kızlar çok pardon cevap vermekte geciktim
kepeklim hava durumunu bildiriyorum urfa da parçalı bulutlu bi hava hakim
henüz yağmur yok ama her an yağabilir gib duruyor
didemcim walla benim doğum öncesi ve sonrası olmak üzere 4 ay iznim olacak
ondan sonrasını bende bilmiyorum inan bebişimi kendim büyütmek istiyorum
afrcim kız sayfa sayısını verince alemsin dedim inş. daha çabuk hayırlı haber verirsin canım benim
kız sen daha beni bi görsen sözde 25 yaşındayım ama çok şımarık bişeyim çok fazla ciddiyeti sevmem eşim hep sorar sen ne zaman büyüyeceksin diye ama ben bu halimi çok seviyorum ayy iyiki allah beni yaratmış :)yanınmda çalışan abla benden önce varya çok sessiz birşeymiş şimdi oda benim gibi oldu yanımdakileride kendime benzettim
Bende ama önce hamile kalmak lazım:) ahhahah hamile kalayım doğum izni sonra ücretsiz izin sonrada iş akdi fesh:)
Günaydıııınnnnn kuzularrr :dance:
belkide seni düşündügü için almıştır ileride lazım olur gece falan sancılansan ne olacak atacak seni arabay götürecek o zaman diyeceksin iyiki almışız aman alınmış ödenir takma kafana hee seni doktora göndermemesine kızdım ama onun suyuna gidip ikna et meyi dene
eflalcim seninki iyi yine benimki biz daha 3 aylık evliyken arabayı değiştirdi
7,5 milyar kredi çekti şimdi onu ödüyoruz
aynen annesi abisi ve ablasıyla karar verdi
ben parçaladım kendimi daha çok erken taksitlerimiz var ödeyemeyiz diye
ama dinleyen kim
görüoz tatlım bunları düşünüp bunalım yapma kendine sen bebişine bak nasıl aldıysa öyle öder merak etme sen hep bizmi düşünmek zorundayız
Sıkıntısını çektirirken nasıl düşünmeyeyim şu hayatta en büyük pişmanlığım ideallerimden vazgeçmek kimin için kocam için değer mi kıymet biliyormu ki
eflalim canım allah kolaylık versin canım valla biz ikimizde çalışıyoruz şükür halimize ikimizde çogu istegimizi yapıyoruz ama hiç kenara koyamıyoruz allah sizide en kısa sürede düze çıkarsın tüm borçlarınızı kolayca ödemek nasip olsun
ay sumru olurmu hiç öyle şey ne işi senin bebeğinin başka yerde
aman sakın ha öyle şeymi olur
canım bizim izinde sanırım öyle ama ben doğum öncesi zorlanmazsam erken almayı düşünmüyorum
iznimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum daha çok bebişimle kalırım böylelikle
günaydınlar canlarım hamişlerim ve benim gibi hamiş olmayı bekleyenlerim nasılsınız. ay kızlar 2 gün kaldı adetime hala adet agrılarım olmuyor belimde agrımıyor ama şişmeye başladım özelliklede gögüslerim bugün dışarı çıkabilirsem test alıp yapıcam bekleyemicem 2 gün daha olduysa gözükür zannedersem.
sorma canim ya. kafayi yemis bu adam. anlatiyom birde herseyi iste hamilelikte söyle olur böyle olur falan diye. ama anlamiyo ilk baslarda dinlendiriyordu simdi hic oturmami bile istemiyo. o napiyosa bende onu yapicam o ne kadar ayakta kaliyorsa bende öyle. birde görüyo ha ne bulantilarim oluyo, ne haplar aliyorum ne kadar seyden vazgeciyorum yeterki bebegim saglikli olsun diye ama yok anasina göderecekmis. dogsun bebegim belki vazgecer fikrinden ama kesinlikle göndermem. bosansin isterse ama göndermem ben bebegimi.
walla sumrucum öyle diyorsunda bende eşimde hastanede çalışıyoruz ama
taşören firmaya bağlıyız hani memur olsak bende umursamazdım walla
rabbim elimizdekindende etmesin ya çok şükür diyelim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?