Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bende bekliyorum bugünlerde canım, bu arada bugünleri bekleyen birkaç kişiyiz:) Hadi bakalım hepimizin tutmuştur inşallah:)

Melisax bizede söylesene o duayı yapmak isteyen olur belki:)

ay hadi kepeklim git artık ya sen gidemiyon diye ben çatladım walla
git artık gör kuzucuğu bakalım napıyor nasıl

inşallah ebrarım..bugunde nasıl yagmur var gorsen...oglen izin alacagım ıcın servısde yok ..otbusle gıtmem lazım ..hayırlısı bakalım.

sen nasılsın ebrarcım.bulantıların nasıl.ben bu sabah cıkarmadım.Allahım ınsallah saglık sıhhat versınde..

zeynoo sen nassıııın..asabi arkadasım dun sorun oldumu baska sabahki sıkıntıdan.

kepeklim walla ilaç aldığım sürece iyiyim
çok seve seve içmiyorum ilaç ama mecbur kalıyorum inan evde olsam hiç almam
ama iş yerinde olmuyor işte
iyi canım ya senin geçer herhalde artık bu aralar kusmaların
çok sevindim walla hadi canım inş. bitsin artık hepimizinki
didem gibi aşermeyi istiyorummmmmmm:)))

İyiyim canım yaa yok dünkü sinirim de gitti anlamadım gitti valla:) Bugün çok neşeliyim maşallah:) Karnım çok şiş ve ağrıyo yaa tek sıkıntım o valla onun dışında şükür herşey yolunda akşam bir uyumuşum kızlar sormayın gitsin saat 20.30'da uyumuşum 1'de eşim yatağa geçelim die uyandırdı valla:) Uykuyu severim ama nasıl uyuduğumu bile fark etmemişim çok yoruldum ondan herhalde

ebrarım hangı ılacı vermıstı sana.bulantı için olanını dıyorsun dımı..bana metpamid vermişti hiiç farkettirmedi bile bir işe yaramadı.

kepeklim dramamine vermişti bana
o bitince eczaneden tekrar alayım dedim
eczacı metpamid önerdi evet şimdi günde 1 tane onu içiyorum çok zorlanınca

ayy zeynep hiç sorma uykuyu yaa aynen bende
akşam saat 20:00 -20:30 dedin mi ayakta duramıyorum artık hemen uyuyorum
ve ona ragmen sabah keşke biraz daha uyusam diyorum :))

inşallah bunlar hep hamılelık belırtısıdır arkadasım..sende bebeğine kavusursun hemencik inşallah.19uydu dımı adetin

Evet canım 19'u ama ne bileyim sanki daha erken adet olacakmış gibiyim Yani hiç bebekmiş gibi görünmüyo bu belirtiler aman inşallah bebek vardır:)

ayy zeynep hiç sorma uykuyu yaa aynen bende
akşam saat 20:00 -20:30 dedin mi ayakta duramıyorum artık hemen uyuyorum
ve ona ragmen sabah keşke biraz daha uyusam diyorum :))

Hadi siz hamilesiniz bana ne oluyo haftalardır evde iş yapmadım desem yeri var Uyumak istiyroum hep

zeynebim içini ferha tut biraz ve bu kadar düşünme canım
inan bana düşündükçe herşeyi ona yorarsın her belirtiyi bebek zannedersin
bırak düşünmeyi bi rahatla bakim yaaa

günaydın kızlar nasılsınız kepeklim inş. bebişini görürsün bugün allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…