Reyyan senin adına sevindim canım allah mutlulugunuzu daim kılsın hiç tartışmayın bundan sonra ikinizde iyi bilin birbirinizin kıymetini allah sen eşin ve bebişinle uzun bi ömür nasip etsin size
aman çok sevindim tatlım ya allahı hiçbirinizin ağzının tadını bozmasın evinde çok zor
Ohhh maşallah sevindim senin adına bak nerdeyse yakıyodun tüm gemileri:) Gözünüz aydın inşallah herşey daha iyi olur:)
a.s. yok tatlım iki gündür çok rahatsızım aslında benim bulantılar geçmeyecek gibi yaa,öğüre öğüre çıkara çıkara bi hal oluyom her gün.bebişi öpmeye eğildim ama yetişemedim teyzesi,senin yerine babası her zaman öpüyo onu sayalım mı yerimseniben
SAYALIM BARİ SEN BENİM YERİME SEV ONU O ZAMAN ONA SÖYLE O DUYAR ŞİMDİ GELİRKEN BİR BEBİŞDE BENİM İÇİN GETİRSİN : )
keremre lucyyy görüşürüz kızlar
slmm ben geldimm napıonusss
hoşgeldinn cnm nbr nasılsın?
ve aleyküm selam hoşgeldin,hiiiç öyle oturuyoz kimi evinde kimi iş yerinde masasındasen ne yapıyon
kız afr benimkinin cinsiyetini de tahmin et bakalım
ve aleyküm selam hoşgeldin,hiiiç öyle oturuyoz kimi evinde kimi iş yerinde masasındasen ne yapıyon
hoşgeldinn cnm nbr nasılsın?
betül hoşgeldin
zeynepçim gel tekrar tatlım
sen çıkmıyomuydun kız benmi yanlış okudum
amin canım sağol,sana bişey diyimmi ben her ay beklerdim belirti arardım,ramazanda olmaz herhalde diye hiç düşünmedim bakmadım da belirtilere,meğer o ay hamiş kalmışım.hiç bilmiyorum yani canım dikkat etmedim.inşaallah hayırlısyla send ehamişsindir ama çok kaptırma kendini yinede.canım hamişsin dime allah sag salim bir an önce hamiş olmayı nasip etsin sana. birşey sormak istiyorum hamile kaldıgın ay adetten önce senden beyaz sperme benzeyene bir akıntı gelmişmişdi kokusuz. bende bugün böyle bir akıntı geliyor. hiç hatırlamıyorum adetten mi olur du hamileliktenmi
KÜÇÜK HİSSEDİYORUM kaydirigubbakcemile3 KIIIZZ süpersin yaa bende hep kız diye seviyom,kız GİBİ geliyo banada eşimede.hayırlıs bakalım bayrma öncesi kontrolumuz var bakalım belli olacak mı cinsiyeti o zamanreyyan sen ne hissediyorsun benceeeeeeee kızzzz ın olacak
ayyy bana da yapsana yaa ben hiç yapamıyom yemek filan.ne yapıon pekinapıım okıuldan geldim ymek vs işte
hoşgeldin canım.amin amin çok kötü bi şey oluyo evin içinde huzursuz olmak.çok sağol canımslm kızlarr napıyorsunuz bakalım
reyyancım eşinle düzeldiğinize çokk sevindim rabbim hiç kimsenin
huzurunu kaçırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?