kızlar size birşey sorayım benim akıntım çogaldı yaa neden dir acaba yumurtlutyom mu yoksa gıt gıt gıdakkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
evet işte ben tam formumdayım sabahtan beri ama kimse konuşmuyodu ben biraz çıkıyorum saat 1 de görüşmek dilegiyle hoşçakalın hımmmm banada görüşürüz demeyenin bebişi babasına benzesin o zaman bysssss
ii teyzesi annesini üzmüo orda ddursun yeterki üzsede farketmezz dün elektrikler gitti ya gökgürültüsü vs normalde ben çok korkardım allh sabrını verio beni ona muhtaç etmio hiç korkmadımm bebişim bana güç verioo ya
evet işte ben tam formumdayım sabahtan beri ama kimse konuşmuyodu ben biraz çıkıyorum saat 1 de görüşmek dilegiyle hoşçakalın hımmmm banada görüşürüz demeyenin bebişi babasına benzesin o zaman bysssss
kıslar adetiniz gelene kadar hiç belli olmaz bende kesin adet oldum demiştim reyyan dur daha demişti k.rengi leke bile gelmişti bebişim ordaymış bende adet sanmıştım ben adetim 3 gün geçti ancak öle hastanede idrar ve kan testi yaptırıp öğrendim önceden yapınca negatif çıkıo ve acaba die umutlanıo hep inasn en iisi son ana kadar beklemek
kıslarr ben okuula gitcem öpüom hepinizi bari hazırlanııımmmm keşke evde uyusam hep uyuyunca çok mutlu oluom ya ben daha önce bu kadar mutlu olmazdımm
Kızlar ben geldim
Esroşum çalışmalara full hız veriyosun yani
Yok be canım nerde üç yumurta gelişmiş bir hafta hergün ilişki dedi stres yapma yataktan yarim saat kalkma filan birde klomenden dolayı kasığın ağrı yapar ağrı kesici içme dedi
hayırlsısı olsun canım inşallah bunlar son çektigin sıkıntılar olur. 3 hafta sonra bebiş haberlerini duyarız burdan inşallah canı gönülden dua ediyorum mübarek cuma günü kurban oldugum allah ellerimizi boş çevirmesin maşallah 3 tane gelişmiş yumurtan var elbette biri tutar. bende test yaptım negatif çıktı ama üzülmedim nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?