dün eşim rica etti göbek adını babamın adını koyabilirmiyiz didem bişey demiyo ama için için istiyo biliyorum dedi bende tamam dedim ahmet oğuz olacak ama ahmet sadece kimlikte yazacak kullanmıycaz ay dün iyiliğim tuttu ben bumuyum dedim ama üzüldüm adamcağıza çok heves yapıyolar
kızlar ben musade ıstıım .bı yemek yer cıkarım..opuyorum hepınızı tatlı yanaklarınızdan.gorusuruuzz.
kızlar ben musade ıstıım .bı yemek yer cıkarım..opuyorum hepınızı tatlı yanaklarınızdan.gorusuruuzz.
kaynatanin ismini koy iyidir iyidir. daha cok severler :) ahmette uymus yani oguza. kiz sen kullanmicaz dersin kaynanan kulllanir bak gör sen
bende oğluşumu doyurmaya gidiyorum teyzeleriiiiiii
yok kız benimkiler öyle değil yani sessiz sakin insanlar ama çok isterlerse ahmet oğuz derler karışmam ben napalım 2. kız olursa benim annemin erkek olursa babamın ismini koyacakmışız öyle diyo tamam dedim
kiz seninki iyimis valla benimki ölürde annenin veya babanin ismini koyalim demez. bende asla onun annesinin adini koymam. zaten anneannesi gecen telefonda diyo kiz olusa kocanin babaannesiyle benim ismini koycan ben simdiden söyleyim diyo. allah allah dedim esime niye ben zöhre mine koycam kizima ya.
kızlar yaa bi selam verdik amaaa
Ben geldim kızlar naber nasılsınız özlediniz mi beni bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?