Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zeynebim içini ferha tut biraz ve bu kadar düşünme canım
inan bana düşündükçe herşeyi ona yorarsın her belirtiyi bebek zannedersin
bırak düşünmeyi bi rahatla bakim yaaa

Aman yaaa ne bileyim herşeyi ona yoruyorum olmazsa da bu kez acaba başka bir sorunmu var diyorum ne olacam bilmem şu 19'unu da atlatayım da sonraki ay tedavi olmayacam zaten gidip dinlenirim köyde:)

şimdi belki kızıyon bana zeynep senin için konuşması kolay diyon belki ama
inan ban bunların hepsini çok defa yaşadık hepimiz
herşeyi gebeliğe yorduk ve her defasında hüsran...
bak eflal ve ben ikimizde umudumuzu tam kesmişken
yani hiç düşünmüyorken hamile kaldık
o yüzden sana rahat ol diyorum tatlım

Yok canım benim ben kızmam öyle şeylere bana fikir veriyorsunuz işte daha ne olsun:) Benim sıkıntım ben adet olamayınca çok rahatsızlanıyorum bide bu klomen beni fena ediyo karnımın ağrısı da cabası tabi o yüzdende yorgun hissediyorum tabi bide sürekli aynı şeyleri düşünüyorum kafadan silmek zor oluyo siz nasıl başardınız?

canım benim haklısın düşünmemek çok zor tabi
ben en son prolaktin için ilaç kullanırken işte bu ay kesinlikle olmaz deyip
umursamadım hiçbişeyi öyle düzenli ilişki falanda olmadı
hiçbişeye de dikkat etmedim olmaz diye ama oluverdi işte

Günaydın hatunlar ben geldim nasılsınız bakalım?

kızlar ben buraya işe basladıgımda karsı oda da bı kadın vardı tanımıyordum.bizim ofıs cam oldugu ıcın sureklı gorurdum kadını habıre bıseyler yerdı.meyve bıskuvı sut..ne olursa sureklı yerdı..''ayy ne cok yiyo bu kadın odasındakilere ayıp valla sürekli sürekli'' diyordum kiiii..gecenlerde ogrendımki kadın hamileymiş..ustune ustluk sımdı beni gorenler aynı seyı soyluyorlardır..cunku mıdem bulanmasın dıye sürekli yıyorum..kıssadan hısse kımseyı kınamayın :))

Hayırlısı tabi arkadaşım inşallah rabbim çok aratmaz bana da:) İnşallah isteyen herkesin olur:)

aynen kepeklim midem bulanmasın diye habire ağzımda bişeyler oluyor
gelecekteki halimizi görmüşsün kadında desene :)))

günaydıın hatun kişilerrr..didoşş afrcim.eflalimm güzel bigun olsun ısallah..

anadolu yakası hava durumunu veriyorum..gök delindi cılgın yagmur var...

eflalim günaydın tatlımmm
ebrarım yine kötü bi gece geçirdik bulantılar filan sanırım midemi bozdum bütün gece ayaktaydık oğluşum iyi sanırım o annesine çektiriyor
kepeklim avrupa yakasından hava durumunu bildiriyorum burdada gök delindi felaket yağmur yağıyo ben yağmuru hiç sevmem püfffffffffffff

Günaydın hatunlar ben geldim nasılsınız bakalım?

Hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl bakalım?
Burda da öyle kızlar sabah servis için kalktığımda gece gibiydi eşim biraz daha yat ben götürürüm seni işe dedi tabi benim canıma minnet:)

Hayırlısı tabi arkadaşım inşallah rabbim çok aratmaz bana da:) İnşallah isteyen herkesin olur:)

inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana sen rahat ol tamam mı
bu arada eriklerim gelmiş birazdan yiyicem çok kötü durumda değiller çok saol tatlım

ya ben işe gelmek istemiyorum hatta işyerinin yakınından geçmek bile rahatsızlık veriyor sizdede varmı böyle bişiler

yapma ya didem bende senin bitti diye seviniyordum
hatta demin dedim ki didem gibi aşermek istiyorum
ay inş.bi daha olmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…