Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ooo kizlar bakiyorumda isimleri bile düsünmeye baslamissiniz. kiz benim hic bi fikrim yok ya. hele erkek ismi hic bulamiyorum. kiza bulurum ben hosuma giden cok kiz ismi var ama ya oglan olursa. insallah 2hafta sonta ögrenirim

kaynatanin ismini koy iyidir iyidir. daha cok severler :) ahmette uymus yani oguza. kiz sen kullanmicaz dersin kaynanan kulllanir bak gör sen

kaynatanin ismini koy iyidir iyidir. daha cok severler :) ahmette uymus yani oguza. kiz sen kullanmicaz dersin kaynanan kulllanir bak gör sen

yok kız benimkiler öyle değil yani sessiz sakin insanlar ama çok isterlerse ahmet oğuz derler karışmam ben napalım 2. kız olursa benim annemin erkek olursa babamın ismini koyacakmışız öyle diyo tamam dedim

yok kız benimkiler öyle değil yani sessiz sakin insanlar ama çok isterlerse ahmet oğuz derler karışmam ben napalım 2. kız olursa benim annemin erkek olursa babamın ismini koyacakmışız öyle diyo tamam dedim

kiz seninki iyimis valla benimki ölürde annenin veya babanin ismini koyalim demez. bende asla onun annesinin adini koymam. zaten anneannesi gecen telefonda diyo kiz olusa kocanin babaannesiyle benim ismini koycan ben simdiden söyleyim diyo. allah allah dedim esime niye ben zöhre mine koycam kizima ya.

Güzelmiş isimler yaaa yuh yaşlılar işte ne diycen heheee diyip geçiştircen:)
Eşimin sülalede gelenek her ailenin ilk erkek torununun adı Mustafa oluyor:) Oğlum olursa Mustafa kızım olursa Naz koyacağım 2 isim sevmiyorum ben görümce Dilara koyacakmış kızımın ismini sevmem ben dilara falan NAZ olacak başka isim koymam dedim bakalım kahrını ben çekiyorum şu tedavi sürecinde bile bi arayıp sormuyo da onun istediği ismi koycam daha neler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…