Merhaba,
Konu disi olacak ama sizlere bir sorum olacak sitede kullanici listesinde ismi kirmizi yazan uyelerin isimleri neden kirmizi biliyormusunuz ? Bir arastirma yapiyoruz bu sebeple bu sorumu soruyorum.
slm arkadaşlar...anladım beni aranıza almak istemiosunuz...2 gündür yazıyorum kimse cvp vermiyo...bende küstüm işte....
mrb teyzoşlar bis geldik nasılsınızzzzzz
Amin canım bende gün sayıyorum 4 günüm kaldı ama çok ağrım varGazım ve karın şişliğim var Akıntım ve göğüs şişiliğim hassasiyetim var gitti bu ayda sanırım
dscoop canım hoş geldinizzzzzzz bak özletmeyin kendinizi oğluşun nasıll
ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı canım benimde gögüslerim şiş gazım ve karın şişligim var dün rezene çayı içtim iyi geldi. sanada tavsiye ederim akıntım da geçti bugün biraz sol kasıgım agrıyor sadece birde migdem bulanıyor psikolojik oldugunu sanıyorum. artık umudum ömür aya kaldı canım. inşallah sende bebiş vardır da sende bana umut olursun. hiç üzgün degilim sanki bunu bekliyordum saglık olsun.
hoşbulduk afr cim biraz yoğundum o yüzden sabah biraz takıldım çıktım oğluşum iyi sanırım biraz sancım var sen nasılsın
senden başka kimse görmedi zaten beni mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hoşbulduk afr cim biraz yoğundum o yüzden sabah biraz takıldım çıktım oğluşum iyi sanırım biraz sancım var sen nasılsın
senden başka kimse görmedi zaten beni mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mrb teyzoşlar bis geldik nasılsınızzzzzz
seni görmeyenin bebişi kaynanasına benzesin o zamannn :)))))
cook bulanıyorum cok bulanıyoooorrrummm... ögghhh ögghhh... mafoldumben
hoşgeldin betülüm biz iyiyiz sizi sormalı minik kuzum nasıl
işte afr yine formunda harikasın kız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?