Kızlar ben geldim
Valla bu adam beni çok sinir ediyor olduğu kadar artık
ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı canım benimde gögüslerim şiş gazım ve karın şişligim var dün rezene çayı içtim iyi geldi. sanada tavsiye ederim akıntım da geçti bugün biraz sol kasıgım agrıyor sadece birde migdem bulanıyor psikolojik oldugunu sanıyorum. artık umudum ömür aya kaldı canım. inşallah sende bebiş vardır da sende bana umut olursun. hiç üzgün degilim sanki bunu bekliyordum saglık olsun.
alıç çekti canııım,orda olmaz herhalde yaa..konya civarında çok oluyor..
sen şimdi erkek isimlerine yoğunlaş anacım.sağol daa sen anlamadın dediğimi canımcım,bir isim daha geldi aklıma dedim,farklı gelecek biliyorum ama çok hoşuma gitti..
isim ŞİFA nasıl sence.hem peygamberimiz zamanında yaşamış hanım sahabelerden biririn ismi...
YAZDIM BİLE ortaya çok sağolun kızlar yaa,da zahmet etmeyin.bide muşşmula çekti canıııımmm...o dayok burdaaa((
Inşallah fazla bekletmez beni bebişim
Amin canım inşallah cümlemizi bekletmez bebişlerimiz:)
sana dost tavsiyesi asla aileni ezdirme tatlım asla sen kim oluyosun demeyi bil dünya ondan ibaret değil birde sen varsın sumru ve senin iyi olman çok çok önemli allah aşkına bu kadar ezdirme kendini
oy kurban olurum ben daha yeni yedim pazar günü istersen pazardan alır yollarımm
adresini yaz bana özelden bakarım belki manvdada vardır
şifa orjinal bi isim hoş bana pek hitap etmedi ama ben klasik isim manyağı olduğum için sanırım
Aaaa bu kadınlara ne oldu hepsi kocalara sinir bu ara:) Kocalara bişi oldu yada:)
ayy valla mı yaa..ay yok canım yaa zahmet etme beklerim bayrama kadar napalım.bide kargo yla uğraşma..düşünmen yeter..
şifa ve eslem isimleri üzerine yoğunlaştım ben.benim için ismin kulağa hoş gelmesinden çok anlamı önemlidir..islamda da öyle zaten..senin ki de güzel canım.
ayy valla mı yaa..ay yok canım yaa zahmet etme beklerim bayrama kadar napalım.bide kargo yla uğraşma..düşünmen yeter..
şifa ve eslem isimleri üzerine yoğunlaştım ben.benim için ismin kulağa hoş gelmesinden çok anlamı önemlidir..islamda da öyle zaten..senin ki de güzel canım.
kiz bu kimin oglu? anasinin. anasida oglunu kendine benzetmis. onun her dedigi dogru ama millete senin kadar kendini hakli göreni görmedim der. aman valla bogazini sikasim geliyo öyle yapinca. ya herzaman böyle seyler yapmiyo ama iste icimde birikiyo. ben hep aman tmm oluversin dünyanin sonu degilya diyordum. ama artik demek istemiyorum cünki en zorunu ben cekiyorum. sürekli biryerleri ara sürekli birseyler arastir anacim ben hangisine kosayim. is yerindekilerin islerini hallet, birde noel öncesi bizim isler cok oluyo iste bu zamanlar, evdeki isleri hallet, onun nazini cek emirlerini hallet. oda yetmiyormus gibi beyefendinin aklina gelen ilginc seyleri arastir. valla kendime vakit bulamiyorum. ya affedersiniz ama ben herzaman temizligimi epilasyon aletiyle yapardim ona bile vakit bulamiyorum jilet kullaniyorum ya. 1haftadir falan deodorantim yok 3gündür söylüyorum vaktim yok sen aliver diye baska? diyo. neymis deodorant yerinde parfüm kullanacakmisim birsürü parfümüm varmis. bu sabah pisman oldum valla pazar günü onuda ise uyandirmadigima. bugün tatil günüydü onun annem idare edecekti. baktim sabah sabah ben kalktimda o misil misil uyuyo. valla kendi kendime bak salaksin iste o nasil yatiyo dedim
ayy didemim sumrum sağolun yaa.ya burası güney batı her istediğimi bulamıyorum bazen
canımcım sağolasın vallaa ne diyim.kız bayrama 1 ay var daha yaz işte gönderiym zahmetimi var bunun pzt günü işyerinden gelir alır kargo ayıp ediyon haaaaa
kız benim yazdıgım isimler hakkında yorum yapmadın begenmedin mi yoksam
reyannn sinir bastı ha gönder şu adresini diyoruz dimi
korkma kız evine gelmem kargo göndercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?