Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şimdi bana kepeklinin tutmayacak gibi gelmeye başladı sonra da yaptıgım hiç bir tahmine inanmayacaksınız gibi gelmeye başladı bide varya zkol un ki tutmassa beni parçalayacak öyle dedi

hımm betülcüm benim de 18 ağustostu
ayy ne güzel kız 1 hafta var aramızdaa

aa evet herşeyimiz birlikte gider senin k.rengi akıntın oldu 1 hafta sonra benimm oldu vs bu kötü örnekte allah bi daha yaşatmasınn cinsiyet vs birlikte öğreniriz ne güzel dimi canımm

ewet betülüm yaa çok güzel walla
bak ben ne öğrenirsem bi hafta sonra sende aynısını öğrencen
oy oy oyy ne güzel olcak ya

reyannnn interneti kapatıcaz diyodun kapatmıyosunuz dimi

valla canım eşim düşünüyordu ama şu aralar ileri yoğun pek bakamıyor fırsatı yok,bide biz netsiz çok duramayız.tv de kurmadım ben evime hiç, netin çok faydası var her yönden,kapatığ açmamız gerekecek o da kapatmak ayrı ücretmiş açmak bi daha ücret olunca şimdilik durdu bakalım bizimki.
bide yılbaşında zaman gelecek ya maaşlara arabanın taksitini biraz ordan çıkarırız diye neti kapatma işi şimdilik kaldı canım

ay kızlar yardım edin karnım çok şişti daha bir saat olmadı yemek yedim yine acıktım. belim agrımaya başladı beyaz akıntı geliyor vajinamda batma hissi var. sol kasıgım agrıyor. bunlar adet belirtilerimiydi. sanki her ay adet olan ben herşeyi unuttum beynim durdu. orda birileri varmı hamişler sizde böyle şeyler oldumu ne olur yardım edin.

tatlım adette olabilir hamilelikte hemen heyecana kapılma
2 gün kaldı zaten regline bekle sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…