Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

abla senin dedigin cikiyo valla dideme oglun olacak demistin banada kiz. bak dideminki tuttu. benimde göbüs degil kalca cikiyo valla kiz galiba

ewet lizgelal hamileyim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayy gülüm çok şüküt metpamid le falan durdu şimdilik kusma bulantı falan
2 gündür iyiyim yemek yiyebiliyorum çok şükürr
ayy deme kız bak bende de sivilce falan çıkmamıştı
hadi bide memişlerin kaşınıyor mu kız
gerçi herkeste aynı olmaz ama benim bikaç gün önce kaşıntı olmuştu da

hoşbuldum cnmm evt haberim var ben öncedende biliyodum oluşu olcanı. senin de kızmı olcak acaba. sen nasılsın bulantın varmı cnm

yok abla bulantim yokta iste tasinma stresi falan bire esim cok anlayissiz davraniyo yani ilgilenmiyo cok. is yapiyorum tmm yapma artik yorma kendini diyo. yapmiyorum tembel tembel yatiyorsun birsey yapmiyorsun diyo. anlamiyorum valla ben nazlancama o nazlaniyo

daha yolun çok başındayım ama nedense umudum kırılıyo

ya aklim ageldikce canim sikiliyo kafam agriyo ya.. ya dün biraz birseyler yaptim iste banyo bitti oranin temizligini yaptim. birde dolap kurduk esimle, belim nasil agridi

şükür cnm rahatlamışın iyi sevindim.. memişler kaşınmıyo cnmm ama sivilce yok kasık ağrılarım batmalar var. ben yine umut etmiyorum cnm üzülmemek için. ama buay sıkı çalıştık gün aşırı hep çalıştık. nasipde varsa olur artık.

bu dönememi denk getirdiniz taşınma işini cnm. dikkat et kendine takma herifinide boşver yavaş yavaş yap. ben sana bebek doğsun sorarım de.. pabucunun dama atılcağını hissettir ona.erkekler ince düşünemiyo cnmm boşver stres yapma kendine zorlamada bebişini.

günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun. ay bugün yarın adet olmam lazım. heyecanım daha da arttı. ama olmazsada üzülmemeye çalışıcam. hayırlısı buymuş diyicem. bu ay kürtaj olalı 3 ayım dolacak doktorlar bana 3 ay gebe kalma demişlerdi ama ben sabredememiştim allah ne verirse hayırlısını versin.

abla ben öteki evin cikisini verdigimde daha birsey yoktu iste böyle denk geldi. anlamiyo abla be. diyoki ben bir haftadir falan kendimi birsey sanmaya baslamisim. keyfime göre herseyi yapiyormusum. inanki abla is yerindeki strele evdeki stresi cekmek kolay degil burda bunlarin isine kostur evde evin esimin isine kostur. kendime hic hic vakit kalmiyo. tam vaktim var diyorum aklima geliyo is biter mi suranin haline bak birde oraya giris oooof abla ya iki 3 gündür canim baya baya sikkin

Kızlar bilgisayar bozukya kapanıyor cevap yazamadım ben sure okumadan uyumam ki hiç hamile olduğumu öğrenmeden önce başamıştı benim kabuslar hatta acaba hamilemiyim dedirtmişti bana öyleymiş zaten çok sıkıntılı uyuyorum gece birde yağmur yağdı gök gürültüü ben çok korkarım cam kenarında yatıyorum eşimi uyandırdım yer değiştirelim diye adamcağızıda uyandırıyorum sürekli of pof diye döne döne karnıma kramp girdi yok çok sıcak uykum kaçtı kötü rüya gördüm diye onuda uyutmuyorum bir daha söyliycem eşimde okusun bana yatarken.

Amin canım bende gün sayıyorum 4 günüm kaldı ama çok ağrım var Gazım ve karın şişliğim var Akıntım ve göğüs şişiliğim hassasiyetim var gitti bu ayda sanırım

sumrucumm iş bitmez kendini yıpratmaa eşinide az çok tanıyosumdur aldırma sözlerine. kendini üzme cnmm dünyanın derdi bitmez yüklenmeye kalkarsan sen yıpranırsın olduğu kadar de üzülme.

lizgelal canım lütfen üzülme hepimiz geçtik bu yollardan ama sabır gerekiyormuş
ben şimdi gidiyorum gelince konuşuruz

ya abla cok üsütme geliyo ben hamileyim hic anlamiyo. bisikletle gelince ise orman yolundan geliyorum Allah korusun nemli oluyo sabahlari ya bi yapraktan kayar düsersem diye korkuyorum ama onun aklina hic gelmniyo. yeterki ben ögle arasi yukarda personel odasinda oturmiyayim. motorla geliyorum cok soguk. arabada evde sus duruyo. bazen diyorum keske yine üsütsemde görse iste. ama onuda ben cekecem

Ayyyyy kızlar bende bişi var çok enerjikim mutluluk hormonu salgılıyom valla halay çekesim var aaanaaaam bu ne enerji yaaa:) kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

ya birde belimde tam popomun üstünde sol tarafta böyle kitirdak gibi seyler var iste biraz zorlayinca onlar bi agriyo. ovuncada agriyo ne yapcam sasirdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…