Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar size birşey sorayım benim akıntım çogaldı yaa neden dir acaba yumurtlutyom mu yoksa gıt gıt gıdakkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

yuymurtamm sıcakkkkkkkkkkkk
tatlım 2 parmağının arasında sünüyorsa akıntın yumurtluyosundur bide rengi sarı filan olmaz kesik süt gibi beyaz olması lazım

görürşüüz tatım çabuk gel

kepeklimmm cinsiyeti belli mi canım dün dr gitcektin sanırım

ay burdada fena bi yağmur var durmuyo sel basmıştır biyerleri korkma tabi neden korkacan bebişin seninle ne güzel ben oturup sohbet yapıyom oğluşumla korku filan kalmıyo

görüşürüssssssss canım yürekten görüşürüssssssssss

hayırlısı olsun canım artık yapacak bir şey kalmadı. beklemek biraz zor geliyordu bende dün dışarı çıkamadım bugün çıktım çıkmışkende aldım hemnde yaptım test. gerçi benimde ilk hamileligimde adetimin üstünden nerdeyse bir hafta geçmişti test yapmıştım o zaman bile silik çıkmıştı. ama neden se umutlanmıyorum da üzülmüyorumda. yapacak birşey yok allahın takdiri diyorum artık. bakalım yarın adet olmam lazım oldu oldu olmadı bir kaç gün düşünmemeye çalışıcam. belki stesten bile geçikebilir adetim. oyyy.

kıslarr ben okuula gitcem öpüom hepinizi bari hazırlanııımmmm keşke evde uyusam hep uyuyunca çok mutlu oluom ya ben daha önce bu kadar mutlu olmazdımm

Yok be canım nerde üç yumurta gelişmiş bir hafta hergün ilişki dedi stres yapma yataktan yarim saat kalkma filan birde klomenden dolayı kasığın ağrı yapar ağrı kesici içme dedi

Yok be canım nerde üç yumurta gelişmiş bir hafta hergün ilişki dedi stres yapma yataktan yarim saat kalkma filan birde klomenden dolayı kasığın ağrı yapar ağrı kesici içme dedi

hayırlsısı olsun canım inşallah bunlar son çektigin sıkıntılar olur. 3 hafta sonra bebiş haberlerini duyarız burdan inşallah canı gönülden dua ediyorum mübarek cuma günü kurban oldugum allah ellerimizi boş çevirmesin maşallah 3 tane gelişmiş yumurtan var elbette biri tutar. bende test yaptım negatif çıktı ama üzülmedim nedense.

Çok sağol canım benim bende sizler için dua ediyorum inşallah birgün olucak sen regl olmadıysan birkaç gün daha bekle tekrar test yap inşallah bende kasımin 2sini beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…