Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yapma ya didem bende senin bitti diye seviniyordum
hatta demin dedim ki didem gibi aşermek istiyorum
ay inş.bi daha olmaz yaa

bitmişti tatlım midemi bozdum ondan oldu sanırım balık yedim ve biraz fazla yedim hala bulanıyorum offf rezil bi geceydi

kızlar hedefim 3000 inci sayfada size güzel haber vermek birden içimden geçtii

günaydın sumrucum hoşgeldin nasılsın bugün bakalım

ya didem aynen öyle canım ya
hiç işe gelesim yok evde olayım
yatayım dinleneyim uyuşukluk yapayım istiyorum

günaydın sumrucum hoşgeldin nasılsın bugün bakalım

ya didem aynen öyle canım ya
hiç işe gelesim yok evde olayım
yatayım dinleneyim uyuşukluk yapayım istiyorum

valla doğumdan sonra çalışıp çalışmamak konusu kafamda dönüyor ki sanırım çalışmıycam istemiyorum biraz evde olucam bebğimle

bulantı çeken hamişlerimiz allah size kolaylık versin tez zamanda bebişlerinizi kucagınız almak nasip etsinnn kız şimdi böye böbişleriniz kocaman olacak sürekli ben burdayım diye sizi tekmeleyecek anam ne güzel bi his he bide doğum yaptıktan sonra da bütün günahlarınız ilinecek sizde bebişiniz de melek olacaksınız

ya ben işe gelmek istemiyorum hatta işyerinin yakınından geçmek bile rahatsızlık veriyor sizdede varmı böyle bişiler

bende ayniyim didemcim ya. sadece evde oturmak evin islerini bile yapmak istiyorum sadece calisasim hiiic yok. ya dün tam bugdayli ekmek yemistim. böyle oluyorya koyu kahverengi. ay aklima geldikce simdi nasil midem bulaniyor.

valla doğumdan sonra çalışıp çalışmamak konusu kafamda dönüyor ki sanırım çalışmıycam istemiyorum biraz evde olucam bebğimle

bende calismak istemyiorum aslinda ama mecbur gibi görünüyo benim icin. esim yine sinir ediyo herzamanki gibi. gecen sene beni dinlemedi arabayi, motoru aldi. sanki hani sokaktan topluyozya parayi kardesinede laptop aldi, izinede gitti simdi her fatura geldiginde morali bozuluyo, sunu ara itiraz et bunu ara itiraz et bakalim ne dicekler. ja millet demezmi neymis bunlar böyle diye. ciktigimiz evin yakit faturasi geldi. biz zaten aylik az ödüyorduk kaloriferide baya kullandik yani ev isinmiyo diye. simdi 330 euro daha ödememiz gerekiyormus. bana diyoki simdi arada de sirketi saat kesin bozuktur diye. cildircam valla

afr cim çok tatlısın sen yahuuuuuuuuuu
valla ben eşime söyledim bekleme 2 ay sonra işe başlamamı başlamam dedim kim bakacak çocuğa dedim tamam dedi offf evim evim güzel evim evimi istiyorummmm

bende ayniyim didemcim ya. sadece evde oturmak evin islerini bile yapmak istiyorum sadece calisasim hiiic yok. ya dün tam bugdayli ekmek yemistim. böyle oluyorya koyu kahverengi. ay aklima geldikce simdi nasil midem bulaniyor.

sumru üzeri un oluyo hafif ekşimsi bi ekmek dimi ıyyyyy ben sevmiyom onu

Kızlar pc yine kafayı yedi kapanıyor kendi kendine ben hamdolsun iyyim sağ tarafımda ağrı var yine sanırım benim bebiş sağda oynadıkça ağrı yapıyor,kütahyada hava kapalı henüz yağmur yok bugün gezmelere gidicem inşaallah bu arada eşim doktor konusunda yan çiziyor bende onu çok fena çizcem bir götürmesin çünkü benim kızdığım bir sebep yüzünden götüremiycek ve ben onu yiycem çiğ çiğ, ya bu arada birde sabah sabah canım bişey istedi başka topikte yazmışlar olmaz ki ama başkasının canı çeker diye düşünür insan hem de çok sevmediğim bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…