Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

amin amin afrciim ne güzel soyledin.Allah agzımızın tadını bozmasın saglıkla sıhhatle yedirsin..bugun varsa yiyoruz yarın olmasa şükretcez ne yapalım..

kızlaar hic eşimin ailesii bana kilo kilo altın taktı diyen yok mu şimdi... :))

ne kilosu taktıkları gramlarda bile gözleri kalmış. gözleri çıksın annemin bana taktıgı tek bilezigin tanesi şuanda 1200 tl zavallı kadın zar zor aldı hem nişanda hem dügünde 2 şer tane taktı çalışmayan kız kardeşim bile annemlerden aldıgı harçlıkları birleştirmiş yarım altın takmıştı dügünde. kaynanm taktıgı parayı geri aldı haram olsun. hacca gidecek ya şimdi hakkımı helal etmiyorum etmicem de .

Ayyyy içim daralalı inan aklıma geldikçe aman bu dünyada benden gitsin öbür dünyada bana gelsin allahım kimsenin agzının tadını bozmasın biz hiç eşimle para konularına girmeyiz allah ta eşim iki tarafada maddi manevi aynı davranır

Canlarım o hesap adet düzenine göre değişiyor en sağlıklısı ovülasyon hesaplaması yapmak google yazın çıkıyor:)

Ay bıktım bunları düşünmekten yoruldum annmelerde tükendi benle üzüldüğümü göre göre canım anam babam herkes onlar gibi olsa biz altı kardeşiz babam hala elini çekmez birde gıda yardımı yapar ki hepimiz evliyiz düşünün kızlar.Abimin karısına 9 bilezik taktı seti yüzüğü saati künyesi ilk önce beraber getirdiler abimin doğru düzgün işi yok diye sonra olduda ne oldu abim eve beş kuruş getirmedi karısıyla bir olup evde huzur bırakmadılar babam şeker hastası oldu onlar yüzünden sürekli kavga huzrsuzluk babam evlerini ayırdı bütün eşyalrını aldı herşeylerini a dan z ye yaptı yinekavag gürültü gein bizi kıskanıyordu ya babamın aldığı bilezikleri yedi bitirdiler sürekli kart bocu yaptılar babam ödedi abim karısı yüzünden bıçakla saldırdı bize ve hala babam öyle bir evlada yardım ediyor evinin eksiğini görüyor torunlarnı okutuyor abim olacak adam böyle bir babaya neler ediyor eşimin babası hiç elini kıpırdatmıyor eşim babasına kul köle oluyor bu dünya böyle işte eden yaranıyor biz şimdi abimlerle görüşmüyoruz sadece annemle babam görüşüyorlar mecbur ne yapsınlar.Annem öz evladından korkuyor Belki diyeceskiniz sizin hiç mi hatanız yok ben hep diyorum eğer biz haksızsak Rabbim sorsun Rabbimin adaleti şaşmaz.

kızlaar hic eşimin ailesii bana kilo kilo altın taktı diyen yok mu şimdi... :))

Bana da takıldı ama kimseden başka yardım görmedim eşimin ailesi de değil ama bana kilo kilo altın takılmıştı Ama ben hepsini eşime verdim borçları kapat diye ne oldu hala borç var:) 2 düğün yaptık biz birini benimkiler diğerini onunkiler karşılayacaktı biz yaptık 2. oldu ablası balayından dönünce düğün salonuna olan borcunuzu ödeyin dedi amaaan dünya malı dünyada kalır kızlar olmayı versin altınımız huzurumuz olsun yetmezmi:) Bide bebiş tabi, eltim diyoki bebek olunca eşin daha çok bağlanıyo sana ama sen de bebeğe:) Görsün kocalar bebekler olunca nasıl atcaz papuçlarını dama:)

walla kızlar bende eşime hiç bahsini bile etmiyorum bazen kendi diyor işte bizim altınların üstüne para koyup bize ev yapacaklar bende zor diyorum başka bişey konuşupta huzurumu kaçırmak istemiyorum açıkcası

Eeee şimdi bugün doktora gidecek olan ttest yapacak olan yokmu mutlu haberler ne zaman gelecek

Bu kadar doğru tespit olmaz katılıyorum sana:)

Kızlar diyorsunuzya ağzımızın tadı olsun bu sorunlar çözülmeden ağız tadı olmuyor çünkü kadınlar unutmaz erkeklerde umursamaz maalesef ve bu ölene kadar sürer ne zaman ki erkek ailesinden kazık yer o zaman anlar ama iş işten geçer çünkü kadın artık kin doludur, erkek ne yapsa o saatten sonra kadın affetmez.

allah yardım etsin canım agbinin psikolojik sorunları var anladıgım kadarıyla birde bazı erkekler evlendikten sonra hanımköylü oluyorlar öz analarının öz babalarının yaptıklarını gözleri görmüyor. çok acımasızmış agbin allah ona akıl fikir versin. anne babana sabır onlar evlatları diye ne yapsınlar yardım ediyorlar onlar bilmesede allah biliyor. agbini allah affetsin yazık böyle ana babaya böyle muamele insanın çok zoruna gidiyor.

Evet kızlar sıradaki şarkı size rober hatemodan senden çok varkaydirigubbakcemile2

inşallah ama şuda var babalarda evlatlarına daha düşkün oluyorlar helede erkek olursa ben kocam benden çok bebkle ilgilenirse kıskanırım ama yaaaaa

eflalcim rabbim annene babana dayanma gücü versin canım
abini de ıslah etsin ne diyelim inş. doğru yolu görür bi an önce
eflal benden de size tarkandan adımı kalbine yaz ohhhhhhhh

Eeee şimdi bugün doktora gidecek olan ttest yapacak olan yokmu mutlu haberler ne zaman gelecek

ben dışarı çıkarsam alıcam hemen yapıcam bakalım ne çıkacak. bir tane çantamda bir tane evde testim vardı hepsini geçen hafta yaptım yetmedi bir test daha aldım eczaneleri zengin ettim. son aldıgım testi yanlış yaptım sanırsam hiç çizgi çıkmadı şuan sade 5 liram kaldı vallahi eger avans alırsam patrondan alıcam bugün bakalım ama daha adetime var.

inşallah ama şuda var babalarda evlatlarına daha düşkün oluyorlar helede erkek olursa ben kocam benden çok bebkle ilgilenirse kıskanırım ama yaaaaa

Bişi olmaaaz bizim bebişlerimiz olsun kocişler 2. plana düşecekler ne kadar düşükn olurlarsa olsunlar sence kalkıp alttemizleyeceklermi ağlamalarına dayanabileceklermi gece uyanıp ilgilenebileceklermi yok o zaman hazırlıklı olsun kocalar onların devri kapanıyor:) ahahhahah

canım biraz daha bekle şimdi alacaksın yapacaksın sonra diyeceksin ya yanlış çıkyıysa 4 gün sonra bi test daha allahım hakkında hayırlısını versin inş. Ilk testte hamiş haberini alırızzzzzzz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…