kizlar sizede oluyor mu bazen. böyle birsey yokken aglayasim geliyo icim sikiliyo ay bi,miyorum canim hic birsey istemiyo. hamilelikte ilk kez oildu böyle ama canim cok sikkin yaaaaa
kizlar sizede oluyor mu bazen. böyle birsey yokken aglayasim geliyo icim sikiliyo ay bi,miyorum canim hic birsey istemiyo. hamilelikte ilk kez oildu böyle ama canim cok sikkin yaaaaa
amaaaan ben ne alemde olcam nisan ayından beri deniyoruz olmuyor bu arada 2 tane oğlum var3.istiyoruz kısmet artık bakalım
Hoşbuldum zeynepcim
Ne bilim zeynep ya herkes kendi kendine konuşuyor bende bir yerden sohbete girim dedim
oluyor tatlım imkanın varsa biraz ağla iyi geliyo ben hergün mızmızım
[aQUOTE=dscopur;15670212]Anladım bennnnn
esraaaa kız sana slm verdim niye almıyon
zeynep eve gidince yersin artık istersen gönderiym :)
Anammm maşallah:) Ne var yani bizde nisandan beri deniyoruz ama geçen sene nisandan beri:) Rabbim bekletmesin fazla inşallah:)
Dscopur hot geldin doydunuz mu bebeş nasıl doyunca sakinledimi
Anladım bennnnn
esraaaa kız sana slm verdim niye almıyon
zeynep eve gidince yersin artık istersen gönderiym :)
tamam canım bende ismini niyeyse zuhal diye düşündüm bende figo
kiz sizin kocaniz cekiyo bari sizi benimki bir haftadir basimda kaynana gibi tövbe tövbe seytan mübarek. hemn bagiriyo birsey olunca hemen kiziyo. e benimde eskisinden daha cok zoruma gidiyo hemen gözerlim doluyo
Yok bacım yaaa az gönderdim sana zaten içime dert oldu:) Gene istersen gönderirim bacım:)
haklısın canım ama insanoğlu doyumsuz malesef 3.istiyoruz olmuyor diye üzülüyorum bazen ,bazende 2 tane Allah bağışlarsa oğlum var diyorum buna da şükür diyorum Allahım dileyen herkese versin tabi bana da versin inş :Saruboceq:
bu gibi durumlarda yapılacak en iyi şeyyyy o bağırırken el altında ne varsa kafasına fırlatmak mesela kumanda terlik telefon yastık kitap ama sert ve ağır olanların tercih edilmesi gerek guclubacismile guclubacismile guclubacismile
söyle ona açsın anasına bağrınsınklava: klava:
Ayyyy Ben sumrunun kocasına diyecek birşey bulamıyorum yaaaNe diyeyim sumru biraz sesini çıkarsana orası senin yerin senin yurdun Allah Allah yaa dağdan gelmiş bağdakini kovuyo tutmayın beni çooook sinirlendim delimi ne? klava: klava:alsanaalsanasmile:mymeka: klava:alsanaalsanasmile:mymeka: klava:kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?