iyiym tatlım çok şükür belimde ağrım varsanki regl olcakmışım gibi dün gecede yatarken miğdem bulandı:ecrin_bebek: ama psikolojiktir herhaldebilmiyorumkismile
aman sumru bizde de aynı şeyler var walla
benim kayınpeder altınlarımı borç istedi verdim bende
1 sen sonra yaparım dedi sana hala bekliyorum yapacak diye
ama saolsun kaynanam girdi araya hemen biraz kredi çekelim desize ev yapalım diyor
hala bekliyorum evde yok altında
İnşallah bu ay sen ben lucky afr ve diğerleri hamişizdir:) Bu belirtiler boşa çıkmaz:)
kiz anasi takilarimada göz dikmisti bi ara. esimin dayisina 1500 tl borc vermisti babasi esimde anne iste su parayi falan deyip duruyordu. kaynanam demez mi oglum ben o parayi dayina borc diye degil kardesimdir yardim olsun diye verdim. esimde kizdi iste ben burda sikisik olayim sen kardesime yardim ettim de. sanki sen mi kazandin benim babamin parasinai kardesine yediriyon falan dedi. kaynanam diyoki iyi tamam karinin bileziklerini bozdurup göndereyim. dedim hic kusura bakma ben o bilezikleri evden baska birseye veremem dedim. sustu kaldi. bana ev alsinlar vereyim bilezikleri ama ben millet icin ne vercem bilezik falan
cnm ya yumurtlama dönemini nasıl hesaplaıyosun.bi arkadaşım dediki adet olduğun günden itibaren 14 gün sayıyosun.mesela ben 19 da regl oldum üzerine 14 ekleyince son 3 gün hamile kalıyomuşsun.doğrumu??
günaydın cnm,tmm tabikide söylerim ama önce siz bir bardak yağmur suyunu hazır edin yazarım ben ok.
kepeklim bana taktılar işte 10 milyarlık altın
ama dediğim gibi borç deyip geri aldılar hala bekliyorum geri vermelerini
İnşallahcnm.ay dün akşam dolaptan kışlıklarımın içinden kazak alıyodum.oturma odasına koymuştuk kıyafetleri.bi baktım bi kutu var içindede bebek kıyafetleri hastane çıkışıymış.k.validem genelde böle alır kenara koyar yeni doğan bi çocuk olduğunda hediye götürür.öyle güzellerdiki çok tuhaf oldum yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar ben yine girerim şimdi çıkmam lazım görüşürüz,zatende kimse görmedi geldiğimi.AŞK OLSUN
kızlaar hic eşimin ailesii bana kilo kilo altın taktı diyen yok mu şimdi... :))
Ay kızlar ben eşime nişanlıyken çok dedim eşyaları alalım diye bir sene nişanlı kaldık neysezar zor iknaetim bbası oğlumeşya almak bir saatlik iş önce evin içiin yaptır dedi o zaman eşim sivasta çalışıyordu özel hastanede o da baba benim neolacağım belli değil yerleşirim başka şehiregiderim demiş o da sen kararını vermişsin bana niye soruyorsun demiş benimki tabi alamadı evde kendi apartmanlarındaydı sanki ben oturucam inşaat halinde bırakmış evin içini kendi yaptıracağı yerde eşim yaptıracakmış uyuz adam, sonra ne oldu eşim tercih yaptı kütahya çıktı vay ben burda durma geri dönerim diye tuturdu ilk geldiği gün istifa etti babasıda istemiyorsan gidelim oğlum demiş nasıl baba siz düşünün oğlum devlet işi aklını başına al diyeceği yerde geri gelidiklerinde herkes siz delirdinizmi dedi bir tanesi hak veremdi nişanlılığım beyefendiyi buraya alıştırmak için dil dökmekle geçti neyseki dilekçeyi daha merkeze göndermemişlerde geri döndü buraya, sonra biizm düğün geldi çattı herşeyin enucuzunu aldım bana sadce üç bilezik takıldı biri zaten nişanımda takıldı onun parasıda eşimin cebinden çıktı düğünde hiçbirşey takmadılar daha takılan paralarla altınlarda babasına gitti borçlarını kapattı düğüne çok masraf yapmış gibi adamın cebinden beş kuruş çıkmadı buraya beraber geldik onlarla utanmadılar eski yırtık halılarını serdiler yerminderi eşimin yattığı yatak gittik bir tane çekyat aldık para sıeşimden ama babası çekyat aldık dedi evimize ne alınsa şunu aldık yaptık diyor ve eşim hala bana bir kere olsun senin hakkın yendi demedi benim zoruma giden bu ve kardeşlerine baban bişey yapsa ben hazmedemem diyorum bize yapamadı borcu vardı şimdi borcu yoksa yapar diyor,alası nişanlı yatak odası takımı alacaklarmış siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?