Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benim dogumdan önce 6 hafta birde dogumdan sonra 8 haftam var aslinda. ben 1 yil almayi düsünüyorum. o zamanda isten atamiyorlar zaten birde maasimin %67sini aliyorum. 3yilda cikabiliyorum ama maasi sadece ilk sene veriyorlar. eh bu durumdada öyle calismamazlik edemem. ama esim deyip duruyo iyi 1 yil sonra bebek emmezde anneme türkiyeye gönderirirz diye ya deli olcam benim bebegimin 1 yasinda türkiyede ne isi var. ben hevesimi alamamisken ilk bebegim birde. deli bu adam deliii

Bende bendeeee :) Eşim bana da der ne zaman büyüyecen diye:) benim en çok şapşal halimi severmiş:) aaaayyyy zıplayasım var bgün:)

Canım hastane beş dakikalık mesafede,sağolsunlar götürecek insanlarda var ama şimdiye kadar yaşadığım sıkıntılar ıbilsen hak verirsin biz evlendiğimizde hiç eşyamız yoktu sadece benim ailemin aldığı yatak odası halılar ve perdeler onun ailesi hiçbirşey yapamadı benim sandık çeyizini söylemiyorum bile ki onunda ne kadar masraflı olduğunu bilirisiniz bütün sıkıntıyı onunla ben çektim bir simit bile alacak olsa paran var mı diye sorardım ama iyi niyetimi kullandı atrık bir senedir somuyorum ve çok zoruna gidiyor şimdi gidip başkalarıyla gidip ki benim kesinlikle ev almadan araba istemediğimi bildiği halde karar vermesi benim zoruma gidiyor babasıyla aldı etti sanki babası çekti bütün sıkıntıyı ve çekicek yani destek olmamak için çok sebeim var,çok zoruma gidiyor ve ben ufak bişey istediğimde bile para yok lafını duymaktan bıktım o yüzden çalışmanızn kıymetini bilin insanının kendi parasını kazanması çok güzel.

ay sumru olurmu hiç öyle şey ne işi senin bebeğinin başka yerde
aman sakın ha öyle şeymi olur
canım bizim izinde sanırım öyle ama ben doğum öncesi zorlanmazsam erken almayı düşünmüyorum
iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum daha çok bebişimle kalırım böylelikle

kizlar sizin esinizin yine sigortali garanti bi isi var benimki part time calisiyo birde kursa gidiyo yani. buraya geldi zaten araba türküsü söylemeye basladi. 10 ay sonrada kavgalarla 12bin euro kredi cektirdi ve aldi arabayi. babasina diyordum birak kizim alsin bunalimda o simdi, anasina zaten desem bos biliyorum. kücük kardeside cocouk iste abi söyle yaparuz böyle yapariz gaz verdi. beyefendi aldi. birde cabrio. simdi cadiri cekti üstüne öylece duruyo araba parkta. ben sogulta bisikletle geliyom ise oda sogukta motorla gidiyo. hayret bisi ya

görüoz tatlım bunları düşünüp bunalım yapma kendine sen bebişine bak nasıl aldıysa öyle öder merak etme sen hep bizmi düşünmek zorundayız

Sıkıntısını çektirirken nasıl düşünmeyeyim şu hayatta en büyük pişmanlığım ideallerimden vazgeçmek kimin için kocam için değer mi kıymet biliyormu ki

eflalim canım allah kolaylık versin canım valla biz ikimizde çalışıyoruz şükür halimize ikimizde çogu istegimizi yapıyoruz ama hiç kenara koyamıyoruz allah sizide en kısa sürede düze çıkarsın tüm borçlarınızı kolayca ödemek nasip olsun

Sıkıntısını çektirirken nasıl düşünmeyeyim şu hayatta en büyük pişmanlığım ideallerimden vazgeçmek kimin için kocam için değer mi kıymet biliyormu ki

sıkıntısını tabi sen çekiyorsun ama napıcan tatlım evliliklerimizi hatamı değilmi diye adlandırırsak kurtaramayız

aynıııı tatlım kenara 5 kuruş atamıyoruz yok yani

günaydınlar canlarım hamişlerim ve benim gibi hamiş olmayı bekleyenlerim nasılsınız. ay kızlar 2 gün kaldı adetime hala adet agrılarım olmuyor belimde agrımıyor ama şişmeye başladım özelliklede gögüslerim bugün dışarı çıkabilirsem test alıp yapıcam bekleyemicem 2 gün daha olduysa gözükür zannedersem.

walla sumrucum öyle diyorsunda bende eşimde hastanede çalışıyoruz ama
taşören firmaya bağlıyız hani memur olsak bende umursamazdım walla
rabbim elimizdekindende etmesin ya çok şükür diyelim yinede

sorma canim ya. kafayi yemis bu adam. anlatiyom birde herseyi iste hamilelikte söyle olur böyle olur falan diye. ama anlamiyo ilk baslarda dinlendiriyordu simdi hic oturmami bile istemiyo. o napiyosa bende onu yapicam o ne kadar ayakta kaliyorsa bende öyle. birde görüyo ha ne bulantilarim oluyo, ne haplar aliyorum ne kadar seyden vazgeciyorum yeterki bebegim saglikli olsun diye ama yok anasina göderecekmis. dogsun bebegim belki vazgecer fikrinden ama kesinlikle göndermem. bosansin isterse ama göndermem ben bebegimi.

Kızlar bu konuda hiçbir yorum yapmayacağım çünkü hala borç batağından kurtulmuş değiliz ve kazandıklarımız borçlara gidiyor Bırakın biriktirmeyi elde avuçta birşey yok evlenirken borçla evlenmek çok salaklıkmış beklemedim borçlarını ödesin diye bütün takılarımda gitti ve hala borç var oooof düşündükce deli oluyorum o yüzden bu konuyu kapatıyorum ben:)

Yaaaa yapmaaaa Bende kıskanırım sonra bak ufff ben nasıl bekliycem yaaa sen benden iyisin belirtin yok benim var Benim NAZ'lı kızım gene gelmiycek bu ayda sanırım:çok üzgünüm:

Kolaymı öyle o işler beeee... Bi olsun bebişin bak daha çok bağlanır sana sıkar biraz göndermek onu toplarım kızları parçalamaya geliriz onu da:)

walla sumrucum öyle diyorsunda bende eşimde hastanede çalışıyoruz ama
taşören firmaya bağlıyız hani memur olsak bende umursamazdım walla
rabbim elimizdekindende etmesin ya çok şükür diyelim yinede

cok sükür bizde kimseye muhtac olmadan simdiye kadar ödüyoruz herseyimizi. istediklerimizide yapiyoruz ama counlukla yine onun istedigi seyleri. ben mesela izinden geldim 2 ay oldu 1kere carsiya gitmemisimdir. ben hep vazgeciyorum o hic. araba basit birsey degilki elinde varsa alirsin bunun birde bakimi var carti var curtu var. babasina yaptirdi yazin simdide diyoki babama para göndercez yazin borc aldikya. hani senin baban öderdi ne borcu demi. ama ben deyince kendi elimizdekiyle yapalim kimseden para almayalim diye senin baban mi ödicek oluyo

sumruuu kocan aklını başına devşirsin bence valla gelir tekme tokat girişirim oğlumda yardım eder bana
aşk sarhoşu hoşgeldin tatlım 2 gün varmış daha çıkmaya bilir boşuna üzülme bekle bence
zeynooo sende bekle kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…