Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben geldim herkes görüşürüz demiş demekki kimse bebişinin bababsına benzemesini istemiyo hepinizin bebişleri annelerine benzesin sedec babasının bazı güzel huylarını alsın o kadar

KK pro üyelerininkimi kırmızı kazen? yani kart sahibi olanların

Emin değilim ama ücretli üyelerle igisi olabilir:)

Evet KK Pro uyeler bu uyeligin avantajlarini biliyormusunuz ? Ucreti ne kadar ? Karti alana yaninda ne veriyoruz gibi .. (http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/393184-son-dakika.html)

Bu tanitima neden gerek duyduk binlerce mesaji olan uyelerimiz bunun ne oldugunu bilmiyor avantajlarini bilmiyor.

Detayli bilgi icin :
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/

adresini inceleyebilirsiniz.

Karta basvurmak icin ise http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=1 adresini kullanabilirsiniz.

Çok sağol canım benim bende sizler için dua ediyorum inşallah birgün olucak sen regl olmadıysan birkaç gün daha bekle tekrar test yap inşallah bende kasımin 2sini beklicem

adetim yarın olacak en kötü ihtimal pazar olucak. aman takmıyorum nedense bugün hiç birşeyi acıktım ya şuan sadece yemek düşünüyorum. hayırlısı olsun canım ya. allah herşeyin en iyisini en güzelini nasip edecek bizlere ona çok inanıyorum.turkbayragi

şifa olsun didemmm..bu arada ben bir kız ismi daha düşünüyorum bugünlerde ihtiyacım olan şey...sence ne

afiyet bal şeker olsun varmı canınınzın istedigi teyzelerinden sor bakalım paşamıza

çok şımartmayalım kızzzzzz dur anacım sonra nasıl baş ederim
ya ne garip bi duygu bu nasıl bişey oğluşum demek çok hoşuma gidiyo allahım en kısa zamanda sanada tattırır inşallah siz istersiniz biz yollarız yiğnemize

afiyet bal şeker olsun varmı canınınzın istedigi teyzelerinden sor bakalım paşamıza

valla ben bişey istiyorum kaç gündür ağlayacam nerdeyse ama annem benim içn buzluğa koyacak bayrama kalmazmış bizim buralarda da olmuyor pazarda..mmm nasıl cnım çekti şimdi yine yaaaa

valla ben bişey istiyorum kaç gündür ağlayacam nerdeyse ama annem benim içn buzluğa koyacak bayrama kalmazmış bizim buralarda da olmuyor pazarda..mmm nasıl cnım çekti şimdi yine yaaaa

canım özele yaz eger burda varsa gönderebilirm

sana dost tavsiyesi asla aileni ezdirme tatlım asla sen kim oluyosun demeyi bil dünya ondan ibaret değil birde sen varsın sumru ve senin iyi olman çok çok önemli allah aşkına bu kadar ezdirme kendini

sen söyle bakim bi merak ettim kız önceki kadar obez değilim çekmez canım :)
alıç çekti canııım,orda olmaz herhalde yaa..konya civarında çok oluyor..
valla araştırmaya girmem lazım ben hep zeynep nil diyodum istersen kullanabilirsin

sen şimdi erkek isimlerine yoğunlaş anacım.sağol daa sen anlamadın dediğimi canımcım,bir isim daha geldi aklıma dedim,farklı gelecek biliyorum ama çok hoşuma gitti..
isim ŞİFA nasıl sence.hem peygamberimiz zamanında yaşamış hanım sahabelerden biririn ismi...

sana kız ismi sayalım belki begendigin olu ecrin __ beril__ talya__ ebrar__ nisa__ pelin__ılgın__selin__zeynep__eflal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…