Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarrrr biz geldik
esra keremre sizde hoşgeldiniz kızlar
zeyneppp yedim tatlım 2 tane ohhh çok güzeldi valla hevesimi aldım hiç değilse kalanını eve götürücem çok saol

TAMAM HAMİŞ KALNA KADAR TÜM TETLERİM SENDEN NASIL FİKİR AMA :)opuyorumnanaktan

Tamam sen bana adresi vercen ben sana kargo yapcam her ay:) Anlaştık yeterki tutsun:) Sende bende hamiş olalım tabi diğer kızlarda:)

kızlarrrr biz geldik
esra keremre sizde hoşgeldiniz kızlar
zeyneppp yedim tatlım 2 tane ohhh çok güzeldi valla hevesimi aldım hiç değilse kalanını eve götürücem çok saol

Ayyyçanımı çektirdin deli koktu burnuma resmen:) Ooooh oğluşunun lilisine sağlık:)

Yumurtlamamışmısın? ama yumurtlamadan adet olunurmu ki? Döllenmeyen yumurtaların atılması değilmi adet yaaa ne gülüyon cahiliz belki:)

ben doktora sordum adet olmamız yumurtluyor olduğumuz anlamına gelmiyormuş canım bende önceden öyle sanıyodum ama malesef öyle değilmiş

ben doktora sordum adet olmamız yumurtluyor olduğumuz anlamına gelmiyormuş canım bende önceden öyle sanıyodum ama malesef öyle değilmiş

Hııım doğru ya öyle olsa neden yumoş takibine bakılsın ki bende saçmaladım valla:) Sen ne alemdesin anlatsana kendini hatırlayamadım durumunu?

Hııım doğru ya öyle olsa neden yumoş takibine bakılsın ki bende saçmaladım valla:) Sen ne alemdesin anlatsana kendini hatırlayamadım durumunu?

amaaaan ben ne alemde olcam nisan ayından beri deniyoruz olmuyor bu arada 2 tane oğlum var 3.istiyoruz kısmet artık bakalım

esra kız geri durma öyle katıl sende bak ben zorla dahil ettirdim kendimi geri durunca olmuyo sositososito kaydirigubbakcemile

Anladım bennnnn
esraaaa kız sana slm verdim niye almıyon
zeynep eve gidince yersin artık istersen gönderiym :)

amaaaan ben ne alemde olcam nisan ayından beri deniyoruz olmuyor bu arada 2 tane oğlum var 3.istiyoruz kısmet artık bakalım

Bende aynen senin gibi nisan dan beri demiyorum 6.bitti 7.aydayim ama yok tabiki hala ve benim ilk için çalışmaların senin en ayında daha önce olmuş çocuğun sen ona şükret biz ne yapalım

kizlar sizede oluyor mu bazen. böyle birsey yokken aglayasim geliyo icim sikiliyo ay bi,miyorum canim hic birsey istemiyo. hamilelikte ilk kez oildu böyle ama canim cok sikkin yaaaaa

[aQUOTE=dscopur;15670212]Anladım bennnnn
esraaaa kız sana slm verdim niye almıyon
zeynep eve gidince yersin artık istersen gönderiym :)[/QUOTE]

Kız ben sana yazdım sandım ama zeynepe aynısın orda sana cevap vericektim pardon hoşbuldum nasılsın

Bende aynen senin gibi nisan dan beri demiyorum 6.bitti 7.aydayim ama yok tabiki hala ve benim ilk için çalışmaların senin en ayında daha önce olmuş çocuğun sen ona şükret biz ne yapalım

haklısın canım ama insanoğlu doyumsuz malesef 3.istiyoruz olmuyor diye üzülüyorum bazen ,bazende 2 tane Allah bağışlarsa oğlum var diyorum buna da şükür diyorum Allahım dileyen herkese versin tabi bana da versin inş :Saruboceq:

Dscopur hot geldin doydunuz mu bebeş nasıl doyunca sakinledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…