Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

amin cnmmm. inşallah kısa zamanda verir.eğer yaşasaydı benim tosuncukda 2 yaşında olcaktı.
evt didemcim dayancam artık geçendün anasağlığına gittim öksürük için alerji olmuş ilaç vermedi 9 gün vardı reglime sordu 9 var dedim ilaç kullanma dedi. demekki zararlı oluyo. çok zorlanırsam acile gidicem artık.
mehtapcımm demin aklımdan geçirdim inan senii naptı bu kız diee. regli oldunmu bacımmm naptın.

ay ya geçse ya şu böbrek problemin hamile kalıncada zorlayacak yoksa seni inşallah çabucak geçer ilaç kullanma tatlım olmadı acile git önce bi kan aldır gebeliğe baksınlar sonra ilaç versinler

iyiyim canım sağol çok ciddi korunmuyorum 1-2 beraberliğimiz oldu bu ay adete 8 günüm var
bende tosuncuk istiyorummmm
geğmiş olsun bu arada ama belki bebek ağrılarıdır olamazmı

cnmm geçen ayda klomen kullandım böyle idrar yoluda tuttu belirti ile karıştı buayda yine aynı regli dönemine yakın tuttu bu idrar yolu. bakalım ben heveslenmiyom. ama adet belirtiside hiç yok göğüsler büyüdü kasık batmalarım dışında belirti yok. hayırlısı artık
inşallah sende kısa zamanda yeniden hamiş kalırsın.
ikimizin yakın regli tarihleri hadi hayırlısı

amin inşallah :Saruboceq:hatta olmuşken ikiz tosuncuk olsun abarttımmı ne:kedi:
kız hamilenin duası kabul olurmuş bize dua et lütfen:ecrin_bebek:

etmememin yoncam ya valla o kadar çok dua ediyorum ki sizler için inşallah canım inşallah olur allahım tüm isteyenlere versin sağlıkla

ay ya geçse ya şu böbrek problemin hamile kalıncada zorlayacak yoksa seni inşallah çabucak geçer ilaç kullanma tatlım olmadı acile git önce bi kan aldır gebeliğe baksınlar sonra ilaç versinler
öyle yaparım cnmm sabahdan beri 2 lt su içtim biraz azaldı yanmam.
hamiş kalınca naparım bilmom artık
amin inşallah :Saruboceq:hatta olmuşken ikiz tosuncuk olsun abarttımmı ne:kedi:
kız hamilenin duası kabul olurmuş bize dua et lütfen:ecrin_bebek:

kızz bende ikiz istom hepp. allahım inşallah ikimizede çifter çifter verir.
hamişlerimiz hep dua ediyo bize merak etme

önce senin şu böbrek problemin bitsin diye dua edeyim sana hamişliğini rahat geçir sonra da allahım size üçüz versin ne ikizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ovilation kalender diye internete girip 3 proğram indirdim bilgisayara ücretli olanlar var onlar inmiyor zaten
gebe kalınacak uygun dönemler cinsiyet belirleme falan var gün gün takip kolay oluyor ateş sat günleri falan ayrıntılı güzel
tavsiye ederim deneyin bu yabancılar cinsiyete fena takmış

önce senin şu böbrek problemin bitsin diye dua edeyim sana hamişliğini rahat geçir sonra da allahım size üçüz versin ne ikizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun bidenemmmmm oluşuna sağsalim kavuş inşallah.
cnmm evhanla görüşüyonmu nasıl iyimii özledim onu kızdırmayıı valla gelmiyo artık onun belli oldumu cinsiyeti. kızı olcak gibi geliyo bana

Son düzenleme:
yoncacımm allahın takdir ettiğini değiştirmeye lüzum yok bence o neyi layık görürse onu verir. allah muhafaza ona karşı geldimi elinden almasınıda bilir. ben hiç takılmam öyle sitelere.

görüştüm tatlım çarşamba doktora gitti oda ama cinsiyeti belli olmadı çok kötü hala annesinde kalıyo onada çok üzülüyorum 9 ayı böyle mi geçecek bu kızın habire kilo veriyomu 7 kilo vermiş hamile kaldığından bu yana eyvahedigeldismile

canım benimmm kıyamam yaaa kötü durumu ozaman. tüh.. doktorlar bişi demiyolarmıymış serum falan vermiyolarmıki. bulantısımı varmış hala. allah yardımcısı olsun çok selam söyle özledimi söyleee dua etsin bol bol

yoncacımm allahın takdir ettiğini değiştirmeye lüzum yok bence o neyi layık görürse onu verir. allah muhafaza ona karşı geldimi elinden almasınıda bilir. ben hiç takılmam öyle sitelere.

haklısın canım benim doğum yaptığım hastanede o gün 5 doğum vardı tek kız benimkiydi bi kadın sürekli odama geliyordu ek kız doğuran senmişsin bize 9 ay boyunca kız dediler bütün hazırlığımız öyleydi diye allahtan başka kimse bilemez doktorlarda yanılabiliyor
benimki merak geziniyorum bizim yumurta takiplerine uymuyor çoğu çünkü

a.s. tatlım söylerim bulantı yemek yiyememe midesinde zaten problem varmış mahvoldu şimdi inşallah toparlar doktor bulantı ilacı filan veriyor ama onlar da işe yaramıyoki kendimden biliyorum

allah analı babalı büyütsün
yoncam kızın kaç yaşında

evhanın nesi var kızlar neden annesinde kalıyor pskolojisi iyimi bari kocasının destek yanında olması gerekmezmi
benim eşim askerdi ben hamileyken çok zor zamanlar geçirdim böyle duyuncada üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…