Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

teyzesi yavvv biz yine bulanıyoruz akşamdan buyana

yaa yine büyüyüdur kuzum onadandır ya sabah kuru kayısı kuru incir işe yarıyomuş galiba arkadaşlar dedi beni hiç sorma buzdolabı çöpkovası bulaşık makinası ve tuvalate yaklaşınca çıkarıom yapayanlızım zaten allah yardımcım olsunn

reyyan bu kadar hamile arasına yemek mi sölenir kııı napcan ben yanlızım ondan mecbur aranız düzeldi dimi allah bozmasın canımm hep huzurlu olun inş

offffffffffffff çok zor be tatlım ya ben atlatmıştım ne güzel bulantıları yine başladı

ayy canım yaa,tek başınasın dimi.
ay sorma onları buzdolabını benim temizletmem lazım birine,bi arra yemek kokusu sinmiş,o kadar iğrenç geliyo ki eşim açıyo zatn ben hiç açmıyom kapağını.genelde de afedersin klozete çıkardığımdan banyoyada giresim gelmiyo hiç.nolcak halimiz bilmem, dün akşam oturup ağladım kendi kendime,kızdım çocuğada,yater artık diye
reyyan bu kadar hamile arasına yemek mi sölenir kııı napcan ben yanlızım ondan mecbur aranız düzeldi dimi allah bozmasın canımm hep huzurlu olun inş

amin canım aminnn inşaalah.
sağol.ya bana akıl verin işte ne yapacağımı şaşırdım,eşimde her yemeği yapamaz ki yazık ben tarif ederim bazen öyle yapar,bir ben herkesin yemeğini yemiyorum bilerek helal rızık çok önemli olduğu için,herkese güvenemiyorum da..

tatlım özele yolladımmm

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzumu 2 gün üst üste rahatsız etti doktor amcalar o yüzden böyle yapıyo sanırım çocuğumu bi rahat bırakmadılar

oo çok nazlı yavrum benim geçer inş canım benimde salıdan beri k.rengi diil akıntı normale döndü maaşallah diim

oo çok nazlı yavrum benim geçer inş canım benimde salıdan beri k.rengi diil akıntı normale döndü maaşallah diim

maşallah tatlım maşallah artık öyle gider o bende de hala var akıntı doğuma kadarda oluyormuş allahım korusun yavrularımızı

kız afr nere gitti yaa...bak bu sefer de bilcen gibi geliyo bana afr..bendne söylemesi

CANIM BURDAYIM DA BİRAZ İŞLERİM VAR ARA ARA ONLARI YAPIYORUM SANA YAZMIŞTIM SANIRIM GÖRMEDİN SENİN NURTOPU GİBİ Bİ KIZINNN OLACAK ANNESİ NE BENZEYECEK HEMDE ONUN GİBİ GÜZEL OLACAK ( SENİN GÜZEL OLDUGUNDA İÇİME DOĞDU )hihoyyyt

hoşbuldum canlarım iyiyim çok şükür
ay bugün yemek yiyebildim şükürler olsun yaa
ne güzel bi duyguymuş tiksinmeden yemek yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…