lizgelal canım lütfen üzülme hepimiz geçtik bu yollardan ama sabır gerekiyormuş
ben şimdi gidiyorum gelince konuşuruz
inşallah canım rabbim hepimize versin inşallah senin durumun nedir? Anlatsana kendini biraz?
3 aylık evliyim canım eşimin yaşı benden büyük olduğu için o hemen olsun istiyo ama ne yapalım aslında daha yenide işte sabırsızlık :)
bu ayda biraz zor gibi çünkü tam yumurtlama günlerimde kum döktüğüm için doktorum ilişki yasakladı gerçi ben dinlemedim onu ama bekliyoruz
Sumru ya sana çok üzülüyorum eşini anlayamıyorum tamam benimkide bazen anlayışsız oluyordu ama bu kadar değil sen adama güçlü görünürsen hamilelik sıkıntını yansıtmazsan anlamıyorlar nasılsa bu her işi yapabiliyor diyorlar iyice nazlan canım korkma bişey olmaz o varya ailesi yanında değil seninkilerde yanındaya onun acısını çıkarıyor senden bence senin ailen hiç mi bişey demiyor kızı yorma diye gerçekten çok samimiyim böyle olmaz ki sana üzülüyorum artık ne derse umarsama sen çok nazlamışsın canım onu erkekler anlamaz gerçekten anlamaz bak benim eşim hasta olunca çok ateşlenir ben etrafında pervane olurum yıkarım bile çorbasını elimle içiririm ben hasta olunca o niye hasta oldun ki der bir çorba bile kaynatmazki ben hasta olunca sadece çorba içmek isterim bunu defalarca söylediğim halde anlamaz gider abur cubur alır bana şimdi artık diyorum hasta oluyum deme sakın bakmam sana hamile hamile uğraşamam dikat et diyorum çünkü kıymetini bilmiyor yaptığımın.
kızlar ben geldim saolsun şefim işi benden devarldı:))
lizgelal anam bu ne acele kız tamam anacım olsun olsunda
daha 3 aylık evliysen keyfine bak takma hiç kafana
bak zamanı gelince nasıl kendiliğinden gelir bebişin
Sumru birde ben demiştimya koltukların yeri değişecek diye o gün akşam dedim ki bir koltuğun yerini bile değiştirmedin ben hamile olmasam sana minnet mi ederdim allah beni sana muhtaç etmesin sen bana bakmazsın dedim kalktı değiştirdi hiçbirşey demedi,birde ilk hamile olduğum zaman ilgilenmiyorduya bende üzülüyordum birde bana diyorki ikinciyede beklemeyiz sen ne diyorsun be dedim birinciyi hakettinde ikinci kaldı sen sınavı geçemedin sana bu bile çokmuş dedim bir de doğunca böyle ilgisiz ol daha çocuk falan göremezsin dedim ondan sonra düzeldi biraz.
sumrucum walla adamı sen kötü alıştırmışsın ohh ne güzel
hem hafta içi çalışıyon hemde haftasonu gidip onun işini yapıyon tabi şımarır adam
gitme canım sende bundan sonra bırak yapsın kendi işini
insan hamileyken evinin işini bile yapamıyo sen bide gidip eşinin işini yapıyon
ALLAHIM ağzından duysun canım amin. senin durumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?