Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

vazgeçtik yusuf aliden aslında kızl olur diye erkek ismini pek sallamıyodum
bişey söylüymmü inşallah onun kadar yakışıklı olur çok hoş adam bence

Ay yakışıklılığını bilmem sanane kız elin adamından hıı eşin duymasın, huyu benzemesin Allah korusun:) şaka bir yana güzel isim canım adıyla yaşasın yeğenimiz.

Ay yakışıklılığını bilmem sanane kız elin adamından hıı eşin duymasın, huyu benzemesin Allah korusun:) şaka bir yana güzel isim canım adıyla yaşasın yeğenimiz.

ay evetttttt hyu çekmesinnn inşallah tatlım allahım bize bağışlasın meleklerimizi

hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy ne güzel karşılandık yahu böle inşallah en kısa zamanda gelecek bebğin sana benim içime öyle doğuyo ama bence kız olacak seninki

anam kız azıl bal yesin inş. Tez zamanda sen bana dua et allah kabul eder kız olursada ecrin talya koymayı istiyorum aman bi olsun da ad kolay

anam kız azıl bal yesin inş. Tez zamanda sen bana dua et allah kabul eder kız olursada ecrin talya koymayı istiyorum aman bi olsun da ad kolay

aynen tatlım valla çok dua ediyorum kızlar size inşallah kabul olur dualarımız

dscikim oğuz cok guzel bi isim ben cok seviyorum ..ama oğuzhanı tercih ediyorum.kardeşimin ismi hem.hem yakısıklı hem cok uysal bı cocuk masallah ..senin oglunda oyle olsun bahtı guzel olsun ınsallah..

ask sarhosu siz esinle nasıl tanıstınız.acaba baska memleketlı olunca kadın sana bılerek mı gıcıklık yapıyor.o geldi kız aklıma..

çok güzellllll tatlımm

Ay gerçekten güzelmi eşime nişanlıyken demiştim çok beğenmişti emir peygamber soyundan gelen kumandan,bir yerin yöneticisi,ensar yardım eden demek dedim adıyla yaşısın yardım eden bir yönetici olsun oğlum

Ben hamile kalmadan çok öce rüyamda çocuklarımı gömüştüm kucağımda bir kız vardı çok güzeldi saçları yoktu aman yavrum nasıl güzel nazar değmesin diye saçlarıda çıkmamış diyorum oğlumda yanımda yürüyordu iki üç yaşında eşimde bir yanımdaydı.

dscikim oğuz cok guzel bi isim ben cok seviyorum ..ama oğuzhanı tercih ediyorum.kardeşimin ismi hem.hem yakısıklı hem cok uysal bı cocuk masallah ..senin oglunda oyle olsun bahtı guzel olsun ınsallah..

inşallah tatlımmmmmmmmmm sen ne zaman gidicen doktora kız cinsiyeti neki ay merak etmiyomusun

amin tatlımmm allahım hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin isimleriyle yaşasınlar inşallah

inşallah tatlımmmmmmmmmm sen ne zaman gidicen doktora kız cinsiyeti neki ay merak etmiyomusun

bacım bırazdan yemek yiyip cıkıcam ınsallah. ızın kagıdımı aldım sukur..insallah bızde ogrenırız cinsiyetini yaa..cok merak ediyorum.agzımda sureklı bır oglum lafı var ama hayırlısı olsun..

İki isim koymak sünnet zaten kepeklicim

ben oglum olursa yağız koymak istiyorum adını ama yanına bişey bulamadık henuz.ben iki isim isteyenlerdenim.

dün eşim rica etti göbek adını babamın adını koyabilirmiyiz didem bişey demiyo ama için için istiyo biliyorum dedi bende tamam dedim ahmet oğuz olacak ama ahmet sadece kimlikte yazacak kullanmıycaz ay dün iyiliğim tuttu ben bumuyum dedim ama üzüldüm adamcağıza çok heves yapıyolar

Kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın.

ayyy hadi inşallah allahım gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli olsun 2li testini yaptırmadınmı tatlım onun ultrasonu 3 boyutlu olduğu için net gözüküyor

Kepekli sana erkek diya tahmin yapmıştım ben bakalım tutacak mı yaptıgım tahminlerin hepsini not ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…