Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

a.s. yok tatlım iki gündür çok rahatsızım aslında benim bulantılar geçmeyecek gibi yaa,öğüre öğüre çıkara çıkara bi hal oluyom her gün.bebişi öpmeye eğildim ama yetişemedim teyzesi,senin yerine babası her zaman öpüyo onu sayalım mı yerimseniben

SAYALIM BARİ SEN BENİM YERİME SEV ONU O ZAMAN ONA SÖYLE O DUYAR ŞİMDİ GELİRKEN BİR BEBİŞDE BENİM İÇİN GETİRSİN : )

Reyyan senin adına sevindim canım allah mutlulugunuzu daim kılsın hiç tartışmayın bundan sonra ikinizde iyi bilin birbirinizin kıymetini allah sen eşin ve bebişinle uzun bi ömür nasip etsin size

aman çok sevindim tatlım ya allahı hiçbirinizin ağzının tadını bozmasın evinde çok zor

Ohhh maşallah sevindim senin adına bak nerdeyse yakıyodun tüm gemileri:) Gözünüz aydın inşallah herşey daha iyi olur:)

AMİİİİİN CANLARIM AMİNNNNN
hepimzin inşaalah.
2 gündür yanlız iyice azıttı midem,ne yapacağımı şaşırıyorum,hatta oturup kızımla (yada oğlumla)konuşuyorum yapma böyle çok üzüyosun beni annem yazık banada diye ağlıyorum...
dün eşimde kendisi dedi sana dğişiklik iyi geliyor,bende çok bakamıyom ki sana yemeklerde falan dedi,bayrama yakın önden git istersen falan ben idare ederim dedi.ama otobüs yolculuğunu hiç çekemem bilmiyom da,dün annemleri aradım bide onlara zırladım,babama falan,ben sonra geleyim konyaya dedim siz yada annem flan 1 haftalık bari gönder de bana destek olsun,değişiklik lsun dedim..kızdım biraz onlara oturduğunuz yerden geçer inşaallah demekle olmuyor,geçmesi için yardım edin biraz dedim.
annemi göndercek gibi baabm ama bi konuşalım durumlara bakalım dedi ya...hayırllısı artık ...ya onlar gelir ya ben giderim ay busefer de gitmeye niyetim yok bayrama eşimle berabe r gitmek daha iyi olur

TAMAM TEYZESİ SÖYLEDİM BİLE ŞİMDİ,dedim ki gelirken arkadan anne karnına gelmeyi bekleyen arkadaşlarına söyle çabuk geleceklermiş,annecik leri onları özlemişler...

ve aleyküm selam hoşgeldin,hiiiç öyle oturuyoz kimi evinde kimi iş yerinde masasında sen ne yapıyon

canım hamişsin dime allah sag salim bir an önce hamiş olmayı nasip etsin sana. birşey sormak istiyorum hamile kaldıgın ay adetten önce senden beyaz sperme benzeyene bir akıntı gelmişmişdi kokusuz. bende bugün böyle bir akıntı geliyor. hiç hatırlamıyorum adetten mi olur du hamileliktenmi

slm kızlarr napıyorsunuz bakalım
reyyancım eşinle düzeldiğinize çokk sevindim rabbim hiç kimsenin
huzurunu kaçırmasın

amin canım sağol,sana bişey diyimmi ben her ay beklerdim belirti arardım,ramazanda olmaz herhalde diye hiç düşünmedim bakmadım da belirtilere,meğer o ay hamiş kalmışım.hiç bilmiyorum yani canım dikkat etmedim.inşaallah hayırlısyla send ehamişsindir ama çok kaptırma kendini yinede.
reyyan sen ne hissediyorsun benceeeeeeee kızzzz ın olacak
KÜÇÜK HİSSEDİYORUM kaydirigubbakcemile3 KIIIZZ süpersin yaa bende hep kız diye seviyom,kız GİBİ geliyo banada eşimede.hayırlıs bakalım bayrma öncesi kontrolumuz var bakalım belli olacak mı cinsiyeti o zaman
napıım okıuldan geldim ymek vs işte
ayyy bana da yapsana yaa ben hiç yapamıyom yemek filan.ne yapıon peki
slm kızlarr napıyorsunuz bakalım
reyyancım eşinle düzeldiğinize çokk sevindim rabbim hiç kimsenin
huzurunu kaçırmasın
hoşgeldin canım.amin amin çok kötü bi şey oluyo evin içinde huzursuz olmak.çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…