Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mrb teyzoşlar bis geldik nasılsınızzzzzz

dscoop canım hoş geldinizzzzzzz bak özletmeyin kendinizi oğluşun nasıll

Amin canım bende gün sayıyorum 4 günüm kaldı ama çok ağrım var Gazım ve karın şişliğim var Akıntım ve göğüs şişiliğim hassasiyetim var gitti bu ayda sanırım

ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı canım benimde gögüslerim şiş gazım ve karın şişligim var dün rezene çayı içtim iyi geldi. sanada tavsiye ederim akıntım da geçti bugün biraz sol kasıgım agrıyor sadece birde migdem bulanıyor psikolojik oldugunu sanıyorum. artık umudum ömür aya kaldı canım. inşallah sende bebiş vardır da sende bana umut olursun. hiç üzgün degilim sanki bunu bekliyordum saglık olsun.

kızlar size birşey sorayım benim akıntım çogaldı yaa neden dir acaba yumurtlutyom mu yoksa gıt gıt gıdakkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

dscoop canım hoş geldinizzzzzzz bak özletmeyin kendinizi oğluşun nasıll

hoşbulduk afr cim biraz yoğundum o yüzden sabah biraz takıldım çıktım oğluşum iyi sanırım biraz sancım var sen nasılsın
senden başka kimse görmedi zaten beni mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kıslar adetiniz gelene kadar hiç belli olmaz bende kesin adet oldum demiştim reyyan dur daha demişti k.rengi leke bile gelmişti bebişim ordaymış bende adet sanmıştım ben adetim 3 gün geçti ancak öle hastanede idrar ve kan testi yaptırıp öğrendim önceden yapınca negatif çıkıo ve acaba die umutlanıo hep inasn en iisi son ana kadar beklemek

seni görmeyenin bebişi kaynanasına benzesin o zamannn :)))))

bende yeni geldim kıs hoşgeldinnnn oğlunu öpüommm

seni görmeyenin bebişi kaynanasına benzesin o zamannn :)))))

işte afr yine formunda harikasın kız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşgeldin betülüm biz iyiyiz sizi sormalı minik kuzum nasıl

ii teyzesi annesini üzmüo orda ddursun yeterki üzsede farketmezz dün elektrikler gitti ya gökgürültüsü vs normalde ben çok korkardım allh sabrını verio beni ona muhtaç etmio hiç korkmadımm bebişim bana güç verioo ya

işte afr yine formunda harikasın kız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet işte ben tam formumdayım sabahtan beri ama kimse konuşmuyodu ben biraz çıkıyorum saat 1 de görüşmek dilegiyle hoşçakalın hımmmm banada görüşürüz demeyenin bebişi babasına benzesin o zaman bysssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…