Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sumru ya sana çok üzülüyorum eşini anlayamıyorum tamam benimkide bazen anlayışsız oluyordu ama bu kadar değil sen adama güçlü görünürsen hamilelik sıkıntını yansıtmazsan anlamıyorlar nasılsa bu her işi yapabiliyor diyorlar iyice nazlan canım korkma bişey olmaz o varya ailesi yanında değil seninkilerde yanındaya onun acısını çıkarıyor senden bence senin ailen hiç mi bişey demiyor kızı yorma diye gerçekten çok samimiyim böyle olmaz ki sana üzülüyorum artık ne derse umarsama sen çok nazlamışsın canım onu erkekler anlamaz gerçekten anlamaz bak benim eşim hasta olunca çok ateşlenir ben etrafında pervane olurum yıkarım bile çorbasını elimle içiririm ben hasta olunca o niye hasta oldun ki der bir çorba bile kaynatmazki ben hasta olunca sadece çorba içmek isterim bunu defalarca söylediğim halde anlamaz gider abur cubur alır bana şimdi artık diyorum hasta oluyum deme sakın bakmam sana hamile hamile uğraşamam dikat et diyorum çünkü kıymetini bilmiyor yaptığımın.

inşallah canım rabbim hepimize versin inşallah senin durumun nedir? Anlatsana kendini biraz?

3 aylık evliyim canım eşimin yaşı benden büyük olduğu için o hemen olsun istiyo ama ne yapalım aslında daha yenide işte sabırsızlık :)
bu ayda biraz zor gibi çünkü tam yumurtlama günlerimde kum döktüğüm için doktorum ilişki yasakladı gerçi ben dinlemedim onu ama bekliyoruz

Hayırlısı Allahtan canım nasip:) Bakarsın olmuştur:)

Sumru birde ben demiştimya koltukların yeri değişecek diye o gün akşam dedim ki bir koltuğun yerini bile değiştirmedin ben hamile olmasam sana minnet mi ederdim allah beni sana muhtaç etmesin sen bana bakmazsın dedim kalktı değiştirdi hiçbirşey demedi,birde ilk hamile olduğum zaman ilgilenmiyorduya bende üzülüyordum birde bana diyorki ikinciyede beklemeyiz sen ne diyorsun be dedim birinciyi hakettinde ikinci kaldı sen sınavı geçemedin sana bu bile çokmuş dedim bir de doğunca böyle ilgisiz ol daha çocuk falan göremezsin dedim ondan sonra düzeldi biraz.

kızlar ben geldim saolsun şefim işi benden devarldı:))

lizgelal anam bu ne acele kız tamam anacım olsun olsunda
daha 3 aylık evliysen keyfine bak takma hiç kafana
bak zamanı gelince nasıl kendiliğinden gelir bebişin

ya canim bizimkilerin yaptigi hersey ona ters geliyo. birsey deseler hemen bak nasil yüz veriyorlar sana. onlara ne. falan diyo. iki gündür birkac kez denk geldi anne sende birsey desene diyesim geldi ama annem hic seslenmiyo. babamda sakayla karisik laf söyleyince yanlis anliyo. baban hep seni tutuyo sevmiyom babani diyo. onunda dedigi kiz zaten bütün hafta sabahtan aksama kadar calisiyo birde haftasonu gelip seninle burda calisiyo diyo. yada ne yapiyo biliyomusun. ben haftasonu yardima gidyoorumya sinemya temizlige bakiyo asiri is yok (yani yinede 1-1,5saatlik bi is oluyo hep) gidiyo patronun yanina laklak etmeye. babamda birkeresinde dedi. iyisin valla kiz calisiyo sen burda keyf et diye. ozamandan beri babami zit belledi. banada deyip duruyo sanki bi is yaptin ben hergün yapiyorum buranin isini sanki 2gün yapiyonda nolcak. ama benim bütün hafta burda calistigimi saymiyo. masa basiya basit geliyo ona. senden rahati yok diyo.bir kac kez canim sunu istedi bunu istedi deyip duruyordum bana demezmi aklin fikrin yemekte diye. birdahada söylemedim anneme söylüyorum artik hep. yada bulantimin cok oldugu hafta. aklima bi yemek geliyordu diyordumki bun yiyelim sonta o yemegi düsündükce tiksiniyordum baska birsey söylüyordum. bana dediki sen ne tuhafsin ya sanki bi hamile sensin diyo 9ay böyle gidecekse ben cekemem dedi. nasil zoruma gitti. birdahada zorlada olsa yaptim yedik. anlamiyo halden hic anlamiyo. tmm evle ugrasti cok yoruluyo anliyorum ama onun yapabilecegi is. valla hamile olmasam dolaplari bile kendim kurarim ama kaldiramiyorum napim bi temizlik yapabiliyorum oda biten odayi bitmemis odanin neresini tamizliyayim.

ben öyle desem benim esim hemen der sen kime artisleniyon falan diye. kendini yine birsey sanmaya basladin der. simdibile diyo ne yapiyorsam. hayret. öyle desem birde korkuyorum inat eder cocuk 2-3 yasina girsin türkiyeye gönderir diye

Son düzenleme:
sumrucum walla adamı sen kötü alıştırmışsın ohh ne güzel
hem hafta içi çalışıyon hemde haftasonu gidip onun işini yapıyon tabi şımarır adam
gitme canım sende bundan sonra bırak yapsın kendi işini
insan hamileyken evinin işini bile yapamıyo sen bide gidip eşinin işini yapıyon

kızlar bizim liste ne oldu gün bekleyenleri falan takip edemiyoruz uzun zamandır

gelmeyim diyorum bazen aman sanki is yapiyon diyo. gitmiyorum hem ise gitmedin hem evin haline bak diyo. gdiiyorum belimin agrisini ben cekiyorum. gelincede dogal olarak uykum oluyo uyumak istiyorum sabah aksam yatiyon oluyo bende sasirdim gülüm ya

Merhaba kızlar:)
Bende aranızda yeni katıldım,daha yeni hamileyim 10 haftalık.
Bugünde kontrolum var oraya gittiğim için erken kalktım:)
Simdi gideyim bakalım

ALLAHIM ağzından duysun canım amin. senin durumun nedir

Ben 2 yıllık evliyim 1 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz bende Pko diye bi hastalık var şimdi bebiş için tedavi gördüm 19un bekliyorum ayın adet olmazsam dr.a gitcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…