Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sana yerden göge kadar katılıyorum çok haklısın ben hiç unutmuyorum kaynanamın yaptıgını zavallı kocam öksüz yetim kimi kimsesi yok gibi herşeyini kendi yaptı. ben ve ailemde ona destek olduk. birde beni en sinir eden şey kaynanam dügüne gelirken gelinlik yakkabılarımı ıraktan getirmişti altı siyah dolgu topuk ve tabanı tırtıklıydı. neymiş efendim istanbulda pahalıymış ırakta ucuzmuş. ama dügünden giderken torunlarının ayakkabılarını burdan aldı. bu ne perhiz ne lahana turşusu istanbulda ayakkabı pahalıysa torunlarına neden alıyorsun o zaman yada madem çok paran vardı ayakkabı parasını bana vereydin de ben alaydım burdan begendigimi. birde ben o getirdigi ayakkabıya 25 lira masraf yaptım tabanını degiştirdim beyaz taban taktırdım kızlar altına adlarımızı yaz diye ısrar ediyorlardı. ben 25 liraya kendime yeni ayakkabı alırdım. pislik zaten kaynanama olan kinim o ayakkabıdan sonra başladı ve artık her yaptıgı gözüme batmaya başladı hakkımızı çok yedi allah sorsun hesabını. ben kocama masraf olmasın diye fatihte bir gelinlik begendim 1200 tl idi kiralık bir terzi buldum aynı gelinligi 450 tl ye diktirdim hemde bana kaldı. ben hesabımı bilen bir insanım kocamın cebindeki parayı kaynanamdan daha çok düşünüyorum.

Kızlar test yaptım negatif çıktı.28. günümdeyim aslında 2 gün daha vaktim .ama düzensiz olduğum için heran bekliyorum.Gebelik testinde doğru sonuç görünmüştür değil mi.Daha fazla umutlanmayayım:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn:dance: :teytey: :roflol:

canım sen yinede umutlanma ama önce bir adet tarihin geçsin geç yumurtlama olmuş olabilir. diyorum ama bende sürekli test yapıp durdum.

Kızlar sayfa kapanıp duruyor cevap yazamıyorum kusura bakmayın ben gezmeye gidicem çıkarım birazdan,dualaranız içinde amin.

Teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkk
bu arada isme karar verdik oğuz olacak sizce nasıl

Kızlar ben kaçar yarın görüşürüz artık ben akşam girmiyorum yinede belli olmaz hoşçakalın.

Reyyannnn hoşgeldin canım nasılsın bakalım dün yoktun merak ettik seni

Teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkk

Amanın oğuz deyince yaprak dökümündeki oğuz geldi aklıma siz zaten karar vermiştiniz yusuf ali değilmiydi,annesi babası beğendikten sonra hayırlı olsun canımolumunekankayizsmile

teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkk

oyyyy oyyyyyyy teyzeleri sevsin onu hoşgeldiniz oğuz isim güzelmiş bende oğuzhan berat düşünüyordum ama yegenime koydular adı benimde hazır ama sıpanın pek gelmeye niyeti yok emir talha

Amanın oğuz deyince yaprak dökümündeki oğuz geldi aklıma siz zaten karar vermiştiniz yusuf ali değilmiydi,annesi babası beğendikten sonra hayırlı olsun canımolumunekankayizsmile

vazgeçtik yusuf aliden aslında kızl olur diye erkek ismini pek sallamıyodum
bişey söylüymmü inşallah onun kadar yakışıklı olur çok hoş adam bence

Canlarım o hesap adet düzenine göre değişiyor en sağlıklısı ovülasyon hesaplaması yapmak google yazın çıkıyor:)

bacım onuda denedim ama tutmuyo sanırsam.başka siteden baktım kaç günde bir adet oluyosan 14 çıkarıyosun çıkan rakam yumurtlama dönemi oluyomuş.benim adtlerim düzensiz 29.günde bir de oluyorum 33 günde birde nasıl hesaplıcam yaaa:sinifsinif:

Afr bizimkide emir ensarkaydirigubbakcemile3

oyyyy oyyyyyyy teyzeleri sevsin onu hoşgeldiniz oğuz isim güzelmiş bende oğuzhan berat düşünüyordum ama yegenime koydular adı benimde hazır ama sıpanın pek gelmeye niyeti yok emir talha

hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy ne güzel karşılandık yahu böle inşallah en kısa zamanda gelecek bebğin sana benim içime öyle doğuyo ama bence kız olacak seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…