Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay sumru kız aynen walla benimde düğünde takılan hediyelerin hepsini aldılar
sadece kendi yaptıkları kalmıştı bana onu da kayınpeder borç olarak istedi yok diyemedim

iyiym tatlım çok şükür belimde ağrım varsanki regl olcakmışım gibi dün gecede yatarken miğdem bulandı:ecrin_bebek: ama psikolojiktir herhaldebilmiyorumkismile

İnşallah bu ay sen ben lucky afr ve diğerleri hamişizdir:) Bu belirtiler boşa çıkmaz:)

Ay cnm benim ya aynı dert bendede var.biz birlikte oturuyoruz.beim takılarım falan kaynanamın takılarının olduğu yerde saklıdır.bi düğün nişan oldumu benden habersiz alıyolar yani bi haber vermek bi sölemek bile yok.bide utanmadan kızım bitane altın verirmisin diyo.ne diyiym şimd ikalkıp yokta diyemiyorum.baktım olcak gibi değil altınları bi bahaneyle aldım kendim saklıyorum.ama yinede istiyo.bakalım giden geri gelcekm.eşime anlata anlata dilimde tüy bitt zaten.mafoldumbenneymiş onlar bize fazlasıyla geri dönermiş.klava:klava:klava:

İnşallah bu ay sen ben lucky afr ve diğerleri hamişizdir:) Bu belirtiler boşa çıkmaz:)

İnşallahcnm.ay dün akşam dolaptan kışlıklarımın içinden kazak alıyodum.oturma odasına koymuştuk kıyafetleri.bi baktım bi kutu var içindede bebek kıyafetleri hastane çıkışıymış.k.validem genelde böle alır kenara koyar yeni doğan bi çocuk olduğunda hediye götürür.öyle güzellerdiki çok tuhaf oldum yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

tabi canım haklısın daha öncede söyledim benim eşim ıraklı nişanımızda da dügünümüzdede eşimin ailesinden bir tek annesi vardı kaynanam bana nişanda bir tane hediyelik bilezikler varya ondan taktı kına gecemde allah yazan bir kolye ucu koydu elime dügündede bana 100 dolar eşimede 200 dolar taktı ve dügünden sonra bu taktıgı dolarları aldı bozdurdu ıraktakilere hediye götürdü saçmalıga bak. zaten ben eşimin kardeşlerine ve yakınlarına adettendir diye bohça gönderdim kadın ordan bize hediye getirecegi yerde burdan onlara hediye götürdü. ve eşimin ailesinden bir kız kardeşi bir çift küpe gönderdi birde ablası bir yüzük gönderdi başka altın gelmedi sanki benim altınlarımda çok hakkı var gibi ev alırken o altınlarını sat diyor. sanane be kadın onlar benim senin bir kuruşun geçmedi çok istersen kızlarının ve kendi taktıklarını bozdurayım ama senin karışmaya hakkın yokki benim altınlarıma hatta aklına bile getirmemen lazım benim bir emegim geçmedi bana ne ben karışmam demesi lazımken benim işime karışıyor eşimin ırakta babasından kalma evi var şimdi kirada hep diyor duki bu evin kirasını toplayıp size göndericem ben daha bir kuruşunu görmedim. çok arsız bir kadın bir ana olarak yardım edecegi yerde gücü de yetiyor yani gleiri var hala bizi yiyor hem paramızı hemde benim ömrümü tükeniyorum bu kadının yaptıklarına ya.

yok lucky hiç bekleme ger gelmez gidenler
benim hediyelerle düğün borcunu ödediler hadi o neyse
bari diğer borç verdiğimi verseler yeter

