2 yıl dgm kontrol hapı kullandım.Sonra 1yıldır korunmuyoruz ama ses seda yok .sonunda dayanamayıp doktora gittik hormon testi sperm testi istedi.sorun yok herşey normal .Gebeliği hızlandırmak için klomen kullandım ardından preglyn çatlatma iğnesi oldum.Şimdi bekliyorum regl zamanımı bugün yarın olma zamanı .Ama umarım kırmızıyı görmem.Yarın test yaptırmayı düşünüyorum.Bu topic bana ben tpic e şans getiririm inşallah:Saruboceq:
aa neden acaba ilaçlardan filandır belki,vallahi cnm ben daha 1kere yaptım aslına bakarsan içimdende gelmiyo artık belkide hastalığımdan olabilirde,aa bak ne dicem 1tane dua buldum onu uyğulayacağım sanada yazabilirim eğer istersen cnm.ee allaha vericek nede olsa dimi dualarımızı eksik etmememiz lazım.
gunaydıııınn...nasılsınız kızlaaar ..inşallah bugun doktora gıdebılırım.birşey cıkmaz da..
inşallah ebrarım..bugunde nasıl yagmur var gorsen...oglen izin alacagım ıcın servısde yok ..otbusle gıtmem lazım ..hayırlısı bakalım.
sen nasılsın ebrarcım.bulantıların nasıl.ben bu sabah cıkarmadım.Allahım ınsallah saglık sıhhat versınde..
zeynoo sen nassıııın..asabi arkadasım dun sorun oldumu baska sabahki sıkıntıdan.
inşallah bunlar hep hamılelık belırtısıdır arkadasım..sende bebeğine kavusursun hemencik inşallah.19uydu dımı adetin
ayy zeynep hiç sorma uykuyu yaa aynen bende
akşam saat 20:00 -20:30 dedin mi ayakta duramıyorum artık hemen uyuyorum
ve ona ragmen sabah keşke biraz daha uyusam diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?