Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bak seen :))) cevap yazdım sana cnaım,ondan dedim bende hep kız diye seviyom,kız gib geliyor ikimizede hep...bu seferde bilecen galiba..annesi gib güzel haa kaydirigubbakcemile3
ermişsin sen ermiiişşş,eşimde annesine benzesin bana benzemesin der biliyonmu kaydirigubbakcemile3

oldu sen 9 ay taşı et sonra büyük babasına benzesin sen babasının hangi huyunu begeniyorsan o huyları babaya benzesinnnnn canım

oldu sen 9 ay taşı et sonra büyük babasına benzesin sen babasının hangi huyunu begeniyorsan o huyları babaya benzesinnnnn canım

demi yaa,kız oda öyle diyi zateeen :))
valla şimdiden korkutuyo minikler anne olmak çok zormş diyor insan.
bak bu sondaki çok hoşuma gitti,amin diyeyim gönülden,güzel huylarından alsın babasının

saol betülcümm
ee senin bebiş nasılmış bakalım
betül maşallah senin 7 haftalıkmı görünüyor kız benmi yanlış okudum

Kızlar kepekli neden hala gelmedi kiiii kesin cinsiyeti ögrendi herkese haber vermekle ilgileniyo bizi unuttu

saol betülcümm
ee senin bebiş nasılmış bakalım
betül maşallah senin 7 haftalıkmı görünüyor kız benmi yanlış okudum

ii teyzesii ya büyüyo tutunuo annesine inş evet canım aramızda 1 hafta mı varrr

afr gitmesine gerek yoktu aslında kepeklinin
sen zaten söylemiştin canım

BEN SÖYLEDİMDE HANİ GİTSİN Bİ GÖRSÜN BEBİŞİNİ ÖZLEMİŞTİR BAKALIM TAHMİN TUTACAK MI BUDA TUTARSA 8 DE 4 DOĞRU OLACAK DİGERLERİ DAHA BEKLEMEDE :):lepi:

kıslar size demiştim ya aramaz sormaz die bak aramadıı daha doğrusu dün aradıı 3 cümle soğuk o kadar çok kıcık oldum affetmicem bu sefer bebeğim benle olsun daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…