Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben gicik oluyorum ya. karisip duruyorlar biz tasiyoruz biz cekiyoruz biz koyariz bence. yakinda dicem zaten kaynanama daha fazla karisirsa. cok merakliysan dogur bitane daha diye. akilli iki cocouk yapmis bana diyo 4tane olacak torunum. yuh yani. Allah yazdiysa olurda yani ben öyle düsünmüyorum simdilik. onlarin sülalede herkesin en fazla 3tane var. millet akillida ben mi enayi 4 tane cocuga bakacak gücü varmi oglumun yok mu düsünmüyo tabi. nazda güzel isim. bende nazli düsünüyordum ama vazgectim.

kiz afr ben bu erkekleri anlamadim gitti. ya ben buaralar cok alinganim ve sinirliyim yada onda var bi giciklik

Geçmiş olsun tatlım yaaa Dikkat et kendine havalar kötü

saol canım bide ben bu ay daha temizlenemedim yaaa perşembe günü adet oldum hala off durumdayım normalde salı günü yıkanırdım ama hala geliyor anlamdım ben bu işten bişe fisfisfis

kizlar bana hep kiz dediniz hep kiz ismi düsünüyorum. ya aylin, ceylin yada sema cok hosuma gidiyo. ama esim son dakika birsey demezse iyi

Son düzenleme:
saol canım bide ben bu ay daha temizlenemedim yaaa perşembe günü adet oldum hala off durumdayım normalde salı günü yıkanırdım ama hala geliyor anlamdım ben bu işten bişe fisfisfis

iyi iste canim icin iyice tamizlenmis olur. 7 gün falan normal

Bazen olur öyle fazla yumurtaan vardır atması zor olmuştur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…