende çok grip olanlardanım ..dikkat et canım kendine inşallah çabucak atlatırsınız..vazgeçmedin değil mi bebekten??

Ah canım benim kıyamam sen kendine bak boşver dinlen o halde bende sıkıldım be canım iki gündür sal örüyorum kendime yarın bitiririm şimdi örgüden sıkıldım biraz dinlenim dedim

Canım başladim iki defa oldu 4 günde çalışma dr gittiğimde ne derse onu uygularız artık bugün 10.günüm kaşıklarım dolgunlaşti arada sızlıyor ve belim acayip ağrıyor

aa neden acaba ilaçlardan filandır belki,vallahi cnm ben daha 1kere yaptım aslına bakarsan içimdende gelmiyo artık belkide hastalığımdan olabilirde,aa bak ne dicem 1tane dua buldum onu uyğulayacağım sanada yazabilirim eğer istersen cnm.ee allaha vericek nede olsa dimi dualarımızı eksik etmememiz lazım.

Ah canım benim kıyamam sen kendine bak boşver dinlen o halde bende sıkıldım be canım iki gündür sal örüyorum kendime yarın bitiririm şimdi örgüden sıkıldım biraz dinlenim dedim

ne güzel oluyodur şimdi ellerine sağlık canım ..dinlenmeye çalışıyorum canım elimden geldiği kadar

canım bilmezmiyim bende çok grip olanlardanım ..dikkat et canım kendine inşallah çabucak atlatırsınız..vazgeçmedin değil mi bebekten??

ay inan cnm şuan kararsızım yani ama büyük ihtimalle ben geçsem eşim ve çocuklar vazgeçmezler çünkü okadar çok istiyolar okadar çok sözü geçtiki hatta çocukla oyuncak filan alıp ayırdılar kenara oğlum kıyafetlerini ayırıyo kardeşim giyicek diye hatta erkek istiyomuş oğlum bugün öyle diyo arkadaşın 1yaşında çok şirin bir kızı varda çokta mızmız anne biz böyle almıyalım çok gıcırdıyo ya teyze şuna yağ sür gelmeden çok gıcırdıyo kapı gibi diyo çocuk öldük gülmektan.

Evet be canım haklısın olur okurum bende meryem süresini okudum bebek isteyenler okuduğumda hayırlı ve sağlıklı bebek olması için okunuyormuş ay kız valla bende çocuk olucak diye geçen akşam yapmıştık bugün akşamda eşim işe gitti yaşamıcaz diye akşamdan yatarken esimin beğendiği kıyafeti giyinip yattım sabahta uyandım hazırlandım ve eşimi uyandırdım hadi gel diye ilk başta sonra uykum var filan dedi ama sonra beni görünce yelkenler suya indi onda da

ebrucuk aman dikkat et cnm kendine sen bide hamilesin dimi cnm,gerçi hem iş hemde ev işi yapmak gerçekten sabır ve meşakket istiyen bir iş allah yardımcın olsun cnm.heralde bebek olunca çalışmazsın dimi.dahada zor olur çünkü.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey güldürdü beni oğlun çocuk haklı benimde kızım olacak ama daha nazlı mızmız oldukları kesin..Allah gönlünüze göre versin inş.

ayy vallahi korkulur senden iyi yapmışsın cnm azmin elinden kim kaçmış:roflol:

evet canım hamilelik okul ev çok zorlanıyorum gerçekten ..2 dönem çalışmayacağım bebek 6 aylık olduğunda başlayacağım işe inşallah.ağırlaşmaya başlıyorum yavaş yavaş

çok tşk cnm allahım tüm bebek isteyenlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.demek kızın olucak hee ayy cnm ya benimde ilk çocuğum kız,kızlar bi başka oluyo yaa daha şirin daha kendine güvenen,daha uysal ve sakin oluyolar..

senin kız karnında da sakinmiydi..ay çocuk sürekli bacak bacak üstüne atmış bi şekilde yatıyor pek hareket yok ultrasonda kıpır kıpır bekliyorum o yatıyo öylece:sinifsinif:

senin kız karnında da sakinmiydi..ay çocuk sürekli bacak bacak üstüne atmış bi şekilde yatıyor pek hareket yok ultrasonda kıpır kıpır bekliyorum o yatıyo öylece:sinifsinif:

yok be tatlım karnımda oryantal gibi oynuyordu,oğlum pek oynamazdı .ama doğduklarında tam tersi oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…