Ay kızlar ben eşime nişanlıyken çok dedim eşyaları alalım diye bir sene nişanlı kaldık neysezar zor iknaetim bbası oğlumeşya almak bir saatlik iş önce evin içiin yaptır dedi o zaman eşim sivasta çalışıyordu özel hastanede o da baba benim neolacağım belli değil yerleşirim başka şehiregiderim demiş o da sen kararını vermişsin bana niye soruyorsun demiş benimki tabi alamadı evde kendi apartmanlarındaydı sanki ben oturucam inşaat halinde bırakmış evin içini kendi yaptıracağı yerde eşim yaptıracakmış uyuz adam, sonra ne oldu eşim tercih yaptı kütahya çıktı vay ben burda durma geri dönerim diye tuturdu ilk geldiği gün istifa etti babasıda istemiyorsan gidelim oğlum demiş nasıl baba siz düşünün oğlum devlet işi aklını başına al diyeceği yerde geri gelidiklerinde herkes siz delirdinizmi dedi bir tanesi hak veremdi nişanlılığım beyefendiyi buraya alıştırmak için dil dökmekle geçti neyseki dilekçeyi daha merkeze göndermemişlerde geri döndü buraya, sonra biizm düğün geldi çattı herşeyin enucuzunu aldım bana sadce üç bilezik takıldı biri zaten nişanımda takıldı onun parasıda eşimin cebinden çıktı düğünde hiçbirşey takmadılar daha takılan paralarla altınlarda babasına gitti borçlarını kapattı düğüne çok masraf yapmış gibi adamın cebinden beş kuruş çıkmadı buraya beraber geldik onlarla utanmadılar eski yırtık halılarını serdiler yerminderi eşimin yattığı yatak gittik bir tane çekyat aldık para sıeşimden ama babası çekyat aldık dedi evimize ne alınsa şunu aldık yaptık diyor ve eşim hala bana bir kere olsun senin hakkın yendi demedi benim zoruma giden bu ve kardeşlerine baban bişey yapsa ben hazmedemem diyorum bize yapamadı borcu vardı şimdi borcu yoksa yapar diyor,alası nişanlı yatak odası takımı alacaklarmış siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

cnm ya yumurtlama dönemini nasıl hesaplaıyosun.bi arkadaşım dediki adet olduğun günden itibaren 14 gün sayıyosun.mesela ben 19 da regl oldum üzerine 14 ekleyince son 3 gün hamile kalıyomuşsun.doğrumu??

ben internetten hesaplattım otomatik ama normalde senin dedigin gibi de hesaplanıyor adetten sonra 10 uncu gün ile yakşık 18 inci güne kadar gün aşırı çalışmak lazımmış tutturmak için adetten sonra 14 üncü gün yumurtlanıyormuş yaklaşık olarak ama tedbirli olmak için erken başyıp bir kaç günde uzatmak lazım geç veya erken yumurtlama olabilecegi düşünülerek.

kepeklim bana taktılar işte 10 milyarlık altın
ama dediğim gibi borç deyip geri aldılar hala bekliyorum geri vermelerini

melisa askolsun gormezmıyız..ortam kızışıkda ondan..nasılsın oglusun ıı oldu mu..nedir o bahsettiğin dua..ben takıp edemedim.bulantıyı keser mı :))

Bende alıyorum bebişimin şapkası önlükleri patikleri tulumları havluları bale papuçları bilem var:) Eşimde kendinden emin bizim karı kız olacak çocuk diyip dalga geçiyo valla:)

biraz zor gelir gibime geliyor ama dur bakalım
bizim burda erkek tarafından çok çok altın istenir tabi herkes gücüne göre yapar
benimkilerin yaptığı az bile yani

kızlaar hic eşimin ailesii bana kilo kilo altın taktı diyen yok mu şimdi... :))

yok be bacım nerde eşimin babası yok kayın vaşiden ondan kalan para ile geçinmeye çalışıyo birde kirada daha elimizden geldidince biz yardım ediyoruz kadıncagıza e haliyle 3 tane bilezik taktı o kadar annemlerde o kadar taktı işte aman takılan eden iyi günde yedirmek nasip etsin allah

herkezde aynı dert benim zavallı annemler erkek evlat evlendirir gibi masraf yaptılar. biz 9 ay nişanlılık yaşadık bu 9 ay içinde bütün eşyalarımızı aldık ödedik borçlarını bitirdik. annemlerin evinde kirada otuyoruz şimdi ben anneme desem ki anne bizden kira alma para biriktip kendi evimize geçene kadar desem kadın almaz ama annem kira verme diyor ben diyorum alıcaksın hakkın bu benim ve eşimin senin evinde ne hakkımız var. zorla veriyorum kiralarını inat olsun diye kaynanam kocasından evlatlarına miras kalan evin kirasını ırakta çatur çutur yerken kocamın hakkını ben neden annemin babamın 25 senelik zar zor ugraşlarıyla yaptırdıgı eve kira vermicem. şunu anladım ki bir dügünde hangi taraf daha az masraf yaparsa o taraf daha baskın oluyor. herşeyi kendi hakları sanıyorlar. birde bu erkekler asla ana babalarına dil uzattırmıyorlar. kız tarafından biri birşey dese hemen tartışma kavga dövüş ama kendi ailelerinden biri birşey yapsa borçları var paraları yok cart curt hepsi yalan dolan hiç inanmıyorum bu şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…