yaa kızlar biri bana şu yumurtlama döneminin anlatsın kafm çok karıştı.adetten öncemi olur adetten sonramı?kimi adetin ilk gününden itibaren 14 gün ekle diyo.internetten bakıyorum adetten önce gün çıkıyo gebelik şansımın yüksek olduğu günler diye.bunlar ne yaa beni aydınlatın bacılar...
Türk erkekleri nin belli bir kısmı sadece almanyaya filan gidebilmek için evleniyorlar ordan kızlarla sonuç ta bu evlilikler hep sorunlu bide oraya gidince havalara giriyolar ne havasıysa beni bağlasan yaşamam almanyada ama bu adamlara ne oluyor anlamıyorum allah yardımcın olsun sumru ne diym ağırlığını koy biraz
Zkol ikimiz gidelim dövelim gelelim olmamı o şimdi yorulmasın biz döverken oda karşıdan çayını içerken bizi izlesin sumru izin veriyonmu kocanı dövmemizeee hem bizde bütün sinirimizi almış oluruzzz
Canım adetten sonraki 14. 16. 18. günler önemli günlerdir. 1. gün adet olduğun gün olarak başlayacaksın 14. geceden itibaren çalış bakalım.
sumru sen afyonlumuydun
Türk erkekleri nin belli bir kısmı sadece almanyaya filan gidebilmek için evleniyorlar ordan kızlarla sonuç ta bu evlilikler hep sorunlu bide oraya gidince havalara giriyolar ne havasıysa beni bağlasan yaşamam almanyada ama bu adamlara ne oluyor anlamıyorum allah yardımcın olsun sumru ne diym ağırlığını koy biraz
evet ben afyonluyum.
yook yook adet bittikten hemen sonra çalışılması lazım beklemeyin
Bencede didem çok haklı sumru sonuçta onun sahip olduklarını sen sunuyorsun ona. Üzgünüm ama bu böyle sen ona değil o sana mhtaç olmalı dövemez ya sövemez ya sen içinden nasıl geliyosa öyle davran bu hamilelik dönemi sana sunulmuş armağanına kavuşmak için geçireceğin en huzurlu dönem tadını çıkar lütfen uyu yemek ye gez ama kocanın dediklerini dikkate alma:)
Figo nasıl yani bu akşam yıkandım diyelim hemen mi? Sonra 2 günde 1 mi? Anlat şu işi bize:)
neresinden canım bende doğma büyüme izmirli ama kök afyon
bizim ev merkezde kaliyoruz. ama sinanpasada bütün akrabalar
o mu sövmicek. oooo hemde ne küfürler var adamda her defasinda sok oluyom. cok kiriyo ya. dün diyoki baban gibi yan gelip yatacana anan gibi biraz is yap. yuh yani. benim banam hasta yazik adam haplardan sürekli halsiz oluyo uyuyo onun eski halini bilmiyoki adam yerinde durmazdi
Teyyannnnnnnn hoş geldin neden slm vermiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?