Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana sen rahat ol tamam mı
bu arada eriklerim gelmiş birazdan yiyicem çok kötü durumda değiller çok saol tatlım

Sevindim hadi bakalım tadlarında da bişi yoktur inşallah bayağı ekşiydiler sana göndermeden önce bakmıştım tadlarına:)

afr cim çok tatlısın sen yahuuuuuuuuuu
valla ben eşime söyledim bekleme 2 ay sonra işe başlamamı başlamam dedim kim bakacak çocuğa dedim tamam dedi offf evim evim güzel evim evimi istiyorummmm

kız sen daha beni bi görsen sözde 25 yaşındayım ama çok şımarık bişeyim çok fazla ciddiyeti sevmem eşim hep sorar sen ne zaman büyüyeceksin diye ama ben bu halimi çok seviyorum ayy iyiki allah beni yaratmış :)yanınmda çalışan abla benden önce varya çok sessiz birşeymiş şimdi oda benim gibi oldu yanımdakileride kendime benzettim

kendime benzettim diyosun yani

Sumru bende maddi konuda dertliyim bizimkide bayramda gittiğimizde araba aldı bana sormadan deli oldum hala hazmedemiyorum ama burnundangetiryroum şimdi çok sıkışık dedim beni hiç ilgilendirmez almayacaktın senin çocuğun olacak lüks neyine şimdi o yüzden yan çiziyor doktor işine hiç umrumda değil ben 2,5 senedir idaei idare kafayı yedim tam toparlandık derken lüzumsuz masraf çıkardı kardeşi babası sayesinde şimdi diyorum kimlerle karar verdiysen aklı kim verdiyse sıkıntısını onlar çeksin beni bağlamaz.

kızlar çok pardon cevap vermekte geciktim
kepeklim hava durumunu bildiriyorum urfa da parçalı bulutlu bi hava hakim
henüz yağmur yok ama her an yağabilir gib duruyor
didemcim walla benim doğum öncesi ve sonrası olmak üzere 4 ay iznim olacak
ondan sonrasını bende bilmiyorum inan bebişimi kendim büyütmek istiyorum
afrcim kız sayfa sayısını verince alemsin dedim inş. daha çabuk hayırlı haber verirsin canım benim

belkide seni düşündügü için almıştır ileride lazım olur gece falan sancılansan ne olacak atacak seni arabay götürecek o zaman diyeceksin iyiki almışız aman alınmış ödenir takma kafana hee seni doktora göndermemesine kızdım ama onun suyuna gidip ikna et meyi dene

Ama kızlar beni görmüyormusunuz şimdi yine kapanır bilgisayar

Yaa soracam soracam bir türlü cesaret edemiyorum sen mi Almayadaydın yoksa eşin mi? Hanginiz diğerini oraya getirdi?

eflaaal ayyy soyle kızım ne cektı canın ben hıc aşermıyorum ama merakım asermekten beter deli oluyorum gızlı bısey konusulunca..eveeet anladım ben meraka aşerıyorum.. delikafadulden

bebişleriniz oldugunda onlara kim bakacak bence bakan varsa çalışın derim iki şekilde de düşünün çalışmadan da geçiminiz olabilecekse çalışmayın ama sizde çalışınca anca yetiriyorsanız çalışın

Söyle kız bulalım hemen sana onu:)

eflalcim seninki iyi yine benimki biz daha 3 aylık evliyken arabayı değiştirdi
7,5 milyar kredi çekti şimdi onu ödüyoruz
aynen annesi abisi ve ablasıyla karar verdi
ben parçaladım kendimi daha çok erken taksitlerimiz var ödeyemeyiz diye
ama dinleyen kim

kızlar açın bi oynak şarkı acık döktürün hiç derdiniz kalmaz bak ben şimdi açtım yanımdaki ablayla oturdugumuz yerde oynuyoruz kalkamıyorum kalksam ohhhhh ooohhhhhhh daha ne oynarımda oda da şefler var haydii oh oh ohhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…