inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana sen rahat ol tamam mı
bu arada eriklerim gelmiş birazdan yiyicem çok kötü durumda değiller çok saol tatlım
afr cim çok tatlısın sen yahuuuuuuuuuu
valla ben eşime söyledim bekleme 2 ay sonra işe başlamamı başlamam dedim kim bakacak çocuğa dedim tamam dedi offf evim evim güzel evim evimi istiyorummmm
Sevindim hadi bakalım tadlarında da bişi yoktur inşallah bayağı ekşiydiler sana göndermeden önce bakmıştım tadlarına:)
kız sen daha beni bi görsen sözde 25 yaşındayım ama çok şımarık bişeyim çok fazla ciddiyeti sevmem eşim hep sorar sen ne zaman büyüyeceksin diye ama ben bu halimi çok seviyorum ayy iyiki allah beni yaratmış :)yanınmda çalışan abla benden önce varya çok sessiz birşeymiş şimdi oda benim gibi oldu yanımdakileride kendime benzettim
Günaydıııınnnnn kuzularrr :dance:
sumru üzeri un oluyo hafif ekşimsi bi ekmek dimi ıyyyyy ben sevmiyom onu
Ama kızlar beni görmüyormusunuz şimdi yine kapanır bilgisayar
bende calismak istemyiorum aslinda ama mecbur gibi görünüyo benim icin. esim yine sinir ediyo herzamanki gibi. gecen sene beni dinlemedi arabayi, motoru aldi. sanki hani sokaktan topluyozya parayi kardesinede laptop aldi, izinede gitti simdi her fatura geldiginde morali bozuluyo, sunu ara itiraz et bunu ara itiraz et bakalim ne dicekler. ja millet demezmi neymis bunlar böyle diye. ciktigimiz evin yakit faturasi geldi. biz zaten aylik az ödüyorduk kaloriferide baya kullandik yani ev isinmiyo diye. simdi 330 euro daha ödememiz gerekiyormus. bana diyoki simdi arada de sirketi saat kesin bozuktur diye. cildircam valla
Kızlar pc yine kafayı yedi kapanıyor kendi kendine ben hamdolsun iyyim sağ tarafımda ağrı var yine sanırım benim bebiş sağda oynadıkça ağrı yapıyor,kütahyada hava kapalı henüz yağmur yok bugün gezmelere gidicem inşaallah bu arada eşim doktor konusunda yan çiziyor bende onu çok fena çizcem bir götürmesin çünkü benim kızdığım bir sebep yüzünden götüremiycek ve ben onu yiycem çiğ çiğ, ya bu arada birde sabah sabah canım bişey istedi başka topikte yazmışlar olmaz ki ama başkasının canı çeker diye düşünür insan hem de çok sevmediğim bişey
napcaz böyle doğum iznine çıkacağım günü bekliyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?