Kızlar diyorsunuzya ağzımızın tadı olsun bu sorunlar çözülmeden ağız tadı olmuyor çünkü kadınlar unutmaz erkeklerde umursamaz maalesef ve bu ölene kadar sürer ne zaman ki erkek ailesinden kazık yer o zaman anlar ama iş işten geçer çünkü kadın artık kin doludur, erkek ne yapsa o saatten sonra kadın affetmez.
Bişi olmaaaz bizim bebişlerimiz olsun kocişler 2. plana düşecekler ne kadar düşükn olurlarsa olsunlar sence kalkıp alttemizleyeceklermi ağlamalarına dayanabileceklermi gece uyanıp ilgilenebileceklermi yok o zaman hazırlıklı olsun kocalar onların devri kapanıyor:) ahahhahah
canım biraz daha bekle şimdi alacaksın yapacaksın sonra diyeceksin ya yanlış çıkyıysa 4 gün sonra bi test daha allahım hakkında hayırlısını versin inş. Ilk testte hamiş haberini alırızzzzzzz canım
Kızlar test yaptım negatif çıktı.28. günümdeyim aslında 2 gün daha vaktim .ama düzensiz olduğum için heran bekliyorum.Gebelik testinde doğru sonuç görünmüştür değil mi.Daha fazla umutlanmayayım:çok üzgünüm:
inşallah sen ben zkol ve tüm isteyenlerin inşallah.
pınarcım adetin geçtimi tatlım istersen bekle geçsin bi kaç gün sonra tekrarlarsın
Teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkk
bu arada isme karar verdik oğuz olacak sizce nasıl
teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkk
bu arada isme karar verdik oğuz olacak sizce nasıl
Amanın oğuz deyince yaprak dökümündeki oğuz geldi aklıma siz zaten karar vermiştiniz yusuf ali değilmiydi,annesi babası beğendikten sonra hayırlı olsun canımolumunekankayizsmile
Canlarım o hesap adet düzenine göre değişiyor en sağlıklısı ovülasyon hesaplaması yapmak google yazın çıkıyor:)
oyyyy oyyyyyyy teyzeleri sevsin onu hoşgeldiniz oğuz isim güzelmiş bende oğuzhan berat düşünüyordum ama yegenime koydular adı benimde hazır ama sıpanın pek gelmeye niyeti yok emir talha
Afr bizimkide emir ensarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?