Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sumru sen boşuna korkuyorsun neriye gönderiyor senin çocuğunu hak var hukuk var bak buradaki herkes dioyr seni çok sindirmiş bundan sonra o sana nasıl davranırsa sende ona öyle davran böyle ömür geçmez canım daha bu yaşta bu kadar yıpranırsan inan evini huzursuz etmek için söylemiyorum bunları tam tersi huzurun gelsin diye ben ilk başlarda herşeye evet dedim herşeyi kabul ettim ama şimd hiç umrumda değil itiraz ediyorum artık ne olur boşanırmısın güle güle ztaen meraklısın babanların yanına gitmeye diyorum artık

Kızlar ben çıkıyorum sona görüşürüz gülcüm seni görmek güzeldi konuşamdık ama hayırlı cumalar kızlar.

Merhaba,
Konu disi olacak ama sizlere bir sorum olacak sitede kullanici listesinde ismi kirmizi yazan uyelerin isimleri neden kirmizi biliyormusunuz ? Bir arastirma yapiyoruz bu sebeple bu sorumu soruyorum.

anladim canim cokta tsk ederim. ya diyoum bazen bende birseyler ama ozaman daha agresiflesiyo. benim annemler burda onunkiler degilya hemen onu öne sürüyo sen yüz buluyon ailenden falan diye. aileme karsi sürekli birseyler diyo. bende deyince noluyo sen ne diyosun diye meraklisyan git anangile. falan diyo. hemen arka aliyon diyo falan filan iste. bir haftadir mutfagim yok annemlerde yiyoruz yemek falan. bir kezde ögle arasinda gitmistim annemgile. dün diyoki sen böyle devam et farkindaysan artik karismiyorum sana istedigin gibi heryere diyorsun diyo. ha birde ben demedim ha annemgile gideyim diye. o aradi dediki evde birsey yok zaten annelerde git ye birseyler diye. bende gittim. kursa gitmiyor zaten 1 haftadir ben utandim artik araya araya esim gelmiyo demeye o utanmadi aratmaya. kursu ihmal etme deyincede iyi gel sen evin islerini hallet bende kursa gideyim diyo.

walla sumru sen konuşmıcanda kim konuşacak
adam yüreğini doldurmuş artık konuş bacım konuş
bari bize anlat derdini de açıl biraz

Merhaba,
Konu disi olacak ama sizlere bir sorum olacak sitede kullanici listesinde ismi kirmizi yazan uyelerin isimleri neden kirmizi biliyormusunuz ? Bir arastirma yapiyoruz bu sebeple bu sorumu soruyorum.

Emin değilim ama ücretli üyelerle igisi olabilir:)

Canım eşinle severkmi evlendiniz? Senmi getirdin onu oraya? Neden böyle davranıyo sana yaa ne kadar zamanlık evlisiniz ki?

zkol şakaf kaç kaldııı

4 döööööört döört yaaa geçmiyo günler cumartesi eşimin tahlilerini götürcem doktora sorsammı acaba 3 gün kaldı adetime öğrenemezmiyiz diye yaaa çok merak ediyorum figo
Çatlıycam bacım yaaa bu belirtilerde arttıkça ümidim tükeniyo

allah hayırlısı nı nasip etsin canım ya ama adetle gebelik belirtileride aynı degilmi zaten yarın bi doktora sor kanda belli olabilir

slm arkadaşlar...anladım beni aranıza almak istemiosunuz...2 gündür yazıyorum kimse cvp vermiyo...bende küstüm işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…