hosgeldin gül abla. iyisin insallah. didemin oglusu olacakmis. darisi senin basina artik
hoşbuldum cnmm evt haberim var ben öncedende biliyodum oluşu olcanı. senin de kızmı olcak acaba. sen nasılsın bulantın varmı cnm
ewet lizgelal hamileyim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
ayy gülüm çok şüküt metpamid le falan durdu şimdilik kusma bulantı falan
2 gündür iyiyim yemek yiyebiliyorum çok şükürr
ayy deme kız bak bende de sivilce falan çıkmamıştı
hadi bide memişlerin kaşınıyor mu kız
gerçi herkeste aynı olmaz ama benim bikaç gün önce kaşıntı olmuştu da
ewet lizgelal hamileyim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
ayy gülüm çok şüküt metpamid le falan durdu şimdilik kusma bulantı falan
2 gündür iyiyim yemek yiyebiliyorum çok şükürr
ayy deme kız bak bende de sivilce falan çıkmamıştı
hadi bide memişlerin kaşınıyor mu kız
gerçi herkeste aynı olmaz ama benim bikaç gün önce kaşıntı olmuştu da
yok abla bulantim yokta iste tasinma stresi falan bire esim cok anlayissiz davraniyo yani ilgilenmiyo cok. is yapiyorum tmm yapma artik yorma kendini diyo. yapmiyorum tembel tembel yatiyorsun birsey yapmiyorsun diyo. anlamiyorum valla ben nazlancama o nazlaniyo
şükür cnm rahatlamışın iyi sevindim.. memişler kaşınmıyo cnmm ama sivilce yok kasık ağrılarım batmalar var. ben yine umut etmiyorum cnm üzülmemek için. ama buay sıkı çalıştık gün aşırı hep çalıştık. nasipde varsa olur artık.
bu dönememi denk getirdiniz taşınma işini cnm. dikkat et kendine takma herifinide boşver yavaş yavaş yap. ben sana bebek doğsun sorarım de.. pabucunun dama atılcağını hissettir ona.erkekler ince düşünemiyo cnmm boşver stres yapma kendine zorlamada bebişini.
günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun. ay bugün yarın adet olmam lazım. heyecanım daha da arttı. ama olmazsada üzülmemeye çalışıcam. hayırlısı buymuş diyicem. bu ay kürtaj olalı 3 ayım dolacak doktorlar bana 3 ay gebe kalma demişlerdi ama ben sabredememiştim allah ne verirse hayırlısını versin.
Amin canım bende gün sayıyorum 4 günüm kaldı ama çok ağrım varGazım ve karın şişliğim var Akıntım ve göğüs şişiliğim hassasiyetim var gitti bu ayda sanırım
canım belli olmaz ALLAHIMIN takdiri belkide olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?