Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aynıııı tatlım kenara 5 kuruş atamıyoruz yok yani

ay canım biz 1,5 yıllık evliyiz evlendigimiz sene ilk 3 4 ay borçlar filan vardı onları ödedik biraz düze çıktık 3 5 kenara koymaya başladık kaynanm geldi 3 hafta kaldı gitti o burdayken ve gittikten sonra epey sarsıldık düze çıkmamız 2 3 ayı buldu tekrar başladık biriktirmeye bu bayramda kaynanm hacca gitmek için tekrar geldi haliyle hem masraflar arttı hem kaynanam hacca gidecek parası eksik onun hac parasını mı tamamlayalım yoksam sago sola gidip geliyor alışveriş yapıyor o paralarımı karşılayalım bütün gün evde haliyle elektrik su telefon şimdide dogalgaz başladı hepsi çalışıyor şimdiden zorlanmaya başladık daha kaynanamın gitmesine 3 hafta var bayram dönüşü yine bize gelicek bakalım kaç ayda kendimizi toplıcaz. birşey sorucam insan parası varsa hacca gider dime ogluda olsa ona hac parası vermek mecburiyeti yok. tamam sevaptır ama en azından biz bunu daha önceden bilseydik kendimizi ona göre ayarlardık deseydiki hacca gidicem ama şu kadarım eksik verebilirseniz ben size sonra öderim dese hazırlıklı olsaydık daha iyi olmazmıydı böyle zora sokuluyormuşuz gibi geliyor ve zoruma gidiyor. kaynanm hediyeler almaya başladı kendi akrabalarına insanın gücüne gidiyor ya bir tane çorap ta bana al yada oglum bu nu da sana aldım de yok bizden para alıp başkalarına hediye alıyor biz yokmuşuz gibi davranıyor.

yaaaa ya ben yine cok takiyorum yada bilmiyorum iste canim cok sikkin be. ya uyuyorum gece on bucukta diye bana sabah surat yapiyo. on bucuk cok erken degilki gayet normal bi saat. ya uykusuz uykusuz ise gelsem hosuna mi gidecek acaba cok merak ediyorum

Amaaaan beee bekliyos bi beklentilerimin karşılığını almıyım saçınızı başınızı yolcam ama ne zaman doğumlarınızdan sonra bebişlerimize acıyorum yoksa:) Doğurun bakın siz:)

ayy kuzularım yaa sumruyla eflalım sizin kocaların kulaklarını çekmek lazım alsanaalsanasmile

bakın annem hep ''erkeklerın beyinleri az gırıntılı cıkıntılı oldugundan ayrıntı dusunemezler'' der.para konusundada boyle ..erkek genelde savruk bayan tutumlu olur dunyanın duzeni boyle ..sizde uzulmeyın buna..bızde yıllarca borc n,borc borc odedık.evlendık dugun takılarıma kadar esım aldı kımseden bısey gormedık.ama sımdı ıcım rahat ..kımseye mınnet borcum dahı yk..napalım agzımızın tadı olsunda ..sizde bozmayın moralınızı

benim kaynanamda ayni ya. hacca gitse hepsini ben ödiyeyim ama onun öyle bi niyeti bile yok. tövbe tövbe kadin hic dindar degil. gicigima gidiyo valla. ona sigarasini ver eline kahvesinide yanin koy hic varma yanina. yazin iste cikolata falan götürdük hediye diye. zaten kaynim bütün bi 100gr cikolatayi kendisi yiyordu bi oturmada. esime söyledim bi daha kimyese hediye gitmedi kardesin bütün bütün yiyo diye dedi birkere sakasina vurdular kapandi. sonra iste esimin amcasinin kizi evleniyordu onun dügününe gidilecek dedim ki anne amcamlara koysana cikolata kahve falan. dedi yok onun kizida var yurt disinda o bana getirdi mi? dedim ayip olur falan yok eli bos gitti kadin. ama antalyaya kardesine anasina gidince doldurdu cikolatalari. birde yetmezmis gibi bizim odaya girmis cikolata ariyo esim demisti sakasina iyi cikolatayi ben odama sakladim diye. anasina onu ariyomus. dolasip duruyordu kaynatam dedi ne dolasip duruyon cocuklarin odasinda diye. dedi burda cikolata olacakmis. esim kizdi kiz anne doldurdun daha yetmez mi dedi. diyoki ama oglum yengeni bilmiyormusun. anneannene vermez. gicik kadin

