Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kizlar sizede oluyor mu bazen. böyle birsey yokken aglayasim geliyo icim sikiliyo ay bi,miyorum canim hic birsey istemiyo. hamilelikte ilk kez oildu böyle ama canim cok sikkin yaaaaa

geçer canım bazen bana da olur hamilelikle alakası yok hormonlarla alkası var

kizlar sizede oluyor mu bazen. böyle birsey yokken aglayasim geliyo icim sikiliyo ay bi,miyorum canim hic birsey istemiyo. hamilelikte ilk kez oildu böyle ama canim cok sikkin yaaaaa

oluyor tatlım imkanın varsa biraz ağla iyi geliyo ben hergün mızmızım

amaaaan ben ne alemde olcam nisan ayından beri deniyoruz olmuyor bu arada 2 tane oğlum var 3.istiyoruz kısmet artık bakalım

Anammm maşallah:) Ne var yani bizde nisandan beri deniyoruz ama geçen sene nisandan beri:) Rabbim bekletmesin fazla inşallah:)

oluyor tatlım imkanın varsa biraz ağla iyi geliyo ben hergün mızmızım

kiz sizin kocaniz cekiyo bari sizi benimki bir haftadir basimda kaynana gibi tövbe tövbe seytan mübarek. hemn bagiriyo birsey olunca hemen kiziyo. e benimde eskisinden daha cok zoruma gidiyo hemen gözerlim doluyo

[aQUOTE=dscopur;15670212]Anladım bennnnn
esraaaa kız sana slm verdim niye almıyon
zeynep eve gidince yersin artık istersen gönderiym :)

Kız ben sana yazdım sandım ama zeynepe aynısın orda sana cevap vericektim pardon hoşbuldum nasılsın[/QUOTE]

biz iyiyiz tatlım çalışmaya çalışıyoz ama hiiiiç canımız istemiyo püüüüüüüüf sen nasılsın

kiz sizin kocaniz cekiyo bari sizi benimki bir haftadir basimda kaynana gibi tövbe tövbe seytan mübarek. hemn bagiriyo birsey olunca hemen kiziyo. e benimde eskisinden daha cok zoruma gidiyo hemen gözerlim doluyo

bu gibi durumlarda yapılacak en iyi şeyyyy o bağırırken el altında ne varsa kafasına fırlatmak mesela kumanda terlik telefon yastık kitap ama sert ve ağır olanların tercih edilmesi gerek guclubacismile guclubacismile guclubacismile
söyle ona açsın anasına bağrınsın klava: klava:

Yok bacım yaaa az gönderdim sana zaten içime dert oldu:) Gene istersen gönderirim bacım:)

saol tatlım ben onu canım istedikçe buzluktan çıkarır 1 2 tane yerim bana yeter bu çokkkk saol allahım gönlüne göre versin

Amin canım inşallah cümlemize verir:)

ya bu adam cok sorumsuz ya. kursu var evi bahane edip rapor alip gitmiyo. hergün hergün esim gelemiyo diye aramaktan biktim ya. bugün 4 gün olacak cuma günüde gitmedi 5, baksan 5günde 1günlük isi yapmistir. ne yapiyo anlamiyorumki. ama lafa gelince ay bu ev nezaman bitecek. ay cok yoruldum ay hep ben yapiyom. deidm aramis diyoki kursu ara gitmicem. dedim niye. disimin dolgusu düsmüs disciyi ara randevu al dedim ama 3ten sonra yani kurstan sonra git.hemen diyoki sen disimin rengi degisiyo diye hemen nasil kosa kosa gittin benim dolgum düsmüs bana sonra git diyon diyo. anlamiyoki hamilelikte ihmal edersen dislerin dökülür bile. sanki bi bardak süt isitip ic dedigi var nolursa olsun bebek saglikli olsunda annesi nasil umruna getirin yok

yaa kızlar biri bana şu yumurtlama döneminin anlatsın kafm çok karıştı.adetten öncemi olur adetten sonramı?kimi adetin ilk gününden itibaren 14 gün ekle diyo.internetten bakıyorum adetten önce gün çıkıyo gebelik şansımın yüksek olduğu günler diye.bunlar ne yaa beni aydınlatın bacılar...

Ayyyy Ben sumrunun kocasına diyecek birşey bulamıyorum yaaa Ne diyeyim sumru biraz sesini çıkarsana orası senin yerin senin yurdun Allah Allah yaa dağdan gelmiş bağdakini kovuyo tutmayın beni çooook sinirlendim delimi ne? klava:klava:alsanaalsanasmile:mymeka:klava:alsanaalsanasmile:mymeka:klava:kötükedihüso

of ya ben uyumak istiyorum. yazik bana ya milet kocasina nazlanirken ben gelmis size nazlaniyom üffffff ya üff. iyiki varsiniz kizlar.

cok bencil adam ya. sesimi cikartsam nolacak. deger bilmiyor oluyorum, ben bencil oluyorum. uyudugum icin ben sorumsuz oluyorum. sanki burda elin isiyle ugrasan su termin yetisecek bu is bitecek diye kosusuturan o. gidiyo bi en fazla 3 saat temizlige onu is yaptim sayiyio

Son düzenleme:
Zkol ikimiz gidelim dövelim gelelim olmamı o şimdi yorulmasın biz döverken oda karşıdan çayını içerken bizi izlesin sumru izin veriyonmu kocanı dövmemizeee hem bizde bütün sinirimizi almış oluruzzz

Türk erkekleri nin belli bir kısmı sadece almanyaya filan gidebilmek için evleniyorlar ordan kızlarla sonuç ta bu evlilikler hep sorunlu bide oraya gidince havalara giriyolar ne havasıysa beni bağlasan yaşamam almanyada ama bu adamlara ne oluyor anlamıyorum allah yardımcın olsun sumru ne diym ağırlığını koy biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…