tam gaz devam esra bigün tutacak inşaallah
KK pro üyelerininkimi kırmızı kazen? yani kart sahibi olanların
Emin değilim ama ücretli üyelerle igisi olabilir:)
Çok sağol canım benim bende sizler için dua ediyorum inşallah birgün olucak sen regl olmadıysan birkaç gün daha bekle tekrar test yap inşallah bende kasımin 2sini beklicem
Teyzeleri oğluşum acıkmış yemek yedik geldik
afiyet bal şeker olsun varmı canınınzın istedigi teyzelerinden sor bakalım paşamıza
afiyet bal şeker olsun varmı canınınzın istedigi teyzelerinden sor bakalım paşamıza
şifa olsun didemmm..bu arada ben bir kız ismi daha düşünüyorum bugünlerde ihtiyacım olan şey...sence ne
valla ben bişey istiyorum kaç gündür ağlayacam nerdeyse ama annem benim içn buzluğa koyacak bayrama kalmazmış bizim buralarda da olmuyor pazarda..mmm nasıl cnım çekti şimdi yine yaaaa
saol tatlımmmmmmmmm
kız ismi dahamı düşünüyosun neden ki
söyle bakim burda varsa gönderem sana
bilmem ki yaa bir kaç tane seceneğim var...onlar arasından sececem.aklıma geldiyaa düşündüğümden değil
ama senin de canın çeker şimdi orda da yoksa üzülürüz hep beraber
valla ben bişey istiyorum kaç gündür ağlayacam nerdeyse ama annem benim içn buzluğa koyacak bayrama kalmazmış bizim buralarda da olmuyor pazarda..mmm nasıl cnım çekti şimdi yine yaaaa
evet canim ya severek evlendik hatta kacarak. ben getirdim onu buraya. ama iste kactigim icin galiba beni tek saniyo oysaki annem babam ailem hep arkamda oda bunu kabullenemiyo sanirim. onunkiler yokya burda benimkilere karsi cok tuhaf. mesela diyoki cocugumuz olunca karismicaklar, teyzeleriymis dayisiymis gezmeye götüremez tek basina, zirt pirt annengile götürülmicek cocuk, simdiden basladi böyle seyler demeye ama laf hediyeye esya almaya gelince. anneannesi alsin, teyzesi alsin ben ne alcam diyo
alıç çekti canııım,orda olmaz herhalde yaa..konya civarında çok oluyor..sen söyle bakim bi merak ettim kız önceki kadar obez değilim çekmez canım :)
valla araştırmaya girmem lazım ben hep zeynep nil diyodum istersen kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?