Anaaaam sayfa hızlı ilerlemiş görmedim seni nasılsın şeker?:)

iyiym tatlım çok şükür belimde ağrım varsanki regl olcakmışım gibi dün gecede yatarken miğdem bulandı:ecrin_bebek: ama psikolojiktir herhaldebilmiyorumkismile

Yaaaa yapmaaaa Bende kıskanırım sonra bak ufff ben nasıl bekliycem yaaa sen benden iyisin belirtin yok benim var Benim NAZ'lı kızım gene gelmiycek bu ayda sanırım:çok üzgünüm:

ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı biliyormusun hatta ben ilk hamile kaldıgımda leke bile gelmişti adet oldum sanmıştım. bazen benim hiç belirtisiz adet oldugumda oluyordu benim genelde 3 4 gün öne gelir bazen daha erken geldigi de olur hiç beklemedigim halde bekledigim günden önce adet oldugum hemde belirtisiz adet oldugum günler oldu. birde dogru düzgünde çalışmadık ha ayın 28 iyle 3 arasında tahmini yumurtlama günümdü biz sadece bir kez ilişki yaşadık korunmasız olarak zaten kaynanm bizde oldugu için ben pek yaklaşmıyorum kocama hoşlanmıyorum evde yabancı biri oldugunda normalde haftada 5 6 kez ilişkimiz oldugu olurdu 1,5 aydır haftada 2 bilemedin 3 ve sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık aslında bakarsan hamiş olursam mucize olur onun için heveslenmiyim diyorum ama yine bir ümit ne yapalım ya allahtan ümit kesilmez dime. hatta aklıma geldi ben mayısın 29 unda adet olmuştum haziranın 21 inde leke gelmişti sonra test yaptım ve hamile oldugumu anladım epey öne gelmişti o ay bak iki gün sonra adet olucam ama leke filan gelmedi hala bu ay olmama ihtimali çok yüksek. hayırlısı olsun ya yapacak birşey yok

ewet kepeklim annen çok doğru demiş
ya ben anlamıyorum benim cebimde 500 lira olsun günlerce kalır öyle hiç harcamam
eşimin eline ver 2 günde biter napıyor anlamıyorum valla ya

Biz nişanlandık hemen eşyalarımızı aldık çok lükse kaçmadık dügüne kadar bütün borçlar bitti dügünde biraz borç yaptık onlarıda altınlarla halledik 1000 lira borcumuz kaldı onuda hallettik şimdi şükür bizim işlerde garanti degil taşeron şirketteyim eşim özelde valla allah bugünlerimizi aratmasın ne diyelim şimdi de eşimin abisi evlenmeyi düşünüyo elimizde kalanıda ona vermeyi düşünüyoruz bakalım ne olacak sonrası

kiz anasi takilarimada göz dikmisti bi ara. esimin dayisina 1500 tl borc vermisti babasi esimde anne iste su parayi falan deyip duruyordu. kaynanam demez mi oglum ben o parayi dayina borc diye degil kardesimdir yardim olsun diye verdim. esimde kizdi iste ben burda sikisik olayim sen kardesime yardim ettim de. sanki sen mi kazandin benim babamin parasinai kardesine yediriyon falan dedi. kaynanam diyoki iyi tamam karinin bileziklerini bozdurup göndereyim. dedim hic kusura bakma ben o bilezikleri evden baska birseye veremem dedim. sustu kaldi. bana ev alsinlar vereyim bilezikleri ama ben millet icin ne vercem bilezik falan

Ay kızlar sizi iyiki tanıdım sayfa kapanıp duruyor tek tek yazamadım cevap aman neyse Rabbime hamdolsun hep düze çıktık benim derdim maddi sıkıntı değil zaten başk akonular aman boşverelim açtım oynak müzik bende sizi seviyorum arkiler.

