Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hamile kalmadan kahve iciyordum cok cok uyumayayim diye simdi oda yok. bazen iceyim diyorum ama niye onun yüzünden bebegime zarar bvereyim

Canım adetten sonraki 14. 16. 18. günler önemli günlerdir. 1. gün adet olduğun gün olarak başlayacaksın 14. geceden itibaren çalış bakalım.

anasigil birakmiyorki biraz nazinini cekeyim bitaz ben tmm diyeyim. telefonda iste hergün konusuyorlardi, onlar ordan ay oglum yazik sana al oglum, sat oglum diyolar. bende burda biraz sesimi cikarinca ben anlayissiz oluyorum. asil ben mesela arabayi alalim diyecektim onlar yok almayin daha erken diyecekti. onlar tam tersini yapiyo bi ogul onlarda var. Allahim hayirlisi olsun ama insallah kizim olur. oglani bu yaninda götüre götre kendine bezetir. kizim benim yanimdan ayrilmaz

Zkol ikimiz gidelim dövelim gelelim olmamı o şimdi yorulmasın biz döverken oda karşıdan çayını içerken bizi izlesin sumru izin veriyonmu kocanı dövmemizeee hem bizde bütün sinirimizi almış oluruzzz

Ben varım ne zaman gidiyoruz:) Bütün hayata olan hıncımızı da ondan çıkarırız nasıl fikir?

Bencede didem çok haklı sumru sonuçta onun sahip olduklarını sen sunuyorsun ona. Üzgünüm ama bu böyle sen ona değil o sana mhtaç olmalı dövemez ya sövemez ya sen içinden nasıl geliyosa öyle davran bu hamilelik dönemi sana sunulmuş armağanına kavuşmak için geçireceğin en huzurlu dönem tadını çıkar lütfen uyu yemek ye gez ama kocanın dediklerini dikkate alma:)

Zkol ben heran hazırımm sumru ne zaman derse o zaman giderizzz

o mu sövmicek. oooo hemde ne küfürler var adamda her defasinda sok oluyom. cok kiriyo ya. dün diyoki baban gibi yan gelip yatacana anan gibi biraz is yap. yuh yani. benim banam hasta yazik adam haplardan sürekli halsiz oluyo uyuyo onun eski halini bilmiyoki adam yerinde durmazdi

Figo nasıl yani bu akşam yıkandım diyelim hemen mi? Sonra 2 günde 1 mi? Anlat şu işi bize:)

evet canım yıkandın başla ben büyük oğluma öyle hamile kalmıştım çevremdede var öyle kişiler temizlendikten sonra her ilişki korunmasız olacak yok 12. 13 . gün bekleme bence

Aaaa deli mi ne ne oldum budalası olmuş kocan bacım Allah sabır versin sana:) Takma boşver konuşsun o sen bildiğini yap:) Sonra bakacakki kaale alan yok o zaman adam gibi davranmaya çalışır:) Yada gözünü korkut ne kaybedersin ki?

sumru şu günlerini iyi değerlendir ben aptal gibi geziyorum ortada özellikle baksın yapsın zorunda sen onun çocuğunu taşıyorsun ilerde çocuk doğunca daha zor olacak senin için tatlım şimdiden ağırlığını koy sözünü geçir kapa çeneni demeyi bil yeri gelince susturmasını bil çok sindirmiş seni

Teyyannnnnnnn hoş geldin neden slm vermiyon

olumunekankayizsmile SELAM OLSUN KK NIN EN GÜZEL HANIMLARINA.. bakalım kimler üzerine alıncak yerimseniben
sizi izliyom canım napıyım yaa,biraz durgunluk var gibi de bende...sizi izlemek yetiyor..
yanlız sumruya çok yüklenmeyin kız nerdeyse boşa adamı gitsin diyeceksiniz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…