Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet canım yıkandın başla ben büyük oğluma öyle hamile kalmıştım çevremdede var öyle kişiler temizlendikten sonra her ilişki korunmasız olacak yok 12. 13 . gün bekleme bence

Zaten uzun zamandır korunmuyoruz ama düzenli ilişki işi beni bozuyo ne zaman eserse o zaman:)

olumunekankayizsmile SELAM OLSUN KK NIN EN GÜZEL HANIMLARINA.. bakalım kimler üzerine alıncak yerimseniben
sizi izliyom canım napıyım yaa,biraz durgunluk var gibi de bende...sizi izlemek yetiyor..

hoşgeldin fıstık hayrola neden durgunsun ne yaptın eşinle toparladınızmı

Tabi ki beeen hahha :) Canım benim hoş geldin ne alemdesin kız? Ne yaptınız enişteyle? Düzelttinizmi durumları. Sumrunun üstüne gitmiyoruz ama eşi çok gidiyor bence en iyisi biraz gözünü korkutmak bir erkeği ne kadar önemsemezsen o kadar değerli olursun:)

ben üzerime alınayım o zaman çokta mütavaziyim dir de valla şimdi sumru hamişya alıngandır haklısın pek yüklenmememk lazım durgunlık neden hayırdır kötü birşey yok dimi bebişin nasıl öp onu teyzeleri adına

hosgeldin canim. aman önceden daha zordu bununla gecinmesi. izinden sonra toparlandi biraz iyiyiz öyle kötü kavgalarimiz olmuyo. iste bir haftadair falan yine umursamaz oldu yani ilgilenmiyo cok. yada iste ben mi alinganim cok anlamadim

aleyküm selam canım bak ben üzerime aldım yerimseniben

hoşgeldin fıstık hayrola neden durgunsun ne yaptın eşinle toparladınızmı

hoşbulduk teyzecik,toparladık yaa,o gün gelince yanıma yanıma sokuldu,affettirdi kendini,benim eşşekliğim diye,sen hamilesin bi an şeytan unutturuyor bunları ve tartışma çıkarmak için fırsat kolluyo,ben fazla yüz vermedim ilk zaman ama uzun uzun konuştuk,benim ondan soğumaya bşladığımı söylemiştim zaten söz dedi böyle gitmez evlilik ne gerekiyorsa yapalım diye işte....öyle
o da farkına vardı artık benim duygularımın da,karşılıklı bazı anlaşmlar yaptık beklentilerimizle ilgli..
bende biraz ona karşı duyarlı olmaya çalışıyorum beklentisine,ama o daha çok eminim
iyle işte cnaım sen bi sordun ben bin cevap verdim ama

kizlar ben yemege gidiyorum 1saate kadar dönerim. ac degilim nedense ama biraz uzanayim evde iyi gelecek galiba. öpüyorum sizi. beni dinlediginiz icin tsk ederim hepinize. iyiki varsiniz. opuyorumnanaktan

hosgeldin canim. aman önceden daha zordu bununla gecinmesi. izinden sonra toparlandi biraz iyiyiz öyle kötü kavgalarimiz olmuyo. iste bir haftadair falan yine umursamaz oldu yani ilgilenmiyo cok. yada iste ben mi alinganim cok anlamadim

Sumrucum dediğin doğrudur bence de hamilelik sende alınganlık yapmış olabilir zaten diyosun ya ağlayasım falan var diye normal bunlar sen eşine kendini ezdirme, kafana da herşeyi takma herşey yoluna girer merak etme:)

Reyyan senin adına sevindim canım allah mutlulugunuzu daim kılsın hiç tartışmayın bundan sonra ikinizde iyi bilin birbirinizin kıymetini allah sen eşin ve bebişinle uzun bi ömür nasip etsin size

aman çok sevindim tatlım ya allahı hiçbirinizin ağzının tadını bozmasın evinde çok zor

Sumrucum dediğin doğrudur bence de hamilelik sende alınganlık yapmış olabilir zaten diyosun ya ağlayasım falan var diye normal bunlar sen eşine kendini ezdirme, kafana da herşeyi takma herşey yoluna girer merak etme:)

sagol canim. insallah. hadi ben kactim az sonra grsrz

Ohhh maşallah sevindim senin adına bak nerdeyse yakıyodun tüm gemileri:) Gözünüz aydın inşallah herşey daha iyi olur:)

valla ogünden sonra ben biraz mesafeli duruyom az da olsa,benimki dört dönmeye başladı şimdiden.abartmadan yapmak lazım canım onlarıda sen ALLAH bilir kan kusturondur adama evde
a.s. yok tatlım iki gündür çok rahatsızım aslında benim bulantılar geçmeyecek gibi yaa,öğüre öğüre çıkara çıkara bi hal oluyom her gün.bebişi öpmeye eğildim ama yetişemedim teyzesi,senin yerine babası her zaman öpüyo onu sayalım mı yerimseniben
valla ogün halimi gördün,çok da yıpratma kendini canım olan sana oluyo...
aleyküm selam canım bak ben üzerime aldım yerimseniben
ALIN BAKALIM DİĞERLERİ ALMADI HERHALDE çirkin kızlar kaydirigubbakcemile3

Kızz zkol fena yakaladın beni heee :icecream:

Yok canım ya benim dilime bakma derim derim yapamam Eşimle bizde çok kavga ettik boşanmayı bile düşündüm çünkü soğuktu ilgisizdi Sonra bende ona onun bana davrandığı gibi davranmaya başladım şimdi kuzu gibiyiz ikimizde şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…