Canımın istediğini evde yapabiliriz kızlar sağolasınız.

normlade takilar gelinle damada kalir. bizim bana takilan bileziklerden baska hicbirsey kalmadi. daha dogrusu cok takildi ama kaynatam hepsini aldi dügün borcunu ödedi. tam 81 tane altin vardi, 5tane hediyelik bilezik, birde paralari hic saymadim. bayada para vardi. adam aldi gitti dügün masrafini karsiladi onlarla. gerile gerilede her yerde diyorlar borcsuz dügün yaptik. cok havalilar ya. ben burda bütün evi dösedim elimdeki meslek paralarimla 5 kurus göndermediler. 2bin euro verdi babasi ogluna buraya gelirken onuda mutfak alamadim dedigmm icin. geldi sanii mutfak mi aldi annemgile aldirdi. 2bin eurosunuda kenara koydu arabasi icin

cnm ya yumurtlama dönemini nasıl hesaplaıyosun.bi arkadaşım dediki adet olduğun günden itibaren 14 gün sayıyosun.mesela ben 19 da regl oldum üzerine 14 ekleyince son 3 gün hamile kalıyomuşsun.doğrumu??

ya sinir oluyorum ya hep başkalarını düşünüyorlar benim kaynanamın elinden gelse evimdeki bütün eşyaları toplayıp kendi akrabalarına hediye götürecek. bu pazar günü eşimin adet öncesi sendromları vardı sanırsam çok sinirliydi alışverişe gitti geldi çok terlemiş sinirlendi üstündeki gömlegi yırttı dügmeleri kopmuş bende dün dikecektim geri dügmeleri eşim dediki dikme dügmeleri at çöpe bana büyük geliyor zaten kaynanam hemen atladı neden çöpe atacaksınız ben ikerim dügmelerini birine hediye götürürüm gömlekte yeni filan degil he belki 2 senelik acaba utanmayacakmı o eski gömlegi alıp birine hediye götürmeye. ya hacca gidip gelen biri ne getirir benim bildigim eşap seccade takke yüzük zemzem suyu mekkeyi hatırlatan eşyalar tesbih yüzük filan getirir bu kadın pazara gidiyor 1 liradan 10 15 giyip çorap topluyor hediye götürüyor. terlik alıyor be kaynana kendini güldürecek şeyler yapma paran eksik zaten boşver herkeze hediye alma hem bizi hem kendini zor duruma sokma tamam diyor ertesi gün yanına birini bulup pazara alışverişe gidiyor 1 milyonluk kolonya lardan alıyor filan deli ediyor beni.

aman sumru bizde de aynı şeyler var walla
benim kayınpeder altınlarımı borç istedi verdim bende
1 sen sonra yaparım dedi sana hala bekliyorum yapacak diye
ama saolsun kaynanam girdi araya hemen biraz kredi çekelim desize ev yapalım diyor
hala bekliyorum evde yok altında

benimde sikintim aslina maddi degil benim sikildigim ve kizdigim esimin sorumsuz davranip beni hic dinlememesi. ama kendini hakli cikartmasini sucu baskasina yikmasini okadar iyi beceriyorki anlatamam. suan sanki evde hamile o ben onun nazini cekiyorum üstelik ne icin gece on bucukta uyudum diye sabah kalktigimda öptürmedim diye. neymis o ugrasiyormusta ben hic degerini bilmiyormusum. uyumakla onun ne alakasi var. izin alayim diyorum onada yok diyo

bilmiyorum valla ben bu yasimda utaniyorum onlardan birsey istemeye onlar sormadan alabiliyor valla. anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…